- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
kızlar yumurtlama hesabına göre cok harket etmeyin derim.. bir ay azmedin ve hemen hemen her gün beraber olun.. yumurtlama old. tahmin ettiğiniz günler gün aşırı beraber olun... hem stres yapmamıs olursunuz hem de kacırma riskiniz az olur... ben ilk iki ay yumurtlama dönemlerinde ilişki sıklığını azalttım ve aklımca bebek varsa diye beraber olmadım oysa geç yumurtlama olabiliyormuş ben de.. 3. ay dediğim gibi en fazla 1 gün arayla beraber olduk ve cok şükür bugün bebeğimizin kesesini gördük henüz 4 haftalık inş.. bebeğim sağlıkla gelişir büyür ve kucağıma almak nasip olur tabi sizlerin de inşallah.. dualarımdasınız...
işallah canım bizlerede nasip olur sağlıklı bi şekilde hamile kalmak ve bebeklerimizi dünyaya getirmek tabi sanada ben ilk defa bu ay ölçmeye başladım ateşimi ama karamboleeee. ölçtüm ve yazdımm. ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. ahhh ahhh korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. ne yumurtlama dönemini biliyordum ne de çatlama. o birazda nasip işi sanırım. bu ay doktorum gel yumurta takibi yapalım dedi. bende de iyiden iyiye merak sardı ama yinede herşeyin hayırlısı