evet bebegım kızım olacaktıı :) ama bugun akıntı dan dolayı doktora gıttım doktor bunun pipisi var dediii sok oldum halen de soktayımmmm
olsun yaa.. saglikli olsunda gerisi önemli degil. merak etme atlatirsun bu soku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bebegım kızım olacaktıı :) ama bugun akıntı dan dolayı doktora gıttım doktor bunun pipisi var dediii sok oldum halen de soktayımmmm
olsun yaa.. saglikli olsunda gerisi önemli degil. merak etme atlatirsun bu soku
aaaa şokk sen kaç aylık hamileydin canım vay be gerçekten büyük sürpriz olsun sağlıklı olsun da farketmez dimigıttım canım hersey normal öle sana şok bi haber .. doktor oglun oluyor dedii soklardayım elıfım
çok sağol canım cevabın için benim de bu ay 27'sinde oldu adetmdn 20gün sonra az miktarda kahverengiydi ve sadece 1 kez oldu bakalım hayırlısıCANIM BENİM ÇOK SIK GİREMEDİM OKULLAR AÇILDI MALUM HAZIRLIK FALAN(öğretmenim) KAHVERENGİ AKINTIYA GELİNCE B
BENİM HER AY KAHVERENGİ Bİ AKINTIM OLUR.ÇOK ÖNEMSEMEZDİM.GEBELİK DENEMEYE BAŞLAYINCA İLK AY YİNE OLDU BEN YERLEŞME KANAMASI OLABİLRMİKİ DİYE MERAKLANDIM AYRICA KORKTUM DA ÇÜNKÜ OĞLUMDAN ÖNCE 2 DÜŞÜK YAŞADIM. NEYSE BEN DR UMU ARADIM (bu arada çok bilgili bir dr.)BANA TIBBİ TERİMLERLE ANLATTI VE BU YUMURTA ÇATLAMA BELİRTİSİ DEDİ.GERÇEKTEN HESAPLADIĞIM ZAMAN AKINTI TAM YUMURTLAMA ZAMANINA DENK GELİYO HATTA BEN HAMİLE KALDIĞIM AY BUNA GÖRE ÇALIŞTIK HARİCİNDE ÇOK OLMADI.
Bu akıntı iç çamaşıra mat bi şekilde bulaşan kahverengi ve az bi şekilde oluyo. bir kezoluyor
DOKTORUMUN BANA SÖYLEDİĞİ BU
HATTA BEN KİST OLABİLİRMİ DEDİM İÇİMİ RAHATLATMAK İÇİN BAKTI VE ÇOK TEMİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
bak işte kesecikde gözükmüş canım çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlarr bugün dr a gittim keseyi gördük çok şükür kalbide atmaya başlamış ama henüz duyamayız dedi dr ve 3 hafta sonra gidecem inşallahh onu da duyarız...
Nasilsin bat nezaman gectimi
doktora göründünmü canım. nerden anladın çatlamadığını.Hayirlisi olsun canim uzulme. Yeni donem basladi. Benimde gelmisti gecen ay bu ay yumurtlama donemim bakalim bizimki nezaman catlayacak. Aslinda bukadar gec catlamazdi ama hayirdir Insaallah. Rabbim bilir hayirli zamanini
anladım canım bende geçen ay ateş ölçmeye başladım ama açıkçası fazla anlamıyorum bu konudan. ateşle yumurtanın büyüdüğünü ve çatladığını nasıl anlıyoz benide bilgilendirirmisin canımElif henuz catlamadi ben ates olcuyom ayni zamanda ovtest yapiyorum
Doktora gitmistim catlamada bi sorun yoktu sadece gec catliyor. Sanirim cunku benim en gec 29.gunde gelir regl ama gecen ay gecikmeliydi ve 18.gun catlamis olmali 32gun dongude. Bu ayda oyle olur galiba yarin 15.gunum 3gun icinde catlayabilir.
Bende troit yani yumurtlama tembelliyi var. Hap kullandigim icin dongu karisik hapin yan etkisi
Yani canim bende batini bilmeyenlerdenim. Atesime ve teste gore hareket ediyorum. Rabbim karsiliginda guzl bi pozitif ve hamilelik ardindanda kolay dogumla hayirli evlatlarimizi yetistirmeyi nasip eder Insaallah.
Ben yatiyorum canim erken kalkmaliyim sabah misafirlerim yemege bana davetliler
Hakkimizda hayirlisi olsun iyi geceler[/QUOTE
iyi geceler canımmm. ama sanırım sen benim sorumu anlamadın. ateşle nasıl anlıyoruz demiştim yani yumişler çatladığında ateş düşüyomu yoksa çıkıyomu yada yumişler oluştuğunda. :44:
:44::44:
Kisaca ates benim anladigim kadariyla
Adetin ilk gunu olcuyorsun ve dusuk ates oluyor genelde ve arada inisli cikisli olabilir biraz sonra atesin biraz daha dusuyor sonra ani bir yukselis oluyor yani o ani yukselisten onceki gun vardiya dusuk o gun catlamis oluyor. Sonra atesin yukselmeye devam ediyor bazen inisli cikisli. Bat gunune kadar dusmezse hamilesin duserse aadet geliyor. Dususe gectigini soyle anlarsin hani adetin 1.gunu derece kac ciktiysa onun altinda olmamali yoksa adet geliyor
Sekercinin kizi daha iyi bil o bu yontemle hamile kaldi onada sorabilirsin
Elif henuz catlamadi ben ates olcuyom ayni zamanda ovtest yapiyorum
Doktora gitmistim catlamada bi sorun yoktu sadece gec catliyor. Sanirim cunku benim en gec 29.gunde gelir regl ama gecen ay gecikmeliydi ve 18.gun catlamis olmali 32gun dongude. Bu ayda oyle olur galiba yarin 15.gunum 3gun icinde catlayabilir.
Bende troit yani yumurtlama tembelliyi var. Hap kullandigim icin dongu karisik hapin yan etkisi
anladım canım bende geçen ay ateş ölçmeye başladım ama açıkçası fazla anlamıyorum bu konudan. ateşle yumurtanın büyüdüğünü ve çatladığını nasıl anlıyoz benide bilgilendirirmisin canım