• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bende bide üşüme var sende var mı mesela ellerim çok üşüyo anlamadım ki...bide dr bana bir sürü tahlil yaptırdı hepatitb ve c nebilim daha bir sürü bide idrar testi mesela çiğ et yemememi söyledi salan sosis çiğ köfte gibi dışarda salata yeme dedi evde de çok iyi yıka sirkeli suya falan basacam ondan snra kırmızı ete işte tavuk etine çıplak elle dokunmayacam öyle işte...hastalık varmış..bol su içmemi söyledi bunun gibi...
aynen canım[FONT='Comic Sans MS', Tahoma, Arial, sans-serif] toksoplazma diye bir parazit var bu parazit özellikle iyi pişmemiş ette kedi dışkısında bulunuyor o yüzden dikkat et çiğ et kestiğinde falan ellerini,kestiğin bıçağı,kesme tahtasını falan iyi yıka dışarıda yeşillik yeme ev sirkeli suda beklet[/FONT]

bende bide üşüme var sende var mı mesela ellerim çok üşüyo anlamadım ki...bide dr bana bir sürü tahlil yaptırdı hepatitb ve c nebilim daha bir sürü bide idrar testi mesela çiğ et yemememi söyledi salan sosis çiğ köfte gibi dışarda salata yeme dedi evde de çok iyi yıka sirkeli suya falan basacam ondan snra kırmızı ete işte tavuk etine çıplak elle dokunmayacam öyle işte...hastalık varmış..bol su içmemi söyledi bunun gibi...

ben daha yaptırmadım o testleri.hiç öyle şeyler de demedi doktor.evet üşüyorum bende,akşamları heryerim de ağrıyo.ama en kötüsü mide bulantısı ya,inşallah çok yaşamayız...

kuzucuk hosgeldın popomu sürttüm sana insallah hamile kalırsın ( malum hamıleler popişini dokundurunca hamile kalırmıs bebek ısteyenn).. doktora falan gıttın mı hıc hanı neden kalamıyorsun dıye ..

soganı neresıne sokuyormus nesrin ben anlamadım sakın asagıya deme koparım gülnmekten töbe töbe :42:

yıyım senın bebegını emi :) kucucukdur o sımdı 14 subatta gıt kocısınle hedıye olsun ona :) ayy cok ormantikkkkk

teşekkürler zeynepcim bol bol sürt ozaman belkı bu ay hamıle kalırım hayırlsı tabı dr. cok gittim hiç birseyim yok dediiler herşey normal daha erken acele etme felan klasık dr. sözleri işte ama evlenıp hamıle kalan bırsürü arkadasım var

tamam canım yapmak isteyen varsa sorsun o zaman yazarım sende dene eksiksiz ama yoksa şema kafayı yiyo.bende işe yaradı hatta ilk hamile olduğumu testen önce o şema söyledi bana:52:
sen hergün aynı saate yapabildin mi ben de bugün adet olucak gibiyim bugün olursam yarın sabah başlayım ölçmeye dimi

tatlım çok teşekkür ederim tabıkı hergün girerim ama yenı üye oldum siteye tam kullanmayı bılmıyorum bende 28 yaşındayım 03.haziran.2010 evlendim. yaklaşık 8 ay oldu 24 ocakta hastalandım 28 günde bir adet oluyorum 6 gün sürüyor adetim bat 21 şubat sizce bende hamile kalırmıyım çok uğaşıyoruz ama olmuyor dr. gittik bir sorun yok dedi :43:neden bizimde çocuğumuz almuyor

bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inş. ayyyy ne güzel insanın içinde bir canlı olması bu arada ben ankarada yaşıyorum

kuzu bak sana tavsiyem dr a gidip tedavi için değilde sadece yumurtlama takibi yaptırman ben ocak ayında dr a gittim ve yumurtlama takibi istedim ve şimdi hamileyim ama nerdeyse hergün ilişki oluyodu çünkü gün kaçırmak istemedim inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..bu arada akşam senide listeye alırız tatlım aramıza hoş geldinnn tekrar...bende istanbulda yaşıyorum burda ankaralı olanlarda var...

kuzu bak sana tavsiyem dr a gidip tedavi için değilde sadece yumurtlama takibi yaptırman ben ocak ayında dr a gittim ve yumurtlama takibi istedim ve şimdi hamileyim ama nerdeyse hergün ilişki oluyodu çünkü gün kaçırmak istemedim inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..bu arada akşam senide listeye alırız tatlım aramıza hoş geldinnn tekrar...bende istanbulda yaşıyorum burda ankaralı olanlarda var...

ooooo kimleri görüyorum kimleriiiii:16:

sen hergün aynı saate yapabildin mi ben de bugün adet olucak gibiyim bugün olursam yarın sabah başlayım ölçmeye dimi

evet canım ben hergün hemen hemen aynı saatte ölçüyodum yani 7-7:30 u geçmiyodu bu çok önemli şema için sende adet gününde ölçmeye başla ki adet ateşini öğrenelim ona göre devam ederiz adetin bitince çalışmaları aksatma önce gün aşırı devam et daha sonra yumurtlamaya yakın hergün yap derim ben yumurtlamadan sonrada bi kaç gün her gün yap gün kaçırma yani bu benim fikrim yanlış anlama tatlım...

ben daha yaptırmadım o testleri.hiç öyle şeyler de demedi doktor.evet üşüyorum bende,akşamları heryerim de ağrıyo.ama en kötüsü mide bulantısı ya,inşallah çok yaşamayız...

yakında senden de ister tatlım valla ben şimdi nasıl yemek yapacam yaa midem çok bulanıyooo...

teşekkürler şekercim bu ayda hamıle kalmazsam eğer kesin gitcem ama inş. kalırım sanırım bugün yumurtamın çatlama günü inş. olur rabıme sığınıyorum 24 ocakta adet oldum 30 ocak bitti ogün gün aşırı ilişki yaşıyoruz yalnız pazartesiden bugüne hergün yapıyoruz ben 21 şubatda adet olacağım inş. olmam sizce benım yumurtlama günün tahmın ettiğim günmü

teşekkürler şekercim bu ayda hamıle kalmazsam eğer kesin gitcem ama inş. kalırım sanırım bugün yumurtamın çatlama günü inş. olur rabıme sığınıyorum 24 ocakta adet oldum 30 ocak bitti ogün gün aşırı ilişki yaşıyoruz yalnız pazartesiden bugüne hergün yapıyoruz ben 21 şubatda adet olacağım inş. olmam sizce benım yumurtlama günün tahmın ettiğim günmü

evet canım hesaplamalarıma göre hemen hemen bugünlerde yumurtlayacaksın gibi görünüyo eğer adetlerin düzenliyse...aman deyim işi sıkı tut sonra zaten mükafatını görüyosun inşallahhh...

evet canım hesaplamalarıma göre hemen hemen bugünlerde yumurtlayacaksın gibi görünüyo eğer adetlerin düzenliyse...aman deyim işi sıkı tut sonra zaten mükafatını görüyosun inşallahhh...

çok şükür adetlerim düzenli şekercim ayyy inş. canım yaaa dua et işi sıkı tutuyorum tabı kocamın yakasınıda bana yataktan hemen kalkma ayaklarını havaya dik felan dıyorlar vajınanı duş alınca yıkama vs. sence bunlar doğrumu tatlım bılmıyorum kı

çok şükür adetlerim düzenli şekercim ayyy inş. canım yaaa dua et işi sıkı tutuyorum tabı kocamın yakasınıda bana yataktan hemen kalkma ayaklarını havaya dik felan dıyorlar vajınanı duş alınca yıkama vs. sence bunlar doğrumu tatlım bılmıyorum kı

doğru tatlım ben ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip yastık koyuyorum ayaklarımın altına yarım saat kalkmadan yatıyodum bunun büyük payı varmış..spermlerin daha kolay ilerlemesini sağlıyomuş bu hareket..o yüzden sende böyle yat bence...

kızlar benim çıkmam lazım akşam hürremden sonra gelmeye çalışacağım...kendinize iyi bakın hoşçakalınnn...:3::3:

Son düzenleme:
doğru tatlım ben ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip yastık koyuyorum ayaklarımın altına yarım saat kalkmadan yatıyodum bunun büyük payı varmış..spermlerin daha kolay ilerlemesini sağlıyomuş bu hareket..o yüzden sende böyle yat bence...

tamam tatlım bu akşam öyle yapacağım ama çalışınca çok yoruluyor insan şuan bıle işteyim ama bana moral oldun tatlım buna değer şimdi yarım saat ayaklarımı havaya dıkcem ayağımın altına mı belımın altınamı yastık koyacağım 1-2 saat yataktan kalmıcam duşta vajınamı fazla yıkamıcam doğru anlamışmıyım şekercim

canım benim ben anlatmaya çalışmıştım sana ama galiba bende biraz karışık anlattım kusura bakma tatlım.daha anlaşılır biçimde anlatmaya çalışacağım tamam mı???

canım benim ya seni burda görmeyi özledim tatlım akşam belkim buluşuruz burdaaa..

canım başın sağolsun çok üzüldüm tatlım...rabbim geride kalanlara sabır versin...eşinle tartışmışsın üzüldüm inşallah en kısa zamanda mutlu günlerinize geri dönersiniz :16:

canım benim nede güzel yazmışsın yaa bu kadar pozitif olman beni çok mutlu etti sanki şuan benim içimde de kelebekler uçuşuyo okuyunca nasıl ferahladım anlatamam huzur buldum sanki...hep böyle ol tatlım hepimiz böyle olalım şükredelim ve dua edelim:16:

sagol canim.. esimle baristik bile:1: sagolsun iki gündür pesimi birakmadi barismak icin... tamda yumurtlama dönemime gelmisti bu tartisma, cok üzülüyordum

tamam tatlım bu akşam öyle yapacağım ama çalışınca çok yoruluyor insan şuan bıle işteyim ama bana moral oldun tatlım buna değer şimdi yarım saat ayaklarımı havaya dıkcem ayağımın altına mı belımın altınamı yastık koyacağım 1-2 saat yataktan kalmıcam duşta vajınamı fazla yıkamıcam doğru anlamışmıyım şekercim

tamam canım kolay gelsın bende yarın işe geldiğimde görüşürüz o zaman sana yazarım nasıl yaptığımı öptüm tatlım sen ve bebişin allaha emanet olun tabı bütün şeker anneler

evet canım doğru anlamışsın ben bir tane kalçamın altına 2 veya 3 tane ayaklarımın altına koyuyodum vajinanın içini yıkamıyosun sadece...sana kolay gelsin tatlım ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz....öptüm:54::54:

sagol canim.. esimle baristik bile:1: sagolsun iki gündür pesimi birakmadi barismak icin... tamda yumurtlama dönemime gelmisti bu tartisma, cok üzülüyordum

barıştığınıza çok sevindim tatlım evet aman deyim yumurtlama dönemlerinde alttan almaya çalışın biliyorum bazen zor ama ne yapalım bebiş için...sonra grüşürüz öptüm..

Back