• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
slm pambik yeni katıldım.ne kadarlık ewlisin.ben yaklaşık 2 senelik ewliyim hiç bi sorunumuz yok ama olmuyo bebek:(sende durumlar nasıl

mrb canım aramıza hoşgeldinn...bize katılmak istersen biz hep burdayızz...listeye girmek istersen yaş sat(son adet tarihi)bat(beklenen adet tarihi)evlilik tarihin yazarsan senide alırız.yalnız buraya girmeye devam etmen lazım çünkü bo topike devamlı olarak girmeyen (yani arada girmen lazım)listeden 1 hafta içerisinde silinecektir bu topikin kurucusu şeydacım öyle olmasını istedi...bu arada ben 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3.ayımızda hamile kaldım ve şuan 6 haftalık hamileyim sende kendini tanıt hadi tanışalım....

kuzu oğlun mu oluyo senin yaa derin oldu erkek desene rabbim hayırlısını versinn bak sen yumurcağa nasılda saklanmış peki kesin mi erkek olduğu kordonu görmüş olmasın dr..
ahh bebegım ben o doktorun ühüüüü ühüüüü :1: neyseeeeeeee 20 gun sora kontrol var bakalım ama bana halen kız gıbı gelıyor bebegımmm ne bıleyım yaaa .. artık bebegım dıyorum kızım oglum demıyorumm:9:

selam kızlar; bşey sorucam soğan kürü nasıl yapılıyorr?? kabuklarıylamı yoksa kabuksuzmu olcak haşlancakmı yoksa sadece suyun içinde bekletılcekmi?? ve tadı nasıl oluyor? bu ay da adet olayımda soğan kuru yapcam idrar yanması oluyor oyuzdenyapıcam çok ii gelıyomuş hamile kalmayıda saglıyomuşş..bide adetlıykenmı yapılcak adetten sonramı?? bilen arkadaşlar yazarsa sevınırımm yardımm kızlarr..

canım mrb benim bi arkadaş yapmıştı soğan kürü kabuklarını soyup haşlamıştı suyunu içip bide haşlanmış soğanı sırt üstü yatarak altan parmağıyla ittirmişti içeri ayy ne kadar doğru bunu ben bilmiyorum ama ne bileyim nimet sonuçta...

mrb canım aramıza hoşgeldinn...bize katılmak istersen biz hep burdayızz...listeye girmek istersen yaş sat(son adet tarihi)bat(beklenen adet tarihi)evlilik tarihin yazarsan senide alırız.yalnız buraya girmeye devam etmen lazım çünkü bo topike devamlı olarak girmeyen (yani arada girmen lazım)listeden 1 hafta içerisinde silinecektir bu topikin kurucusu şeydacım öyle olmasını istedi...bu arada ben 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3.ayımızda hamile kaldım ve şuan 6 haftalık hamileyim sende kendini tanıt hadi tanışalım....

şekerci merhaba...nasılsın görüşmeyeli,nasıl gidiyor hamilelik,başladı mı belirtilerin.kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora??

Pambik yani hergun 1meryem suresi okuyup iciyon ve bunu 41gun uyguluyorsun oylemi demek istedin ben biraz anlamakta zorluk cekerimde kusuruma bakma

Zeynep kizz pasan geliyormus hayirli olsun. Eh artik durum degisti sen benim kizimi alirsin. Saka bi yanada soku atlatabildinmi
aynen tatlım dediğin gibi sayı önemliymiş yanlız...yine bir yerlerde okumuştum bir kadının 6sene çocuğu olmamaış ve bu duayı öğrenip okumuş ve o ay hamiş kızı olmuş ona da meryem ismini koymuş:16:

ahh bebegım ben o doktorun ühüüüü ühüüüü :1: neyseeeeeeee 20 gun sora kontrol var bakalım ama bana halen kız gıbı gelıyor bebegımmm ne bıleyım yaaa .. artık bebegım dıyorum kızım oglum demıyorumm:9:

hayırlısı olsun bebemm yaa kız erkek yeterki sağlıklı sıhhatli olsun...kıyafet falanda almıştın sen neyse değiştirirsin artık nolcak...erkek olursa diye hiç isim düşünmedinizmi benim daha belli değil ama isimleri hazır bile inşallah rabbim koymayı nasip etsin...

Son düzenleme:
selam kızlar; bşey sorucam soğan kürü nasıl yapılıyorr?? kabuklarıylamı yoksa kabuksuzmu olcak haşlancakmı yoksa sadece suyun içinde bekletılcekmi?? ve tadı nasıl oluyor? bu ay da adet olayımda soğan kuru yapcam idrar yanması oluyor oyuzdenyapıcam çok ii gelıyomuş hamile kalmayıda saglıyomuşş..bide adetlıykenmı yapılcak adetten sonramı?? bilen arkadaşlar yazarsa sevınırımm yardımm kızlarr..

İbrahim Saraçoğlu'dan Kolay Hamile Kalmak İsteyenler İçin Soğan Kürü:

Soğan kürü yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.Polikistik over veçikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.Küçük çaptaki miyomların iyileşmesinde faydalıdır.Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır.

Hazırlanışı:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.Gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.

-Bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.

-Ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.

-Bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.

-Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardından ayrıca birdeincir kürü uygulamanız gerekmektedir. Bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

şekerci merhaba...nasılsın görüşmeyeli,nasıl gidiyor hamilelik,başladı mı belirtilerin.kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora??

mrb canım iyiyim çok şükür ama bu aralar biraz bulantıyla ve baş dönmesiyle başım dertte...ben pzrtesi dr a gittim keseyi gördük çok şükür kalbide atmaya başlamış ama dr daha duyamayız dedi işte 3 hafta snra falan gidecem dr hem biraz daha büyümüş olur dedi daha iyi görebiliriz dedi...ayy sen ne zaman gidecen keseyi gördüğünü yazmıştın onu okudum da kalp atışı????

Son düzenleme:
canım mrb benim bi arkadaş yapmıştı soğan kürü kabuklarını soyup haşlamıştı suyunu içip bide haşlanmış soğanı sırt üstü yatarak altan parmağıyla ittirmişti içeri ayy ne kadar doğru bunu ben bilmiyorum ama ne bileyim nimet sonuçta...
:26:hımm soğanı içeriye mi ilk defa duydum bana pek sağlıklı gelmedi doğrusu

tabiiki memnuniyetle:)24 yaşındayım.6 şubatta adet oldum.beklenen adet tarihim 2-3 mart.06.06.2010 ewlilik tarihim

slm pambik yeni katıldım.ne kadarlık ewlisin.ben yaklaşık 2 senelik ewliyim hiç bi sorunumuz yok ama olmuyo bebek:(sende durumlar nasıl
selam tatlım ben de 3 senedir evliyim benim de bilinen bir problem yok ama bekliyoruz Rabbim ne zaman izin verirse o zaman inşallah sen de böyle düşün olmuyor diğil şimdilik olmuyor aramıza katılmak istersen bilgilerini ver şeyda seni de listeye alsın canım

:26:hımm soğanı içeriye mi ilk defa duydum bana pek sağlıklı gelmedi doğrusu

evet canım yaa sırt üstü yatıyodu içeri ittiriyodu ayaklarını havaya kaldırıyodu yarım saat falan kalkmıyodu.açıkçası bana pek mantıklı gelmemişti zaten yaa canım nimet sonuçta yaa içeri sokulmaz ki arkadaşın rahmi dardı ve çocuğu olmuyodu işte o soğanda rahimi genişletiyomuş dedi ama bilmiyorum...

slm hamişler ve hamiş olmak isteyen arkadaşlar buna bende dahilim aranıza yenı katıldım benıde kabul edersenız çok mutlu olurum 8aylık evliyim hiç korunmadık artık bizimde bır bebeğimiz olsun istiyoruz ama bır türlü olmuyor :42: bende listeye nasıl gırcem yardımcı olurmusunuz kızlar

mrb canım iyiyim çok şükür ama bu aralar biraz bulantıyla ve baş dönmesiyle başım dertte...ben pzrtesi dr a gittim keseyi gördük çok şükür kalbide atmaya başlamış ama dr daha duyamayız dedi işte 3 hafta snra falan gidecem dr hem biraz daha büyümüş olur dedi daha iyi görebiliriz dedi...ayy sen ne zaman gidecem keseyi gördüğünü yazmıştın onu okudum da kalp atışı????

canım ben geçen salı gittim sadece keseyi gördük 14 şubatta kalp için çağırdı.7 haftalık oluyor ozaman.canım bende de bulantı başladı hatta geçen gün aşırı bulandı ve dayanamadım..ama çok acıkıyorum aynı zamanda çok garip.ay bide kesenin kaç mm olduğunu hatırlıyomusun,bide ne kadarlıktı tam olarak?

evet canım yaa sırt üstü yatıyodu içeri ittiriyodu ayaklarını havaya kaldırıyodu yarım saat falan kalkmıyodu.açıkçası bana pek mantıklı gelmemişti zaten yaa canım nimet sonuçta yaa içeri sokulmaz ki arkadaşın rahmi dardı ve çocuğu olmuyodu işte o soğanda rahimi genişletiyomuş dedi ama bilmiyorum...
ya tatlım ne dicem sen bu ateş yöntemini kullandın bi de bir siteden takip ediyodun onu bize anlatsana tam olarak nasıl uyguladın ve sitede neler yapılıyor diye

hayırlısı olsun bebemm yaa kız erkek yeterki sağlıklı sıhhatli olsun...kıyafet falanda almıştın sen neyse değiştirirsin artık nolcak...erkek olursa diye hiç isim düşünmedinizmi benim daha belli değil ama isimleri hazır bile inşallah rabbim koymayı nasip etsin...
hıc dusunmedım ısım vallla bısey de dusunmuyorum kıyafet falan yok once kusunu yada pipisini gostersın oyle aycam ona kıyafet sende keseyı gormussun . Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın

aynen tatlım dediğin gibi sayı önemliymiş yanlız...yine bir yerlerde okumuştum bir kadının 6sene çocuğu olmamaış ve bu duayı öğrenip okumuş ve o ay hamiş kızı olmuş ona da meryem ismini koymuş:16:
kızzz pambıkk naber napıyon bakalım :9:

canım ben geçen salı gittim sadece keseyi gördük 14 şubatta kalp için çağırdı.7 haftalık oluyor ozaman.canım bende de bulantı başladı hatta geçen gün aşırı bulandı ve dayanamadım..ama çok acıkıyorum aynı zamanda çok garip.ay bide kesenin kaç mm olduğunu hatırlıyomusun,bide ne kadarlıktı tam olarak?

canım ben pzartesi gittiğimde 5+2 ydim 2 mm olduğunu söyledi dr..benide 3 hafta sonra çağırdı bende o zaman 8 haftalık olacam inşallah..biliyomusun 8.haftada bebeğin kulakları oluşmaya başlıyomuş ve 10. haftada falan biraz böyle annenin kalp atışlarını duymaya başlıyomuş ayy mucize değilmi??bende çok çabuk acıkıyorum çok yiyorum bu aralar ama midemde bulanıyor daha hiç çıkarmadım lavaboya gidiyorum ama yok çıkmıyo ayy uzun sürmez inşallah...

ya tatlım ne dicem sen bu ateş yöntemini kullandın bi de bir siteden takip ediyodun onu bize anlatsana tam olarak nasıl uyguladın ve sitede neler yapılıyor diye

kuzu www.fertilityfriend.com a üye oluyosun önce daha sonrada orada şema oluşuyo ateşini akıntı durumunu falan işliyoosun oraya...

Back