• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

teşekkür ederim canım saol rabbim herekse nasip etsin inşallah :16:

hemennnnn kıza çamur atma lütfen kendin iç iççç ondan sonra derin sana yuh diyolar öylemii oldu şimdi ha öylemiii olduuuu:1::1::1::1::1::1::1:
ben kacar kızlar kociş kızdı kalk yatalım sen hasta degıl mısın dıyor :1: ıyı geceler elıfalpelıf senle sora gorusceeeeeemmmm:9:

evet bebegım kızım olacaktıı :) ama bugun akıntı dan dolayı doktora gıttım doktor bunun pipisi var dediii:42: sok oldum halen de soktayımmmm

hadi yaa.. gülermisin ağlarmısın:)) eşin ne diyor duruma ... çok hazırlık falan yapmamışsındır inş.:))

ben de az önce geldim doktordan keseyi gördük çok şükür,4 haftalıkmışım.. 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem..

hadi yaa.. gülermisin ağlarmısın:)) eşin ne diyor duruma ... çok hazırlık falan yapmamışsındır inş.:))

ben de az önce geldim doktordan keseyi gördük çok şükür,4 haftalıkmışım.. 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem..
ayy canım cok sevındım hadı hayırlı olsun sekerım :) Rabbım hayırlısı ıle dogum yapmayı nasıp etsinn... esım de sasırdı ama benı kadar degıl kıyafet almıstım bırsuru :) degıstırırım onemlı degıllll ama bende ki şok kolay kolay gecmezz

ayy canım cok sevındım hadı hayırlı olsun sekerım :) Rabbım hayırlısı ıle dogum yapmayı nasıp etsinn... esım de sasırdı ama benı kadar degıl kıyafet almıstım bırsuru :) degıstırırım onemlı degıllll ama bende ki şok kolay kolay gecmezz

sağol canımm... benim kocam bu durumda sevinirdi heralde ben tam bir kız cocuk hastası o da tam bir erkek çocuk napıcaz bilemiyorum...

Back