• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ee kızlar anlatın yaa topik çok sessiz kaldı. ben denizliden katılıyorum. 3 yıldır bebek bekliyoruz. 1 kez tüp bebek denedik başarısız olduk sizler?

ee kızlar anlatın yaa topik çok sessiz kaldı. Ben denizliden katılıyorum. 3 yıldır bebek bekliyoruz. 1 kez tüp bebek denedik başarısız olduk sizler?

ben kocaelide yaşıyorum cnm.1.5 yıl oldu buraya geleli.evlenince yerleştim.daha ömce istanbuldaydım.pco ve kist ver ve bebiş olmuyo :( kısmet ne diyim hayırlısı olsun

ben kocaelide yaşıyorum cnm.1.5 yıl oldu buraya geleli.evlenince yerleştim.daha ömce istanbuldaydım.pco ve kist ver ve bebiş olmuyo :( kısmet ne diyim hayırlısı olsun

kocaeliye bir kaç kez gitmiştim gerçi dilovasına gitim ben. eşim o zaman dilovasında görev yapıyordu. kocaeliyi bilmiyorum ama dilovası kötü yaa. havası berbat. zaten boya sanayi de oradaymış.bildiğin kanser deposu. ben de ilaçtan dolayı yumurta sorunu oluşmuştu. ilaç etkisi geçti tüp bebek yaptık. olmadı. eşimde varikosel vardı. ameliyat oldu .biz de beklemedeyiz artık. biz de hayırlısı dedik.

kocaeliye bir kaç kez gitmiştim gerçi dilovasına gitim ben. eşim o zaman dilovasında görev yapıyordu. kocaeliyi bilmiyorum ama dilovası kötü yaa. havası berbat. zaten boya sanayi de oradaymış.bildiğin kanser deposu. ben de ilaçtan dolayı yumurta sorunu oluşmuştu. ilaç etkisi geçti tüp bebek yaptık. olmadı. eşimde varikosel vardı. ameliyat oldu .biz de beklemedeyiz artık. biz de hayırlısı dedik.

cnm ameliyat sonrası akrabamızım 3 adet bebişi oldu inşalla olur sizinde

anatolya mrb allah herseyin hayırlısını versin inş tüp bebeğe gerek kalmadann hamiş kalırızz.

kocaeliye bir kaç kez gitmiştim gerçi dilovasına gitim ben. Eşim o zaman dilovasında görev yapıyordu. Kocaeliyi bilmiyorum ama dilovası kötü yaa. Havası berbat. Zaten boya sanayi de oradaymış.bildiğin kanser deposu. Ben de ilaçtan dolayı yumurta sorunu oluşmuştu. Ilaç etkisi geçti tüp bebek yaptık. Olmadı. Eşimde varikosel vardı. Ameliyat oldu .biz de beklemedeyiz artık. Biz de hayırlısı dedik.

en kısa zamanda alırız inş güzel haberlerini cnm.kocaelide pek güzel sayılmaz hele istanbul gibi bi şehirden gelince ama naparsın işte

mrb antikdenizciğim . inşallah gerek kalmaz. Allah'ım bizlere de nasip eder en yakın zamanda inşalah.

canım ya tüp bebeğe ne kadar zamanda karar verdiniz.bende martta yaptıracam galibaa aslında tedaviye başlayalı 2 ay oldu ama eşim tutturdu yapalım diee:((

Merhaba güzeller..yer var mı topikte :)
tez zamanda bebişleriniz gelsin inşallah...

hoş geldin.bu ne güzel dua böyle inşallah kabul olur duan.( kendim ve kızlar için değil sırf dua ettin diye

en kısa zamanda alırız inş güzel haberlerini cnm.ko:51:)
caelide pek güzel sayılmaz hele istanbul gibi bi şehirden gelince ama naparsın işte

ayy evet halısın istanbul çok güzel yaa.

Back