Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee kızlar anlatın yaa topik çok sessiz kaldı. Ben denizliden katılıyorum. 3 yıldır bebek bekliyoruz. 1 kez tüp bebek denedik başarısız olduk sizler?
ben kocaelide yaşıyorum cnm.1.5 yıl oldu buraya geleli.evlenince yerleştim.daha ömce istanbuldaydım.pco ve kist ver ve bebiş olmuyo kısmet ne diyim hayırlısı olsun
kocaeliye bir kaç kez gitmiştim gerçi dilovasına gitim ben. eşim o zaman dilovasında görev yapıyordu. kocaeliyi bilmiyorum ama dilovası kötü yaa. havası berbat. zaten boya sanayi de oradaymış.bildiğin kanser deposu. ben de ilaçtan dolayı yumurta sorunu oluşmuştu. ilaç etkisi geçti tüp bebek yaptık. olmadı. eşimde varikosel vardı. ameliyat oldu .biz de beklemedeyiz artık. biz de hayırlısı dedik.
hoş geldin canım.
hoşgeldinizz sefalar getirdiniz:)
hoşgeldin kuşum
hoşbulduk kızlarrr off bu stres bugün ya ter içinde kaldım heee
kocaeliye bir kaç kez gitmiştim gerçi dilovasına gitim ben. eşim o zaman dilovasında görev yapıyordu. kocaeliyi bilmiyorum ama dilovası kötü yaa. havası berbat. zaten boya sanayi de oradaymış.bildiğin kanser deposu. ben de ilaçtan dolayı yumurta sorunu oluşmuştu. ilaç etkisi geçti tüp bebek yaptık. olmadı. eşimde varikosel vardı. ameliyat oldu .biz de beklemedeyiz artık. biz de hayırlısı dedik.
cnm ameliyat sonrası akrabamızım 3 adet bebişi oldu inşalla olur sizinde
Merhaba güzeller..yer var mı topikte :)
tez zamanda bebişleriniz gelsin inşallah...
ne stresi hayırdır?
stres zamanımı be can.uzatmayın artık bence gereksiz stres bebişe engel unutma aaaaa kızcam
kocaeliye bir kaç kez gitmiştim gerçi dilovasına gitim ben. Eşim o zaman dilovasında görev yapıyordu. Kocaeliyi bilmiyorum ama dilovası kötü yaa. Havası berbat. Zaten boya sanayi de oradaymış.bildiğin kanser deposu. Ben de ilaçtan dolayı yumurta sorunu oluşmuştu. Ilaç etkisi geçti tüp bebek yaptık. Olmadı. Eşimde varikosel vardı. Ameliyat oldu .biz de beklemedeyiz artık. Biz de hayırlısı dedik.
mrb antikdenizciğim . inşallah gerek kalmaz. Allah'ım bizlere de nasip eder en yakın zamanda inşalah.
en kısa zamanda alırız inş güzel haberlerini cnm.ko)
caelide pek güzel sayılmaz hele istanbul gibi bi şehirden gelince ama naparsın işte
Senem bebiş nasıl cnm