Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

neyse günün bi gelsinde bakaılm..ben ateş ölçmeyle uğraşmıyom yaa..her sabah nasıl uyanıp yapimm..ay rüyann en gzel yernde ztnsaat çalr uyuz olurm...ttalım genelde o uyku halide hamile oldunu öğrennce olo nedir bilmm ben

ayy valla ben her sabah namaza uyandığım için ölçüyorum yoksa hiç bi kuvvet beni uyandıramaz

benim bat yarın..çok heyecanlıyım..bu ay klomen kulandım yumurta takibi yapıldı.meraktayım çok...korkudan test yapmıyorum henüz...
yap yappp ama bize de haber ver...bak benide meraklandırdın
kızlaarrrr resmimi değiştirdim nasıl ama ayy bayıldım yaaaa çok hoşşşş

bende bayıldım elifcim....ahh o leylek bizlere de ugrasa artık

aman allah korusun ne diyosun tatlım...
yalnızmısın yoksa evde?????

off nefes darlıgın olmasın...az iç şu zıkkımı
tekim evde valla bu 2 3 gündür arada bi olo sabki boğazım doluda nefes alamıyom gbi ama böle derin derin nefes alınca geçeo..sigaradan değilrir kuzum o yaa...
Panik atak mı var sende balım?

ayy bilmmeki ben de varsa da anlmam ben..şimdi panik yapcakta bişe yokk ki..ben ztn kadın doğum hariç doktor yolu bilmm..amann yoksam kötü şeylermi olo benim vücdumda hücre ve odakcıklrımda

ayyy bu arada 300. sayfa olmusuz..200lerde de vardım..

300leri de ben actım çok mutlu oldum

nice nice 300lere sizlerleeee

kızlar ben çıkom ensnemekten çenm ağrıdı ..yatm bari dün gece geç yattm erken kalktımm ben yotomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…