aslında tam olarak öyle değil. bende boyun fıtığı olduğu için belirtileri karıştırıyorum. fıtık mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. yani benim ay midem bulanıyor ve başım dönüyor. bende artık onları dikkate almıyorum. ateşim halay çekiyor resmen ama onada tam inanmıyorum çünkü hiç bi zaman 3:30 yada 4 saat deliksiz uyumuyorum yani anlıcağınız tam anlamıyla muallaktayım
ayy valla ben her sabah namaza uyandığım için ölçüyorum yoksa hiç bi kuvvet beni uyandıramazneyse günün bi gelsinde bakaılm..ben ateş ölçmeyle uğraşmıyom yaa..her sabah nasıl uyanıp yapimm..ay rüyann en gzel yernde ztnsaat çalr uyuz olurm...ttalım genelde o uyku halide hamile oldunu öğrennce olo nedir bilmm ben
ayy valla ben her sabah namaza uyandığım için ölçüyorum yoksa hiç bi kuvvet beni uyandıramaz
evet yaaa bu gün kimsecik yokkdoğru söylüyon valla anca öle ölçülür...ayy bugnde kmse yok dün nette sorun vrdı şimdi yok erken yatasım vr ztn ...nerde bu millet yaff
evet yaaa bu gün kimsecik yokk
Hoşbuldumm..hoşgeldin tatalımmm
Hoşbuldumm..
Naber, nasılsınız bakalım?
yap yappp ama bize de haber ver...bak benide meraklandırdınbenim bat yarın..çok heyecanlıyım..bu ay klomen kulandım yumurta takibi yapıldı.meraktayım çok...korkudan test yapmıyorum henüz...
kızlaarrrr resmimi değiştirdim nasıl ama ayy bayıldım yaaaa çok hoşşşş
kızlar zor nefes alom ne oluyo bana yaa..ölüyom mu yoksaa
kızlar zor nefes alom ne oluyo bana yaa..ölüyom mu yoksaa
tekim evde valla bu 2 3 gündür arada bi olo sabki boğazım doluda nefes alamıyom gbi ama böle derin derin nefes alınca geçeo..sigaradan değilrir kuzum o yaa...aman allah korusun ne diyosun tatlım...
yalnızmısın yoksa evde?????
off nefes darlıgın olmasın...az iç şu zıkkımı
Panik atak mı var sende balım?
seydaa seydaa seni merak ediyorum...
ayyy bu arada 300. sayfa olmusuz..200lerde de vardım..
300leri de ben actım çok mutlu oldum
nice nice 300lere sizlerleeee
ahhh insallah bişeyin olmasın bbegm..bak dinle kendini ve sıklaşırsa bu durum mutlaka görün dr.una...sakın ihmal etmeiiiym bebğim benimmm..geldi geçti...zten üşüttm herhal sırtımdaki kas ağrıyo...
aminn aminn kuzum daha 21 de actıkk hee bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?