• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
nesrinn o kese görüncek kzumm boşuna kasma kendinii hemde..sen şimdi 6 haftalık hamilesin 40 ta 5 i gitti tatlım üzülme lütfen

napıyonuz kuzilerimmmm
otyozz meleğim napalım ne dicem tatlım kırmızı bir ipim var ve yelek örmek istom bebk yeleği ama elimde hiç örnek yok ne örsem yaaa..pekte bilmem işte offf puff
EVLİLİK: 14.05.2011
SAT : 22.01.2012
BAT : 20.02.2012

Canım bilgilerim bu şekilde . Dilerim tez zamanda tüm bekleyen kızlar o listeye hamiş olarak yazılır :)

tamm tatlım şimdide ilk bebk mi iston vamı bbeğin

hayır canım beni korkutan bişey olmadı ama yinede çok korkuyorum etrafta okadar çok şey görüyoz o kadar çok şey duyuyoruz ki...şimdi pazartesi gidecem ya kendi kendime diyorum ki ya kese gözükmezse yaa canlı değilse aklıma böyle şeyler geliyor durup dururken ağlıyorum ben kendimi pek iyi hissetmiyorum içim sıkılıyo sanki daralıyorum...karnıma dokunuyorum böyle sanki boş gibi şuan bişey hissetmiyorum ya ondan herhalde...ya ben niye böyle oldum bana yardım edin kızlar yaa...:14:
benden tavsiye bol bol dua et ve güzel şeyler düşün herşey yolunda sıkıntı yok:20:

nesrinn o kese görüncek kzumm boşuna kasma kendinii hemde..sen şimdi 6 haftalık hamilesin 40 ta 5 i gitti tatlım üzülme lütfen

inşallah canım ya daha çok küçük yaa o yüzden böyle endişeleniyorum herhalde..bu arada daha ben 5 haftalık hamileyim sat 1 ocak kuzu..aman zaten nasıl hesaplarlar anlamıyorum kii neyse...

hemşerim de burdaymız naber canım yıllar sonra kara uyanmışsınız valla çok kıskandım burda hala kar falan yok:50:

anam inşllh bebğim hamişsinidr yaa...ay azda kaldı hadi bakılm..şimi belriti yok..gerçi takma kafana benimde hiç olmmıştı

ay o daha güzeldir biz anlıyoruzda ne oluyor sanki her ay fos:37:ama yine belirtilerim var göğüslerim şiş ve yanıyorm:1:
:1: aslında tam olarak öyle değil. bende boyun fıtığı olduğu için belirtileri karıştırıyorum. fıtık mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. yani benim ay midem bulanıyor ve başım dönüyor. bende artık onları dikkate almıyorum. ateşim halay çekiyor resmen :1:ama onada tam inanmıyorum çünkü hiç bi zaman 3:30 yada 4 saat deliksiz uyumuyorum:50: yani anlıcağınız tam anlamıyla muallaktayım

Back