• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
:1: aslında tam olarak öyle değil. bende boyun fıtığı olduğu için belirtileri karıştırıyorum. fıtık mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. yani benim ay midem bulanıyor ve başım dönüyor. bende artık onları dikkate almıyorum. ateşim halay çekiyor resmen :1:ama onada tam inanmıyorum çünkü hiç bi zaman 3:30 yada 4 saat deliksiz uyumuyorum:50: yani anlıcağınız tam anlamıyla muallaktayım

neyse günün bi gelsinde bakaılm..ben ateş ölçmeyle uğraşmıyom yaa..her sabah nasıl uyanıp yapimm..ay rüyann en gzel yernde ztnsaat çalr uyuz olurm...ttalım genelde o uyku halide hamile oldunu öğrennce olo nedir bilmm ben

neyse günün bi gelsinde bakaılm..ben ateş ölçmeyle uğraşmıyom yaa..her sabah nasıl uyanıp yapimm..ay rüyann en gzel yernde ztnsaat çalr uyuz olurm...ttalım genelde o uyku halide hamile oldunu öğrennce olo nedir bilmm ben
ayy valla ben her sabah namaza uyandığım için ölçüyorum yoksa hiç bi kuvvet beni uyandıramaz:1:

benim bat yarın..çok heyecanlıyım..bu ay klomen kulandım yumurta takibi yapıldı.meraktayım çok...korkudan test yapmıyorum henüz...
yap yappp ama bize de haber ver...bak benide meraklandırdın:52::52::52::52:
kızlaarrrr resmimi değiştirdim nasıl ama ayy bayıldım yaaaa çok hoşşşş :16:

bende bayıldım elifcim....ahh o leylek bizlere de ugrasa artık:31::31::31:

aman allah korusun ne diyosun tatlım...
yalnızmısın yoksa evde?????

off nefes darlıgın olmasın...az iç şu zıkkımı
tekim evde valla bu 2 3 gündür arada bi olo sabki boğazım doluda nefes alamıyom gbi ama böle derin derin nefes alınca geçeo..sigaradan değilrir kuzum o yaa...
Panik atak mı var sende balım?

ayy bilmmeki ben de varsa da anlmam ben..şimdi panik yapcakta bişe yokk ki..ben ztn kadın doğum hariç doktor yolu bilmm..amann yoksam kötü şeylermi olo benim vücdumda hücre ve odakcıklrımda :1:

ayyy bu arada 300. sayfa olmusuz..200lerde de vardım..

300leri de ben actım çok mutlu oldum:16:

nice nice 300lere sizlerleeee

kızlar ben çıkom ensnemekten çenm ağrıdı ..yatm bari dün gece geç yattm erken kalktımm ben yotomm

Back