merii bu kür nasıl okudun muyavrumm ne aş ermesi.... sapka yamı aşerion yoksammm
serrannn gittin mi yavrum burdaysan bişe dicem sana aksamdır içimde kaldı
ayy cok sa ol takma kafana hayatım hıc rahat ol . eger saglıksal olarak sorunun yoksa Rabbım verır . RABBIM SAGLIK SIHHAT VERSIN SANA . psıkolojı cok etkılıyo ınan hıc ummadıgım anda ben hamıs kaldımmm ..Canım yaa çok sevindim , dilerim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini . Allah analı babalı buyutsun güzel prensesi .İnşallah en kısa zamanda bende mutlu haberlerimi paylaşabilirim sizinle. Allahtan hayırlısı , ne zaman nasipse o zaman olacak elbette ama biz çok istiyoruz eşimle ikimizde ondan çok takıyorum sanırım Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah umutla bekliyoruz bakalım ... Seni tekrar tebrik ederim canım
bakk sen şuna lise sıralarından yeni çıkmış bilmediği yok seni deneyimli hamiş seniiiseydaya yazdıgıma baksana
seydaa sen daha fazla durma nette hadı senı yumurtala donemın gelmıs .. hadı gıt yat sen topık bana emanet
bızde senı bızde senı canıkommm :)
ahh meryem aş eriyom ben kudurdum valla
heheh bebısım meraak ettıgın konular varsa bana ozelden msj att :) ablalık yaparım ben sana bebegımm
işte o benim adet geceli 13 gun gecmişti idrarda pozitif görduğumde idrar testinide gun aşırı yapıyodum gerci 12 gunde kanda ögrenmiştim
merii bu kür nasıl okudun mu
ÇinJapon ve uzakdoğu ülkelerinde gebe kalamıyan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz Tarçın kullanmaktadırlar
gebe kalamıyan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çığnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır
Amerika Meryland’da evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdirBu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tesbit edilmiştir
yaww kuzum kotu anlamda demedım stres yapma bak hamıs kalmak ıstedıgın ıcın adetı gecıkmıs olabılır .. ne bılım . kan testı ne zaman yapcannnayyy neden olem dedınkı:44::44::44: sımdı heyecan yaptımm ben:18::18::18: ole sonradan pozıtıf cıkan bırını mı tanıyon yoksaa
haha çok doğru guldum kuzum
yokk sapka gectı onu garantıledım yayavrumm ne aş ermesi.... sapka yamı aşerion yoksammm
serrannn gittin mi yavrum burdaysan bişe dicem sana aksamdır içimde kaldı
bende bende bendeay cok şahibeli geldi ona de bende okuyayım çok merak ettim
ayyy ınsaallah gorurum çift cizgiyi:18::18::18:tabıkı bekleyen tum arkadaslardaa
ayy olsun olsun sen nil koy adını ben de elahıhı okudunm...sık kullnılanlaaaldm uygulamaya basıcam yarın..
ayhhh benmde kiz kızlaım olsunnnnnnnnn
hehehe canıkomm benımmbakk sen şuna lise sıralarından yeni çıkmış bilmediği yok seni deneyimli hamiş seniii
bak hersey normalmıs . bak doktorum bana bı cumle dedı sana de soleyeyım . kalıtelı zaman gecırın bak kafanızı kırarım baştan sagma yapmayınEvet canım haklısın, genelde öyle diyorlar; ummadığın anda kalırsın takılma diyorlar . Doktora da gittim şükür normal çıktı herşey, 1 yıl içinde hamilelik olmazsa gelin bana ondan önce gelmeyin :44: çalışmalarınıza devam dediiNe var ki yaşımız gidiyor , ondan sanırım aceleci davranıp rahat olamıyorum kendimi başka şeylerle oyalamalıyım sanırım ki kafam dağılsın
ay cok şahibeli geldi ona de bende okuyayım çok merak ettim
hahahaha koptum valla baştan sağma yapmayın derkenhehehe canıkomm benımmbende ne cevherler var dermısım edıtör topıgı basarmıs
bak hersey normalmıs . bak doktorum bana bı cumle dedı sana de soleyeyım . kalıtelı zaman gecırın bak kafanızı kırarım baştan sagma yapmayın
böceğim senin kaçıncı ayın bebek isteyeliayyy ınsaallah gorurum çift cizgiyi:18::18::18:tabıkı bekleyen tum arkadaslardaa
yaww kuzum kotu anlamda demedım stres yapma bak hamıs kalmak ıstedıgın ıcın adetı gecıkmıs olabılır .. ne bılım . kan testı ne zaman yapcannn
yokk sapka gectı onu garantıledım yadoydum ekşi ekşi ne varsa yıyomm
bende bende bende
ayy olsun olsun sen nil koy adını ben de ela
seydaya yazdıgıma baksana
seydaa sen daha fazla durma nette hadı senı yumurtala donemın gelmıs .. hadı gıt yat sen topık bana emanet
bızde senı bızde senı canıkommm :)
ahh meryem aş eriyom ben kudurdum valla
heheh bebısım meraak ettıgın konular varsa bana ozelden msj att :) ablalık yaparım ben sana bebegımm
sus sımdı bebısım ayıp ayıp .. :) doktor bana öle dıyınce kalıtelı zaman vs . kocam bunalıma gırmıstı ınternetten kalıtelı zaman gecırmenın yolları yazıyordu bende bılgısayardakı gecmısten okuyup okuyup gülüyrdumhahahaha koptum valla baştan sağma yapmayın derken
hhhaaha ne meraklısınkankişim..zenepe de söleyelm bari..
kız 1tane yumusu varmıs ya ona da çapsız diip duruyor..
yapma etme o enin 1 anecigin çapsı yumos deme ona dicektm
koy yavrum sen de ela koy...amann ikiz olusa ne yapcam ben...
sinemle didem m koysam...
ya da nil in yanına bişe bulsamm...
2isim olmaz evlennce kızlık soyadıda olucakya çok uzun olu...anam ben bunu düşüneyim:44::44:
ayy olsun olsun sen nil koy adını ben de ela
kuş son cumleyi anlayamadım ya
sus sımdı bebısım ayıp ayıp .. :) doktor bana öle dıyınce kalıtelı zaman vs . kocam bunalıma gırmıstı ınternetten kalıtelı zaman gecırmenın yolları yazıyordu bende bılgısayardakı gecmısten okuyup okuyup gülüyrdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?