ayy cok sa ol takma kafana hayatım hıc rahat ol . eger saglıksal olarak sorunun yoksa Rabbım verır . RABBIM SAGLIK SIHHAT VERSIN SANA . psıkolojı cok etkılıyo ınan hıc ummadıgım anda ben hamıs kaldımmm ..
heheh ben hıc unutmadım ahh halen aklımda vallaayyy noluyo bana yaa
ayy canım arkadasım cok da merhametlidir ayy .. bılıyo musun derin seni cok sevıyor hatta anne demeden serran dıycek hıssedıyorum bı de sapka dıycek sanki ayy sapka as erıyorummmm
hadee hayırlısı az kaldııgercı ben dun ıdrar testı aldım negatıff cıktı ama bı umut beklıyorumm:18::18::18:
ben senden kıllandım haa . bı suprız beklıyom senden
ayy bu kadınlar bir araya gelemsin ii kaynatıyolar ben bugn çok yorgunum bide sırtımdaki kaslarım çok ağrıyoo kalbim orda ato sanki..saçlarımada maske yaptım banyoya grcem yatcam sonra kızlar yaren yeren bişe dicemm kuzumm benim bugn ilşkiden önce o akıntı yine geldi yumurta akı gbi ama şeff değil..hani yumurtann sarısını ayırrsın ya oradki beyaz akıntı gbi olo aynı onn gbii ?? nedir bi bilgin varmı kuzumm
sen hamıs kal da corap sapka kopegın olsunnn..
ondan galiba
bide bende boyun fıtığı var. oda mide bulantısıyla baş dönmesi yapıyo. beni tam anlamıyla gaza getiriyodu. ama bu onları bile dikkate almıyorum.
valla bu yöntem tutarsa herkeze tavsiye edicem.
ay ben de o ela alma olayı ne diyodum çamaşırdan elimize mi alıyoruz ozamantatlım yumurta betazı gibi olan ele aldımmı uzayan ki malesef bebek içim o iğrençliğide yapıyoruz o yumurtlama zamanında oluyo 2 yada 3 gun gelebiliyo değerlendirmek gerekiyo cnm çalıştınmı barı
Hadi size doyum olmaz koci beni topa koycak yatim bende iyigeceler .iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim şekerler.ne yalan sölim moralim bozuktu ama biraz düzeldim.öptüm hepinizi kocaman allah rahatlık versin.en kısa zamanda isteyen herkese rabbim bebişini yollasın.sizi seviyom
tatlım yumurta betazı gibi olan ele aldımmı uzayan ki malesef bebek içim o iğrençliğide yapıyoruz o yumurtlama zamanında oluyo 2 yada 3 gun gelebiliyo değerlendirmek gerekiyo cnm çalıştınmı barı
tamam kusum sustum ne yuzsuzum haaa ..gÜLDÜRDÜN BENİ KIZ SÖZ YAPCAM DERİNEDE AMA YAZA DOĞMIYCAKMI O KAFASI KURTLANIR KIZ SİCAKTA YÜN ŞAPKAYLA KIŞA DOĞRU YAPARIZ BİRAZ BÜYÜKÇENE KAFASINA OLSUN YAVRUKUŞUMUN
ayyy benden mi benden mi kıllan kıllan ayyyy inşallahben senden kıllandım haa . bı suprız beklıyom senden
kız nereeeee gidiyonnn. Seninki gececi değilmi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Hadi size doyum olmaz koci beni topa koycak yatim bende iyigeceler .iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim şekerler.ne yalan sölim moralim bozuktu ama biraz düzeldim.öptüm hepinizi kocaman allah rahatlık versin.en kısa zamanda isteyen herkese rabbim bebişini yollasın.sizi seviyom
aman öyle önemli bişey değill. fizik tedaviyle kurulcam ama oda martta işallah onada gitmemgecmıs olsun canımm bılmıyodumm
seydaya yazdıgıma baksanatatlım yumurta betazı gibi olan ele aldımmı uzayan ki malesef bebek içim o iğrençliğide yapıyoruz o yumurtlama zamanında oluyo 2 yada 3 gun gelebiliyo değerlendirmek gerekiyo cnm çalıştınmı barı
seydaa sen daha fazla durma nette hadı senı yumurtala donemın gelmıs .. hadı gıt yat sen topık bana emanetayy bu kadınlar bir araya gelemsin ii kaynatıyolar ben bugn çok yorgunum bide sırtımdaki kaslarım çok ağrıyoo kalbim orda ato sanki..saçlarımada maske yaptım banyoya grcem yatcam sonra kızlar yaren yeren bişe dicemm kuzumm benim bugn ilşkiden önce o akıntı yine geldi yumurta akı gbi ama şeff değil..hani yumurtann sarısını ayırrsın ya oradki beyaz akıntı gbi olo aynı onn gbii ?? nedir bi bilgin varmı kuzumm
bızde senı bızde senı canıkommm :)Hadi size doyum olmaz koci beni topa koycak yatim bende iyigeceler .iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim şekerler.ne yalan sölim moralim bozuktu ama biraz düzeldim.öptüm hepinizi kocaman allah rahatlık versin.en kısa zamanda isteyen herkese rabbim bebişini yollasın.sizi seviyom
ahh meryem aş eriyom ben kudurdum vallatatlı kusum benim
heheh bebısım meraak ettıgın konular varsa bana ozelden msj att :) ablalık yaparım ben sana bebegımmay ben de o ela alma olayı ne diyodum çamaşırdan elimize mi alıyoruz ozaman
tamam canım iyi geceler. öpüyorum seni çooooookbu sabah geldi gece bitti evde.yarında hafta tatili cuma 4 te gidcek bacım .bu gecede erken yatim artık.
seydaya yazdıgıma baksana
seydaa sen daha fazla durma nette hadı senı yumurtala donemın gelmıs .. hadı gıt yat sen topık bana emanet
bızde senı bızde senı canıkommm :)
ahh meryem aş eriyom ben kudurdum valla
heheh bebısım meraak ettıgın konular varsa bana ozelden msj att :) ablalık yaparım ben sana bebegımm
seydaya yazdıgıma baksana
bızde senı bızde senı canıkommm :)
ahh meryem aş eriyom ben kudurdum valla
heheh bebısım meraak ettıgın konular varsa bana ozelden msj att :) ablalık yaparım ben sana bebegımm
ayyy neden olem dedınkı:44::44::44: sımdı heyecan yaptımm ben:18::18::18: ole sonradan pozıtıf cıkan bırını mı tanıyon yoksaa
yavrumm ne aş ermesi.... sapka yamı aşerion yoksammm
serrannn gittin mi yavrum burdaysan bişe dicem sana aksamdır içimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?