Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

gÜLDÜRDÜN BENİ KIZ SÖZ YAPCAM DERİNEDE AMA YAZA DOĞMIYCAKMI O KAFASI KURTLANIR KIZ SİCAKTA YÜN ŞAPKAYLA KIŞA DOĞRU YAPARIZ BİRAZ BÜYÜKÇENE KAFASINA OLSUN YAVRUKUŞUMUN[/QUOTE]tamam kusum sustum ne yuzsuzum haaa ..

tatlım yumurta betazı gibi olan ele aldımmı uzayan ki malesef bebek içim o iğrençliğide yapıyoruz o yumurtlama zamanında oluyo 2 yada 3 gun gelebiliyo değerlendirmek gerekiyo cnm çalıştınmı barı

Hadi size doyum olmaz koci beni topa koycak yatim bende iyigeceler .iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim şekerler.ne yalan sölim moralim bozuktu ama biraz düzeldim.öptüm hepinizi kocaman allah rahatlık versin.en kısa zamanda isteyen herkese rabbim bebişini yollasın.sizi seviyom

tatlım yumurta betazı gibi olan ele aldımmı uzayan ki malesef bebek içim o iğrençliğide yapıyoruz o yumurtlama zamanında oluyo 2 yada 3 gun gelebiliyo değerlendirmek gerekiyo cnm çalıştınmı barı
ay ben de o ela alma olayı ne diyodum çamaşırdan elimize mi alıyoruz ozaman

kız nereeeee gidiyonnn. seninki gececi değilmi? ben mi yanlış hatırlıyorum.

çalıştık kuzum çalıştık diyom ya benim aşadaki hormonlar çoşmuş şaırmışş heyoo heyoo diyolar ben anlamdım garip bir durum içirsindeyimm enterasan duygulr besliyorum

gÜLDÜRDÜN BENİ KIZ SÖZ YAPCAM DERİNEDE AMA YAZA DOĞMIYCAKMI O KAFASI KURTLANIR KIZ SİCAKTA YÜN ŞAPKAYLA KIŞA DOĞRU YAPARIZ BİRAZ BÜYÜKÇENE KAFASINA OLSUN YAVRUKUŞUMUN
tamam kusum sustum ne yuzsuzum haaa ..

ben senden kıllandım haa . bı suprız beklıyom senden
ayyy benden mi benden mi kıllan kıllan ayyyy inşallah

ii geceler canım.. bozma moralini 1-0 yenik baslama...
sana da allah rahatlık versin yarın görüşelimm...
Aminnn hepimiz kavusalım meleklerimizee...bende seni çoook seviyommmm

seydaya yazdıgıma baksana

seydaa sen daha fazla durma nette hadı senı yumurtala donemın gelmıs .. hadı gıt yat sen topık bana emanet

bızde senı bızde senı canıkommm :)
tatlı kusum benim
ahh meryem aş eriyom ben kudurdum valla

ay ben de o ela alma olayı ne diyodum çamaşırdan elimize mi alıyoruz ozaman
heheh bebısım meraak ettıgın konular varsa bana ozelden msj att :) ablalık yaparım ben sana bebegımm

zeynep346161.ben senden kıllandım haa . bı suprız beklıyom senden[/QUOTE]

ayyy neden olem dedınkı:44::44::44: sımdı heyecan yaptımm ben:18::18::18: ole sonradan pozıtıf cıkan bırını mı tanıyon yoksaa

Son düzenleme:

haha çok doğru guldum kuzum

yavrumm ne aş ermesi.... sapka yamı aşerion yoksammm

serrannn gittin mi yavrum burdaysan bişe dicem sana aksamdır içimde kaldı

ayyy neden olem dedınkı:44::44::44: sımdı heyecan yaptımm ben:18::18::18: ole sonradan pozıtıf cıkan bırını mı tanıyon yoksaa

işte o benim adet geceli 13 gun gecmişti idrarda pozitif görduğumde idrar testinide gun aşırı yapıyodum gerci 12 gunde kanda ögrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…