insallah canımmmmEtmesin gülüm benim..
İnşaAllah, her nickimi söylediğinde gülümsediğin günler de gelir..
Yakındır inşaAllah..
yaa gitmeee çoookk sefiom seniiivayy be kankalara bak biri tripli der biri küser oh ne ala mualla kızzz ben naptım sizee bak gidiyom şimdi bak şimdi gidiyom
hahahhahahahhahahahSen ne yedin, ne içtin komşum..
İyi etki yapmış haa..
canımm 10 yasından beri hayalim...meryem ayıp olmazsa neden kı nil dıyınce cızlıyon
Bana aşıkta birazzz.....
doğru cnm yaren hasta buz devrine çok seviyo kuzu çine göre erkek bebek
insallah canımmmm
yaa gitmeee çoookk sefiom seniii
hahahhahahahhahahah
canımm 10 yasından beri hayalim...
kızım olacak adını nil koyacagım Allah ım da izin verirse
çok yaşa sen
pişt kızlar
evet hepimiz hamiş olacağız vee yeni yılın hamişleri diye topik açacağızz inşallahh..
ayy nur hosgeldın nasılsın bakalım hıkayenı anlat bakalım ? yaren2007 anlat demeden ben dıyeyım
hahahahahahh zilliş dıycem ayıp olcak alınma haaa
ayy annem kurban olurum ben sana .. benım herıfı de yollayak enıstenın yanına da azcık kafa dınlerım yawben trabzonluyum
yollayalim tatlim oraya yerlesirsiniz bide ne guzel komsu oluruz orda hahayy:))) bulundugu yerde turk neredeyse yok :)))
SEVGILI KIZIMIN SEVGILI TEYZELERI .. MAGLUM BEN 19.5 YASINDA DAHA LISE SIRALARINDAN KALKMIS GENCECIK BIR ANNEYIM COCUGUMA CORAP YELEK VS HER TURLU ÖRGU YAPABILIRSINIZ .. HIC MUTEVAZI OLAMAM KABUL EDERIM . EE TEYZE OLMAK KOLAY DEGIL MESAJINI BUTUN ARKADASLARIMA YOLLADIM .. YANLISLIKLA BABAMA DA YOLLAMISIM . babam bana yüzsüz dedi
kuzu diğer topikte var oo şimdi taklit falan derler boşver yaa tatlım...
hahahhaha her gece tavan kuşum benimhahahaha meryemin cazibesi bu gece tavan
SEVGİLİ YAREN...
SAYENDE DOĞUUM GÜNÜM KUTLANDI, SANA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM..
SENDE BANA BU ŞÜKRANLARIN KARŞILIĞINDA KAR YOLLA..
ÖPTÜM.... nil
sana yazdıgım cvabı okudun mu ?
valla dakopmus meri bu aksammm hahahah
kız ıstanbuldan ben sana yollarım . baska bısey ısteee
4 defa erkek cıkıyor yazdım nesrinin umrunda değil....
SEVGILI KIZIMIN SEVGILI TEYZELERI .. MAGLUM BEN 19.5 YASINDA DAHA LISE SIRALARINDAN KALKMIS GENCECIK BIR ANNEYIM COCUGUMA CORAP YELEK VS HER TURLU ÖRGU YAPABILIRSINIZ .. HIC MUTEVAZI OLAMAM KABUL EDERIM . EE TEYZE OLMAK KOLAY DEGIL MESAJINI BUTUN ARKADASLARIMA YOLLADIM .. YANLISLIKLA BABAMA DA YOLLAMISIM . babam bana yüzsüz dedi
hişşştt kız sen nerelerdesin bakim yoksa sen bizi unuttun muözleştik yahuu
ahh kuzum ınsallah hayalin gercek olur ..insallah canımmmm
yaa gitmeee çoookk sefiom seniii
hahahhahahahhahahah
canımm 10 yasından beri hayalim...
kızım olacak adını nil koyacagım Allah ım da izin verirse
çok yaşa sen
facebook guselı naber napıyosun bakalımmmpişt kızlar
bende memnun oldum nurcum...tabiki aramıza dahilsin...sende topicimizin güllerinden birisin
ayy bacım ben trabzondan ıstanbula geldım kafayı yedım bı de almanya olursayollayalim tatlim oraya yerlesirsiniz bide ne guzel komsu oluruz orda hahayy:))) bulundugu yerde turk neredeyse yok :)))koparırım bagları .. kocısın ne zaman gelcek ? bebek var mı sende .. hıc cocuk varmı ? anlat bakalım off ben senı tanımıyom haaa
NESRİN çin takvimine göre yakışıklı bir prens geliyomuş inşallah ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?