Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
elifim burdayım napıyon bakım kaldı 8 gun he nasıl gidiyo

tatlımmm görmedim kıss yazdığını hoşgeldin napıyım tatlım ya 9 gün kaldı kızzz 10 nda batım bilmem valla hala çalışmalara devam bırakmadık yani ama 3 gündür idrarda bi değişiklik var bende onu araştırıyordum şimdi internetten çok koyu ve kokusu falan değişti idrarımın sanki antibiyotik tedavisi görürsünya idrarla atarsın aynı o şekilde anlamaya çalışıyorum bakalım

tatlım benim gecen ay öle olmuştu hamile olduğumda bak bu ay olmadı mesela hamilelikte öle oluyo ama yinede kaptırma cnm benim yaaa az kalmış ay beni daha adet bitcekta bi ay sonra tumurtlucamda bide bat beklicem 1 buçuk ay rermen ya offffffffffffffffff

bende başladım cnm 2.gunu ama çörekotunu dişlerimle eziyorum ben cnm adetin düzenlimiydi pko oldunu hatırlıyorum

canım gecen ay 10 gün gecikmişti ondan önceki aylar zamanında gelmişti gecikirdi normalde 5-10 gün arası.. ama uzun süre ilac kullandığım için yasmin düzenledi sanırım.... hep dua ediyorumm inanın sürekli... ALLAHIM hepimize hayırlı hamilelik vee evlatlar nasip etsin inşallah...... bu arada çörek oyu ezildiğinde daha etkili oluyomuş yağını çıkartmak adına...

tatlım özle mesaj kutunu boşaltsan diyorum

kuzum benim tamtersi tam 4 buçuk yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum benimki bıraktığım ay sapıttı 35 38 kimyasal gebelik şimdide 43 gun ne oldu bana hap duzene sokak ben bıraktım beter oldu periyod uzun olunca cok zor

canım çoook tebrik ederim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah hamişşşş

cabnım bu bal cörekotu ve tarcının mıktarlarını da yazabılırmısın sana zahmet...

yok tatlım kaptırmıyorum zaten dedim ya daha yeni yani 8 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz daha hani hiç acelem yok benim rabbim ne zaman verirse kabulümdür sadece bu bir değişiklik bana ters geldi tıpkı kanama gibi bende tedbirimi bırakmayım diye araştırıyorum internetten ahh ahh bide şu sigarayı bırakabilirsem hazırlık olucak benim için çok istiyorum bırakmayı napıcam bilemiyorum

cabnım bu bal cörekotu ve tarcının mıktarlarını da yazabılırmısın sana zahmet...

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.ilk ay olmazsa sakın ümitsizliğe kapılma bir sonraki ay yine aynı şekilde uygula.

bırakırsın tatlım bence azaltmakla başla öle birden zor olsa gerek oh ne guzel cnm bebişinizi keyifle bekliyosunuz ay ben neden böl4e stres yaptım bilmem ya

tesekür ederim canım.. bu arada aynen arkadasın yazdığı gibi uyguladım kürü...

bırakırsın tatlım bence azaltmakla başla öle birden zor olsa gerek oh ne guzel cnm bebişinizi keyifle bekliyosunuz ay ben neden böl4e stres yaptım bilmem ya

inş bitanem azaltmaya başladım zaten

ya tatlım asıl sen hiç stres yapmaman gerek bak allhım sana bir tane evlat verdi o duyguyu tattırdı demekki neymiş rabbim ol dediğinde oluyormuş değil mi diğer bebeğininde şu anda allah katında bir zamanı var anne rahmine düşmesi için o zaman geldiğinde o evlat senin rahmine düşücek bitanem allahım hayırlısını ve sağlıklı sıhhatlisini versin de ve şükret tamam mı

bak oku bitanem bunu ;

bak bir arkadaşım var en az 7 yıldır kardeşim sayılır oda çok sorun yaşadı 1 yıldır bebeği olmuyor ne ameliyetlar ne sıkıntılar ama hep ona dedimki rabbime dua et lütfen artık doktora gitme zamanını bekle ben üzülüyorum sen gittikçe o paralara yazık diyodum sürekli eşimle beraberde görüştüğümüz çift olarak dostlarımız onlar eşi gelip benimle dertleşiyordyu çok kafaya takıyor yardım et diye her doktora beraber gittik o çıkmadan muayneden doktorla gizli gizli konuşup gelmeyin demesini istedim doktordan sorun olmadığına ikna edin onu dedim doktor geçen ay dediki sen bu ay gelme önümüzdeki aya kadar normal yollarla devam et sonra aşılamaya başlayalım dedi kabul ettridik ve 2 gün önce hüngür hüngür ağlayarak bana müjde dedi teyze oluyorsun teyzesi onu yaradana kurban olsun dedim ve bende ağladım sabır tamammı bitanem sabrın sonu hep selamettir inşallah

olur canım sıkıntı yapma,stres cok etkili,ben o ay grip olmuştum doktor antıbıyotık verdi ama hamile olabilme ihtimalime göre zarasız bişey vermişti 2 gün kullanıp bıraktım içime doğdu sanırım ama diyordumki bu ay olmasın zaten ilaç kullandım.. kafa boşken daha rahat tuttu gibime geliyo.. hatta sizlere soruyodum adetim gelincemi muayene olmaya gitsem sonramı diye aklımdan cıkarmıstım hmileliği....

ay cok sevindim cnm ya gercekten hep dua ediyorum hatta hepimize işte bende kızıyorum çok sukur kızımda var amam elimde değil ya asıl psikolojimi bıozan adetlerim gecikiyo umutlanıyorum sonra boş çıkyyo zmanında olsam hiç böle olmucak

cnm adetin ne zman bence en az bi hafta bekle bekle ki keseyide gör bidaha onun stresine girme

tatlım bunu düzeltmekte çok basit sen adet döngünü 35-38 gün olarak belirle yani ben mesela 29 günde bir adet oluyorum sende 35-38 günde bir adet oluyorsun eeee sonuç gebelikten şüphelenmen için senin benden 6-7 gün fazlan var hatta ve hatta çok şanslısın ki bu adet dönemi uzunluğun gebelikten kaynaklandığında heycan yapmayacaksın çünkü zaten adet için bekliyor olucaksın ve bi baktın 40.gün hooop hemen teste nasıl ama

cnm adetin ne zman bence en az bi hafta bekle bekle ki keseyide gör bidaha onun stresine girme

öylemi diyosun canım 30 aralık son adet tarihimdi ne zaman gitmeliyim doktora.. folik asiti yarım olarak alıyodum belki onu değiştitir diye erken davranıyorum yoksa tel.de mi sorsam onu... ne zaman gitmeliyim sence canım

ama bu ay öle yaptım dahada kötu oldu ben 43 oldum ben kovaladıkça o kaçıyo kist falanda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…