öylemi diyosun canım 30 aralık son adet tarihimdi ne zaman gitmeliyim doktora.. folik asiti yarım olarak alıyodum belki onu değiştitir diye erken davranıyorum yoksa tel.de mi sorsam onu... ne zaman gitmeliyim sence canım
öylemi diyosun canım 30 aralık son adet tarihimdi ne zaman gitmeliyim doktora.. folik asiti yarım olarak alıyodum belki onu değiştitir diye erken davranıyorum yoksa tel.de mi sorsam onu... ne zaman gitmeliyim sence canım
bence hemen gitme kese en az 5 haftada oluşuyo haftaya git hapı ben zaten butun içiyorum onu butune cıkar folbiol dimi
ama bu ay öle yaptım dahada kötu oldu ben 43 oldum ben kovaladıkça o kaçıyo kist falanda yok
canım hamileliğin kesin allaha şükürler olsun ki sen zaten bi döngüyü tamamlamışsın ve sanırım 4,5- 5 haftalık hamilesin değerine göre maşallah 7 haftalıkken kese görünüyor eğer sen keseyi görmek istiyorsan tabiki öncelikle şahsen benim fikrimde şudur bugünkü test sonucunu not alarak iki gün sonra tekrar bir kan testi yaptır çünkü iki gün içeriisnde değerinin artması gerekmekte eğer atmazsa allahım korusun bir durumvar demektir ki artacağına çok inanıyorum her iki testininde sonucunu al ve doktoruna git yani 2 gün daha sabret sonrada doktorunla muayneye başla zaten seni daha sonra keseyi görmek için 2 haftalık bir süreçten sonra görmek istiycek bu süreçten önce ikinci kan testinide yaptır mutlaka git
evet folbiol bütüne mi cıkarayım nebiliym ya korkuyorum da..
Merhaba arkadaşlar,biz de 2012'de inşallah Allahın izni ile bebek isteyenlerdeniz. 8 aylık evliyiz ve bu zaman zarfında hiç korunmadık, ilk zamandan bu yana istiyoruz ama henuz olmadı maalesef. Sizinle birlikte umut ile 2012'nide dileğimizin gerçekleşmesini bekliyorum ve çok istiyorum . Allahım isteyen herkesin tez zamanda bebişlerine kavuşmasını nasip etsininşallah... AMİN...
Merhaba arkadaşlar,biz de 2012'de inşallah Allahın izni ile bebek isteyenlerdeniz. 8 aylık evliyiz ve bu zaman zarfında hiç korunmadık, ilk zamandan bu yana istiyoruz ama henuz olmadı maalesef. Sizinle birlikte umut ile 2012'nide dileğimizin gerçekleşmesini bekliyorum ve çok istiyorum . Allahım isteyen herkesin tez zamanda bebişlerine kavuşmasını nasip etsininşallah... AMİN...
evet folbiol bütüne mi cıkarayım nebiliym ya korkuyorum da..
bitanem bak şöyle söyleyim o zaman adet döngüsünün psikolojik bir etken olduğunu biliyor musun? bir insan adet olmuycam diye kendini hazırladığında en az 7 gün o adeti öteleyebiliyor bu beyin ve sinir dokumuzla mümkün. senin adetini düzene sokmak kendi elinde bitanem tamam mı sadece psikolojini rahatlatıcaksın düşünmeyeceksin ve huzurla koyacaksın yastığa başını yani uykuya gözlerini yumduğunda beynini boşaltmış olan gerek vücud kendini tartsın anlatabildimmi canım benim (psikoloji okumuştum zamanında bu yüzden lütfen söylediklerimi kulak ardı etme fıstık)
zaten dr umda öle dedi sen hamilelik beklediğinden öteliyosun adetini dedi bak kist falan bi problemde yok dedi bide neoldu bal 42.gun test yaptım kan testi negatif çıktı ertesi gun pat geldi kırmızılar gercekten psikolojik ay ben kafa dağıtmalıyım
aferim sanabak problemi buldun eee çözümde artık seninle önemli olan problemin neden kaynaklandığına kendini inandırmaktır işte budur yani fıstık
kafamı boşaltmalıyım dersen eğer tam tersi olur ve asla boşaltamazsın senin bu durumu düşünmemen gerekiyor bitanem zaten o yüzden hani derler ya su akar yolunu bulur herşeyi oluruna bırakıyoruz rabbim ne zaman isterse verir diyoruz veee hayatımıza pozitif bakıyoruz etrafımızdakilerli stresimizle kırmıyor ve üzmüyorus aksine bebek düşünen hatta 2. bebeğini dünyaya getirmeyi düşünen çok bilinçli neşe dolu dopdolu bir anne oluyoruz dimi
kız sen ne guzel moral neşe veriyon öle insana bayıldım valla sana ben senle gunde bi iki kelime yazışsam atarım inan kafamdan supersin valla
canım benim sen yeterki mutlu ol ben her zaman senin sizin yanınızdayım
sağol cnm benim
[sıze=3]kızlar ben çıkıyorum eşimle alışverişe gidicez sonrasında malum yerleştir falan belki gelemem akşam sizleriii kocaman kocaman öpüyorum nesrinime selam söylüyorum iletirsiniz hadi bakalım[/sıze]
hoşgeldin canım bende 8 aylık evliyim çok mutlu oldum tanıştığıma ben 3 aydır korunmuyorum allahım gönlüne göre versin inşallah
Canım çok teşekkür ederim, bende çok memnun oldum. Dilerim senin için de herşey gönlünce olur ve buradan hepimiz birbirimize müjdeli güzel haberlerimizin paylaşırız.inşallah
hoşgeldin canım bende 8 aylık evliyim çok mutlu oldum tanıştığıma ben 3 aydır korunmuyorum allahım gönlüne göre versin inşallah
Canım çok teşekkür ederim, bende çok memnun oldum. Dilerim senin için de herşey gönlünce olur ve buradan hepimiz birbirimize müjdeli güzel haberlerimizin paylaşırız.inşallah
Hahayazdığım cümlenin son kelimesini okumadan değiştirince böyle düşük bir cümle ortaya cıkıyor demekki Neyse anlamışsınızdır demek istediğimi Hep güzel haberler paylaşırız inşallah ...
amin canım hayırlısıyla inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?