• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
slmlar kızlar ben bugün rahim filmi çekindim hsg biraz ağrım oldu ama iyiym şimdi Rabbim inşallah hepimiz meleğini verir.

hoşgeldin canım bende 8 aylık evliyim çok mutlu oldum tanıştığıma ben 3 aydır korunmuyorum allahım gönlüne göre versin inşallah :16:

ben bir ay önce başladım folbiole ve günde 1 tablet tüketiyorum canım açıkcası 1 tablet içebilirsin artık bünyene zarar değil yarar yapacaktır doktorunada gidince söylersin ilacın devam kararını zamanını yada ilaç değişikliğine o karar vericektir hangi zamana kadar yarım tabelt hangi zamandan sonra 1 tabelt aldığınıda tarih olarak not al ve doktoruna bildir bilinçli ve çok sağlıklı bir anne görünümünü ver doktoruna tamam mı :16:

haklısın canım... bugün 1'e cıkardım tableti... tam 3 aydır kullanıyorum Allahın işi işte... ben de tam senin gibiyken hamile kaldım 8 aylık evli ve korunmadığım 3. ay hadi bakalım darısı sana ve tüm isteyenlere...

merhaba kızlar sonunda kan testimi yaptırdım istanbul karlar altında arabalar garajlarda mahsur... ama gidip yaptırdım testimi sonuç.. 865.6
yarında kısmet olursa doktora gidicem... hayırlısıııı olsun hepimiz adına...

canm tebrik ederm vallahi aklım sende idi..bugünde merklandm annemlern yanındaa ac pc haberini almak için..
ama degdi..
tebrik ederimmmm:118::118::118: allah sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin sana...
topiciizin ugurusunnn:21::21::21::21: neler hissediyosun nasılsın anlatsana az bana..
Allah ım hepimize yasatır inş bu duyguyuuuu:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back