Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım bende 8 aylık evliyim çok mutlu oldum tanıştığıma ben 3 aydır korunmuyorum allahım gönlüne göre versin inşallah
ben bir ay önce başladım folbiole ve günde 1 tablet tüketiyorum canım açıkcası 1 tablet içebilirsin artık bünyene zarar değil yarar yapacaktır doktorunada gidince söylersin ilacın devam kararını zamanını yada ilaç değişikliğine o karar vericektir hangi zamana kadar yarım tabelt hangi zamandan sonra 1 tabelt aldığınıda tarih olarak not al ve doktoruna bildir bilinçli ve çok sağlıklı bir anne görünümünü ver doktoruna tamam mı
heyy kım var kım yok ....
slmlar kızlar ben bugün rahim filmi çekindim hsg biraz ağrım oldu ama iyiym şimdi Rabbim inşallah hepimiz meleğini verir.
slmlar... nabe nasilsiniz kizlar???
sağol cnm sen nasılsın bugün cok kişi yok sanırım...
bende iyim canim.. ben girdigimde her aksam böyle tenha buralar.. gec vakitte canlaniyor heralde. o sirada ben uyuyor oluyorum heralde...
avusturyada mı yaşıyorsun sen... memleketin neresi peki..
evet canim avusturyada yasiyorum.. memleket sakarya. peki ya sen nerelisini? nerde yasiyorsun??
ben ankaralıyım ama istanbulda yasıyorum.. sakaryada okudum henden eğitim fakültesinde... :))
slm kızlarrrrr.....
ahhh dıger topıklerı gorunce kıskanclık krıxzıne gırıyom abla ya nerde mıllet yavvvv :)
inş. bebıs nasıl bakalım anlat bısey gordun mu ultrasondaaaaaaaaaaaamrb canım herhalde hürremdeydi millet birazdan gelirler belkii...
inş. bebıs nasıl bakalım anlat bısey gordun mu ultrasondaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar sonunda kan testimi yaptırdım istanbul karlar altında arabalar garajlarda mahsur... ama gidip yaptırdım testimi sonuç.. 865.6
yarında kısmet olursa doktora gidicem... hayırlısıııı olsun hepimiz adına...