• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    242
Ay sorma kaldı o iş şubat sonuna ...Dün mutfak geldi takıldı bi gördüm şok istediğim renkle alakası yok adam demezmi siz bunu seçtiniz yok diyom bu diyo ispatlayamıyomdaa
evde daha bi dünya iş var yani ben anca şubat sonu evdede herşey kolili inanırmısın çay fincanında türk kahvesi içiyom o derece kayınvaldemdede eltim yan geldiği için orayada gidemiyom kalmaya kız doğumdan beri kuruldu iyice evine gitmiyo yaaa bide orda çekmecede 3-5 kıyafetim vardı dün elime veriiyo bunlar seninmiş odaya çöreklendi gardolap şifonyer heryer onun eşyaları benle eşimin resminide çekmeceye kaldırmış böle sinir küpüyüm bebişte olmuyo herşeyde ters gidiyoooo ya hazır banyo dolabı aldık içinden lavabosu çıkmadı adamlar kuruca lavabo yok fabrikada unutulmuş oda beni buldu düşün mutsuzum mutsuz mutsuz
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ah canım arkadaşım nasıl dolmuşsun sen böyle ya bi rahatla şöyle bi uzat ayaklarını havaya kaldır bi dinlen beynine kan gitsin azıcık kıyamam ben sana yaaa.istersen hemen gelim yardımaa:16::16:

Ay sorma kaldı o iş şubat sonuna ...Dün mutfak geldi takıldı bi gördüm şok istediğim renkle alakası yok adam demezmi siz bunu seçtiniz yok diyom bu diyo ispatlayamıyomdaa
evde daha bi dünya iş var yani ben anca şubat sonu evdede herşey kolili inanırmısın çay fincanında türk kahvesi içiyom o derece kayınvaldemdede eltim yan geldiği için orayada gidemiyom kalmaya kız doğumdan beri kuruldu iyice evine gitmiyo yaaa bide orda çekmecede 3-5 kıyafetim vardı dün elime veriiyo bunlar seninmiş odaya çöreklendi gardolap şifonyer heryer onun eşyaları benle eşimin resminide çekmeceye kaldırmış böle sinir küpüyüm bebişte olmuyo herşeyde ters gidiyoooo ya hazır banyo dolabı aldık içinden lavabosu çıkmadı adamlar kuruca lavabo yok fabrikada unutulmuş oda beni buldu düşün mutsuzum mutsuz mutsuz
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ah cnm benim ben 4 ay önce resmen ağladım bi takıldı dolaplar ay koyu hiç benmki ile ilgşsş yok gittim mağazadaki kapağı sökturdum eve getirdim bi yanyana koyarım ayno meger ışık mekanda yer değiştiriyomuş fayanstı ankastre gelince alıştım meccbur

benim de ilk tüp bebek denememdi ve tutmadı. mayıs ayında yaptırmıştım. şimdi bıraktım kendi haline. olmazsa istanbul yada izmirde yazın tekrar tüp bebek deneyeceğim. senin ne kadar oldu bebek düşüneli? bir de sorun neydi? ben de yumurta rezervi sıkıntısı vardı. kullandığım bir ilaç yüzünden. şimdi hiç hormon testi yaptırmadım tüp bebekten beri. durum ne bilmiyorum.

Tatlım öncelikle şunu söyleyeyim, biz biraz dr. kurbanı olduk gibi bir durum var, yaşımızdan dolayı beklemeyin t.bebk deneyin dendi iyi güzel ama olmadı işte, demek ki vakti değilmiş henüz...

Sana tavsiyem önce güzel bir dr. git, rahim filmin çekinsin, kanallarında tıkanıklık vy rahminde başka bir sorun var mı yok mu bir görülsün, çünkü t.bebkte bu yapılmıyor embriyo transferi yapıldığı için gerek görülmüyor... + Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama sosyal imkanınız varsa sgk gib, İzmirde ki tek tüp bebek merkezini tavsiye ederim, ege tüpbebek olması lazım, çünkü sgk yla anlaşmaları var zira 7,5-8 milyarı bulan bir durum bu... İst. özel iyi hastanelerde anlaşma yok kendi maddi gücünü kullanıyorsun...

konu ne sekercım

konu işte bütün kızlar toplandık sohbet ediyoruzz sende katıl yahuuu:1:

selam kızlar beni de ekleyin bat 8 şubat :)

tamam canım akşam halledeceğizz hoşgeldin bu arada...

kızlarr ben çıkıyorum. yemek yapcam. bir de tatile girdik eşya hazırlıycam. hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum. görüşürüz. öptüm

kolay gelsin tatlım birazdan bende kaçacam ufaktan yarene devrederim burayı kociş gelecekk akşam gel bak heee:10:

beyazgalammmm testi yaptım iki çizgininde neredeyse koyuluğu aynı milim fark var yarın aynı saatte tekrar yapıcam 5 gün boyunca :16:

ayy hadi hayırlısı canım benimmm:16::16:

Son düzenleme:
ah canım arkadaşım nasıl dolmuşsun sen böyle ya bi rahatla şöyle bi uzat ayaklarını havaya kaldır bi dinlen beynine kan gitsin azıcık kıyamam ben sana yaaa.istersen hemen gelim yardımaa:16::16:

of canım yaaaa herişte hayır arıyorum ama buda can yani dayanamıyom geçen kayınvaldeme bunlar gidince haber verirsin kalmaya gelcem dedim dün gece eltim diyo bi iki ay anneme gidiyim kaynanam demezmi ben de babanda istemeyiz gitmeni bide ağlıyo torun gidcek ya şok oldum yaaa ben sana diyom bunlar gidince gelcem herşey toplu havlu yok ikinci yıka as düşün yani kadın izin vermiyorum gitmene diyo eltime resmen kaynar su indi beynimden aşağı indi yani hissettim

[SUP][/SUP]
beyazgalammmm testi yaptım iki çizgininde neredeyse koyuluğu aynı milim fark var yarın aynı saatte tekrar yapıcam 5 gün boyunca :16:

Tatlım sen bence hiiiiç oyalanma kocişin evdeyse at onu yatağa, yoksa da gelince hiiiç vakit kaybetmeden aynen devam, riske girme, yarın gene yap testini bakarsın yine aynı koyuluk, p.tesi sabahı tekrar deneme... gün aşırı olacak unutma, + belinin altına yastık koy ve 1 saat yat sakın kalkma... Hadi hayırlısı olsun güzelim... :16::16::16:

of canım yaaaa herişte hayır arıyorum ama buda can yani dayanamıyom geçen kayınvaldeme bunlar gidince haber verirsin kalmaya gelcem dedim dün gece eltim diyo bi iki ay anneme gidiyim kaynanam demezmi ben de babanda istemeyiz gitmeni bide ağlıyo torun gidcek ya şok oldum yaaa ben sana diyom bunlar gidince gelcem herşey toplu havlu yok ikinci yıka as düşün yani kadın izin vermiyorum gitmene diyo eltime resmen kaynar su indi beynimden aşağı indi yani hissettim

canım yaa kaynana işte peki eşin ne diyo bu durumaa???

valla canım ya ben senin bu kaynananı anlamıyorum yanlış anlama ama nasıl bi insan yahu.

valla formun acemisiyim .nereyi takip edicemi sapıttım artık sabahdan beri oku oku bitiremedim.okuduklarımı not ederek ilerliyorum .oğrencem cok sey var sanırım.not aldığım şeyleri doktoruma sorucam .cocuk derin mevzuymus bu kadar zor olucagını tahmin etmemiştim .bilsem basdan korunmazdım .ha deyince cocuk olmuyormus.evlenicek yakın arkadaslarıma ilk tavsiyem korunmamalarıdır.

Back