• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ya ben bi eczacı arkadaştan folıc plus depo etmiştim bayağ(gerçi şu an son kutu)ama dr.günde 3 demişti ben de unutuyorum bazen 1 bazen 3 bazen hiççç:50:zaten onu da başka bi kutuya koyucam onu görüp iştikçe bebek olayı yine aklıma geliyor

cnm ya kusura bakma son görüştğmüzün gecesi çok hastalandım sabaha kadar sıtmalandım ateşlendim sabahında dra giitik ateş 39 lardaydı neyse baktı etti bisürü ilaç yazdı gebelik şüphesi var dedim dr eger gebeysen bu ilaçları ilk 3 ay kullanamazsın dedi eger gebe değilsende yuksek ateşin bebege pek çok zararı oldunu söledi o an yıkıldım cunku ilk 3 ay bebeky-te sakatlığa kadar yol açarmış o anda yıkıldım hemen kan testi yapıldı şükürkü hamilelik yokmuş hamile olmadıma sevinebileceğim aklıma bile gelmezdi bugunde adet gördum kızımda ateşlendi yaaa 2 gunde neler oldu yani
ahh canm geçmiş olsun..çok üzüldüm çok...
bak görüyormusun herseyde bir hayır vardır..hamilelik olmaması sevindirici durum,boşuna hayırlısını istemiyoruz Allah tan..Küçük yarene de çok gecmiş olsun..bu kıs cok şiddetli geçiyor..aman dikkat
ay canım benim de bu ay hesaplarıma göre yumurtlama günümde 2 damla kahve akıntı geldi bi de inanılmaz bi halsizlik remen gözlerim yanıyodu biz de o geceyi değerlendirdik:17:ay inşallah yumurtam çatlamıştır da bebişin adımı atılmıştır
insallah catlamıstır ve adımlarınızı emin adımlarla atmıssınızdır pampikim:16:
canıım çok geçmiş olsun
cuma günüde oğlum ateşlendi ilaç falan düşüremedik
akşam acilde iğne yaptırdık malesef
ondan sonra düzeldi ilaç kullanıyoruz.
İYİ BAKIN KENDİNİZE

songulcüm çok geçmiş olsun..
acil şifalar diliyorum.

ya kızlar folic asid kullanımınız ne durumda ben bazen unutuyorum yaa:43:
ayy bana vermedi dr. ben hiç kullanmadım şimdiye kadr..
sorayım bari doktoruma..
cnm ben gude 1 defa folbiol kullanıyorum
ayy yarenim ben hiç kullanmadım.
canım telefona gunluk alarm kur calınca ıcersın ben oyle yapıyorum:1::1::1:

ayy evet böcügüm bende öyle yapıorum adet düzenleyicimi sabah 11 aksam 11:1::1:
erken kalkmam belki die 11 e aldım:1::1::1:

folıc plus günde 3 kere kullanılıyor..
folibol günde 1 veya yarım..

Doktorum banada folibol verdi.. Günde yarım kullanıyorum bende..

canım bı de gun de 3 fazla degılmı benım doktorum 1 demıstı:44::44:
hadi ya bana günde 3 demişti gerçi bana da fazla gelmişti ama bişey demedim dr.ben de çok kısa süre 3 içtim sonra 2ye düşürdüm zaten ama son zamanlarda bayağ aksattım zaten sen ne içiyosun bana folic plus yazmıştı gerçi şu aralar piyasada zor bulunuyomuş sanırım:44:

ayy bana vermedi dr. ben hiç kullanmadım şimdiye kadr..
sorayım bari doktoruma..

ayy yarenim ben hiç kullanmadım.

ayy evet böcügüm bende öyle yapıorum adet düzenleyicimi sabah 11 aksam 11:1::1:
erken kalkmam belki die 11 e aldım:1::1::1:

cnm gecmiş olsun dilekleriin için teşkkurler cnm sen adet duzenleyici ne kullanıyodun ya benim duzenim çok bozuldu resmen 43.gun adet oldum ya

hadi ya bana günde 3 demişti gerçi bana da fazla gelmişti ama bişey demedim dr.ben de çok kısa süre 3 içtim sonra 2ye düşürdüm zaten ama son zamanlarda bayağ aksattım zaten sen ne içiyosun bana folic plus yazmıştı gerçi şu aralar piyasada zor bulunuyomuş sanırım:44:

cnm plus kullanıyosan 3 doğrudur ama folbiol almak gunde 1 defa daha mantıklı

Back