ben geldim fıstıklarrrrr...
geçmişi okuyamadım direk daldım... nasılsınızzz
kankilerimde burdalarrr ohh misss
gece kuşu kankim anca geldiiii...ama ben birazdan gideceğimmm...malum uyku vakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim fıstıklarrrrr...
hoşbulduk sekerim:)) tamam hemen bakıorumhoşgeldin kuzum 2 sayfa öncesine gecsene sana yazdım bişeyler
hos geldınn kuşumm
hoşbulduk sekerim:)) tamam hemen bakıorum
hoşbulduk böcügümmmmm
ya kızlar folic asid kullanımınız ne durumda ben bazen unutuyorum yaa
hoşgeldin senin moraller bomba gibiben geldim fıstıklarrrrr...
ewet canım mantıklı zaten artı düzenli içicem böyle içmekle bi fayda olmuyodur herhaldecanım telefona gunluk alarm kur calınca ıcersın ben oyle yapıyorum
ahh canm geçmiş olsun..çok üzüldüm çok...cnm ya kusura bakma son görüştğmüzün gecesi çok hastalandım sabaha kadar sıtmalandım ateşlendim sabahında dra giitik ateş 39 lardaydı neyse baktı etti bisürü ilaç yazdı gebelik şüphesi var dedim dr eger gebeysen bu ilaçları ilk 3 ay kullanamazsın dedi eger gebe değilsende yuksek ateşin bebege pek çok zararı oldunu söledi o an yıkıldım cunku ilk 3 ay bebeky-te sakatlığa kadar yol açarmış o anda yıkıldım hemen kan testi yapıldı şükürkü hamilelik yokmuş hamile olmadıma sevinebileceğim aklıma bile gelmezdi bugunde adet gördum kızımda ateşlendi yaaa 2 gunde neler oldu yani
insallah catlamıstır ve adımlarınızı emin adımlarla atmıssınızdır pampikimay canım benim de bu ay hesaplarıma göre yumurtlama günümde 2 damla kahve akıntı geldi bi de inanılmaz bi halsizlik remen gözlerim yanıyodu biz de o geceyi değerlendirdikay inşallah yumurtam çatlamıştır da bebişin adımı atılmıştır
canıım çok geçmiş olsun
cuma günüde oğlum ateşlendi ilaç falan düşüremedik
akşam acilde iğne yaptırdık malesef
ondan sonra düzeldi ilaç kullanıyoruz.
İYİ BAKIN KENDİNİZE
ewet canım mantıklı zaten artı düzenli içicem böyle içmekle bi fayda olmuyodur herhalde
nillll sakaryalıymışsın gelinmi gittin oralara bakım
Evet canım, eşim Trabzon'lu.. Onun sebebine kaldık buralarda..
Geçmiş olsun.. Dikkatli beslenin..
Tam tehlikeli vakitler bunlar..
ayy bana vermedi dr. ben hiç kullanmadım şimdiye kadr..ya kızlar folic asid kullanımınız ne durumda ben bazen unutuyorum yaa
ayy yarenim ben hiç kullanmadım.cnm ben gude 1 defa folbiol kullanıyorum
canım telefona gunluk alarm kur calınca ıcersın ben oyle yapıyorum
canım bı de gun de 3 fazla degılmı benım doktorum 1 demıstı:44::44:
hadi ya bana günde 3 demişti gerçi bana da fazla gelmişti ama bişey demedim dr.ben de çok kısa süre 3 içtim sonra 2ye düşürdüm zaten ama son zamanlarda bayağ aksattım zaten sen ne içiyosun bana folic plus yazmıştı gerçi şu aralar piyasada zor bulunuyomuş sanırım:44:canım bı de gun de 3 fazla degılmı benım doktorum 1 demıstı:44::44:
ayy bana vermedi dr. ben hiç kullanmadım şimdiye kadr..
sorayım bari doktoruma..
ayy yarenim ben hiç kullanmadım.
ayy evet böcügüm bende öyle yapıorum adet düzenleyicimi sabah 11 aksam 11
erken kalkmam belki die 11 e aldım
hadi ya bana günde 3 demişti gerçi bana da fazla gelmişti ama bişey demedim dr.ben de çok kısa süre 3 içtim sonra 2ye düşürdüm zaten ama son zamanlarda bayağ aksattım zaten sen ne içiyosun bana folic plus yazmıştı gerçi şu aralar piyasada zor bulunuyomuş sanırım:44: