Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı aksamlarrr herkezeeee
yarennnnnn...sekercim neredesiniz kızlarrr
iyi akşamlar cnm
şimdikk geldim ben tatlım nasıl gidiyor bakalım?
ıyı aksamlarrr herkezeeee
cnm ya kusura bakma son görüştğmüzün gecesi çok hastalandım sabaha kadar sıtmalandım ateşlendim sabahında dra giitik ateş 39 lardaydı neyse baktı etti bisürü ilaç yazdı gebelik şüphesi var dedim dr eger gebeysen bu ilaçları ilk 3 ay kullanamazsın dedi eger gebe değilsende yuksek ateşin bebege pek çok zararı oldunu söledi o an yıkıldım cunku ilk 3 ay bebeky-te sakatlığa kadar yol açarmış o anda yıkıldım hemen kan testi yapıldı şükürkü hamilelik yokmuş hamile olmadıma sevinebileceğim aklıma bile gelmezdi bugunde adet gördum kızımda ateşlendi yaaa 2 gunde neler oldu yani
ooff canım sana da kızına da çok geçmiş olsun kuzum zaten öncelikle senin sağlığın önemli sen sağlıklı olacaksın ki hem kızına iyi bakacak hem de yeni bebişe güzel bi ortam sağlıcaksıncnm ya kusura bakma son görüştğmüzün gecesi çok hastalandım sabaha kadar sıtmalandım ateşlendim sabahında dra giitik ateş 39 lardaydı neyse baktı etti bisürü ilaç yazdı gebelik şüphesi var dedim dr eger gebeysen bu ilaçları ilk 3 ay kullanamazsın dedi eger gebe değilsende yuksek ateşin bebege pek çok zararı oldunu söledi o an yıkıldım cunku ilk 3 ay bebeky-te sakatlığa kadar yol açarmış o anda yıkıldım hemen kan testi yapıldı şükürkü hamilelik yokmuş hamile olmadıma sevinebileceğim aklıma bile gelmezdi bugunde adet gördum kızımda ateşlendi yaaa 2 gunde neler oldu yani
ooff canım sana da kızına da çok geçmiş olsun kuzum zaten öncelikle senin sağlığın önemli sen sağlıklı olacaksın ki hem kızına iyi bakacak hem de yeni bebişe güzel bi ortam sağlıcaksın
tebrıkler canım hamısmıssın
ay canım benim de bu ay hesaplarıma göre yumurtlama günümde 2 damla kahve akıntı geldi bi de inanılmaz bi halsizlik remen gözlerim yanıyodu biz de o geceyi değerlendirdikay inşallah yumurtam çatlamıştır da bebişin adımı atılmıştırİnşallah hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza alırız.4.ayda hamile kaldım.tedavi falan yok
Benim şöyle bi şansım vardı.Yumurtam çatladığı zaman kahverengi akıntı geliyodu.İlk zamanlar anlamadım dr.a gittim ve bana şanslı olduğumu ve yumurtan çatladığı
zaman akıntının olduğunu söyledi
O zamanları değerlendirdim sadece
gecmıs olsun canım benım dıkkat et kendıne de kucuk yarene de havalar cok soguk
sağol tatlım...darısı tüm isteyenlerin başına inşallah sağlıklı sıhhatli...
nasıl olsun cnm kızım hasta uzuluyorum 39 du ateşi 37.8 e düşürdum sen napıyon
iyilik canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamileliknrb canım nasılsın???
nasıl olsun cnm kızım hasta uzuluyorum 39 du ateşi 37.8 e düşürdum sen napıyon
doğru söluyosun tatlım rabbim kızıma sağlık versin herkezin evladına o öle hasta ya cok mutsuzum
canıım çok geçmiş olsun
cuma günüde oğlum ateşlendi ilaç falan düşüremedik
akşam acilde iğne yaptırdık malesef
ondan sonra düzeldi ilaç kullanıyoruz.
İYİ BAKIN KENDİNİZE
sen ona bakcam derken kendın ıyıce kotu olma onun ılaçtan cok annesıne ıhtıyacı var