canım ya kıyamam ben ona.ama ateşini düşürmüşsün eşin yinede götürecek mi hastaneye???
göturcek cnm gece gelince götursun tatlım ya ilerlemeden kıyamam kızıma annesinden gecti onada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya kıyamam ben ona.ama ateşini düşürmüşsün eşin yinede götürecek mi hastaneye???
havalar o kadar soğuk ki valla hasta olmamak için evden çıkmamak lazım yaniyok cnm zaten ben antıbiyotik toplamda 4 tane ilaç kullanıyorum kızımada gecti işte karşılıklı yatıp yuvarlanıyoruz
iyilik canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik
dr.un bakmış anormal bişey olsa söylerdi zaten zaten korunmayı bırakılan aydan itibaren periyodlarda değişimler normalmiş bana dr.um öyle demişti e bide kimyasal gebelik bunlar yaşanırken vücudumuzda kimbilir neler yaşanıyor daha büyük problemler olmasın inşallahkızlar ya ben korunmayı bıraktığımdan beri adet duzenim acaip değişti 4 buçuk yıldır hap kullanıyodum 28 gunde oluyodum ama periyodum 32 falandı korunmayı bırakyığım ay 35 sonra 38 sonra kimyasal gebelik şimdide 43.gun adet gördum kist falanda yok dr um baktı acaab strestenmi dun hamile olmadımı ögrendim bugun adet gördum
iyiyim cnm nasıl olsun işte kasıklarımda batma var haftaya gidecem dr a keseyi görmek için inşallahh...
hadı hayırlısı canımbenım de goguslerım agrıyo hafıften de ucları koyulastı ama belkı de adet belirtısıdır:44::44::44:
dr.un bakmış anormal bişey olsa söylerdi zaten zaten korunmayı bırakılan aydan itibaren periyodlarda değişimler normalmiş bana dr.um öyle demişti e bide kimyasal gebelik bunlar yaşanırken vücudumuzda kimbilir neler yaşanıyor daha büyük problemler olmasın inşallah
inşallah canım hamilelik belirtisidir....gelmesin kırmızılarr...
havalar o kadar soğuk ki valla hasta olmamak için evden çıkmamak lazım yani
merhab şeyda hoşgeldin uzun suredir denk gelemedik nasılsın çok guzel liste yapmışın ellerib-ne sağlıl ustunede ismim,izi kondurmusun teşekkurler
aynen işte aramızda en rahat seninolman lazım aslında çok şğkür dünya tatlısı bi kızın var inşallah 2.de çok yakın zamanda gelecek hadi biz bazen beceremiyoruz stres falan yapıyoruz ama sen rahat ol bak rahatladın adetin geldi yine oluruna bırak bebiş gelsin inşallahinşalla cnm ya bide doğum kontrol hapını duzenlemek için veriyolar baksana 4 buçuk yıldır kullanıyodum sanırım stres ay kızıyorumda kendime cok sukur dunya tatlısı kızımda var bundan sonra oluruna bırakcam dr da hamile olma istegi öteliyo addti demişti resmen dun ögrendim hamile olmadımı bugun adet oldum
ben geldim fıstıklarrrrr...
geçmişi okuyamadım direk daldım... nasılsınızzz
kankilerimde burdalarrr ohh misss
göturcek cnm gece gelince götursun tatlım ya ilerlemeden kıyamam kızıma annesinden gecti onada
ben geldim fıstıklarrrrr...
geçmişi okuyamadım direk daldım... nasılsınızzz
kankilerimde burdalarrr ohh misss
aynen işte aramızda en rahat seninolman lazım aslında çok şğkür dünya tatlısı bi kızın var inşallah 2.de çok yakın zamanda gelecek hadi biz bazen beceremiyoruz stres falan yapıyoruz ama sen rahat ol bak rahatladın adetin geldi yine oluruna bırak bebiş gelsin inşallah