• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ya ben korunmayı bıraktığımdan beri adet duzenim acaip değişti 4 buçuk yıldır hap kullanıyodum 28 gunde oluyodum ama periyodum 32 falandı korunmayı bırakyığım ay 35 sonra 38 sonra kimyasal gebelik şimdide 43.gun adet gördum kist falanda yok dr um baktı acaab strestenmi dun hamile olmadımı ögrendim bugun adet gördum
dr.un bakmış anormal bişey olsa söylerdi zaten zaten korunmayı bırakılan aydan itibaren periyodlarda değişimler normalmiş bana dr.um öyle demişti e bide kimyasal gebelik bunlar yaşanırken vücudumuzda kimbilir neler yaşanıyor daha büyük problemler olmasın inşallah

songülalp ya sana bi şey sorucam yumurtlama zamanı kahve akıntıdan bahsetmişsin ya dr.un bu konuyla ilgili başka bilgi verdi mi aynı şeyi ben de yaşadım da çok merak ediyorm

dr.un bakmış anormal bişey olsa söylerdi zaten zaten korunmayı bırakılan aydan itibaren periyodlarda değişimler normalmiş bana dr.um öyle demişti e bide kimyasal gebelik bunlar yaşanırken vücudumuzda kimbilir neler yaşanıyor daha büyük problemler olmasın inşallah

inşalla cnm ya bide doğum kontrol hapını duzenlemek için veriyolar baksana 4 buçuk yıldır kullanıyodum sanırım stres ay kızıyorumda kendime cok sukur dunya tatlısı kızımda var bundan sonra oluruna bırakcam dr da hamile olma istegi öteliyo addti demişti resmen dun ögrendim hamile olmadımı bugun adet oldum

merhab şeyda hoşgeldin uzun suredir denk gelemedik nasılsın çok guzel liste yapmışın ellerib-ne sağlıl ustunede ismim,izi kondurmusun teşekkurler

inşalla cnm ya bide doğum kontrol hapını duzenlemek için veriyolar baksana 4 buçuk yıldır kullanıyodum sanırım stres ay kızıyorumda kendime cok sukur dunya tatlısı kızımda var bundan sonra oluruna bırakcam dr da hamile olma istegi öteliyo addti demişti resmen dun ögrendim hamile olmadımı bugun adet oldum
aynen işte aramızda en rahat seninolman lazım aslında çok şğkür dünya tatlısı bi kızın var :16:inşallah 2.de çok yakın zamanda gelecek hadi biz bazen beceremiyoruz stres falan yapıyoruz ama sen rahat ol bak rahatladın adetin geldi yine oluruna bırak bebiş gelsin inşallah

ben geldim fıstıklarrrrr...

geçmişi okuyamadım direk daldım... nasılsınızzz:52::52::52:

kankilerimde burdalarrr ohh misss:21::21::21:

gebe olan ve gebelik şüphesi olan arkadaşlar gripli ortamlara girmemeye dikkat edin yuksek ateş ilk 3 ay cok tehlikeliymiş

aynen işte aramızda en rahat seninolman lazım aslında çok şğkür dünya tatlısı bi kızın var :16:inşallah 2.de çok yakın zamanda gelecek hadi biz bazen beceremiyoruz stres falan yapıyoruz ama sen rahat ol bak rahatladın adetin geldi yine oluruna bırak bebiş gelsin inşallah

aynen tatlım ya bu ay hiç bişey uygulamıcam oluruna bırakıcam rabbim kızıma önce sağlık sonra bi kardeş versin bu kadar ısrarcı olmanın anlmı yok cnm

Back