Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bocegim bende 3,5 yil evliyim bende simdilik ev hanimiyim. Is basvurusu yapiyorum veeee ayni zamanda bebek istiyorum Insaallah
simdi sen beni tanimak istersin
Kisaca ozetlim
Ben almanya dogumluyum okul nedeniyle bebek istememize ragmen korunduk ve 2010da olursa olsun dedik korunmadik oldu ama 7haftalikken kalbi durdu
Daha sonra okula devam dedik 1yil daha korunduk ve 2011hazirandan beri calisiyoruz ama duzenlu calisamadik esimin isseyehatlarindan dolayi yani son 2aydir duzenli bebek calismalarimiz oluyor artik kismeeet
Vay be yine uzun yazdim sira sendeeee
normal yani tamamm o zamanyani bi şikayetim yok böyle iyiyim de,ne bilim midem bile bulanmıyoamann nazar filan değmesin
normal yani tamamm o zamanyani bi şikayetim yok böyle iyiyim de,ne bilim midem bile bulanmıyoamann nazar filan değmesin
Masaallah Allah kucaginada aldigin gunleri nasip etsin Insaallah
Ee anlat bakim bize taktiklerin varmi. Bizde anisinda yapalim
Gunasirimi. Hergunmu yumurtlamagununde. Yoksa bi kurmu vs
ay benimde öyle olur inşallah.evet kasık ağrısı oluyo o da seyrek,onun dışına hiiiç bişey yok.bi de tatlı yemek istemiyorummyazın dikkatimi çekti de cevap vereyim istedim..
ben aralıkta doğum yaptım..hamileyken en başlarda yani hiiiiç mide bulantım olmadı azcık baş dönmem oluyordu..birde kasık ağrılarım oluyordu..mide bulantısı herkeste olacak diye bişey yok yani..sadece kendine çok dikkat et yorulma yeter..birde boooool boooool uyuyun..yoksa bebiş doğunca uyumak imkansız:))
kız genetık de olabılır mesela benım kayınvalıdemın hıc mıdesı bulanmazmıs gorumcemde ona cekmıs annem oyle dıyo yanı
Bocegim gecmis olsun canim Insaallah en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun bebegine. Benim gibi sende kurtaj oldun demek.
Evet yeni calismalar yeni umutlar gelsin yeni civil civil bebisleeeerrr
Sne nerelisin
Gunebkn hayirli olsun bebegin Allah hayirli evlat yetismek nasip etsin insaallah
Isim ne bebeginin
Laplace daha cok yeni degilmi gunun gectikten 1hafta sonra baslar zaten mide bulantisi tabi herkezde olmayadabilir ama o aralar basliyor
Bocegim gecmis olsun canim Insaallah en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun bebegine. Benim gibi sende kurtaj oldun demek.
Evet yeni calismalar yeni umutlar gelsin yeni civil civil bebisleeeerrr
Sne nerelisin
Gunebkn hayirli olsun bebegin Allah hayirli evlat yetismek nasip etsin insaallah
Isim ne bebeginin
Laplace daha cok yeni degilmi gunun gectikten 1hafta sonra baslar zaten mide bulantisi tabi herkezde olmayadabilir ama o aralar basliyor
ay benimde öyle olur inşallah.evet kasık ağrısı oluyo o da seyrek,onun dışına hiiiç bişey yok.bi de tatlı yemek istemiyorumm
kız benim ablamında hiç bulanmamış midesi,ona çektim belkide:44::44:
Laplace anladim canim daha cok yeni hamissin demek Masaallah. Rabbim ol dedigi zaman oluyor iste
Senin catlamada bir sorunmu vardi
Bizde yeni samsunlu yani bafrali kiz aldik kardesim
Turkceye bak be. Gelin demek istemedigimden cumle tuhaf oldu
Yani gelinimiz bafraliiiii
iyi akşamlar kıslaaaaar.Benim ilk hamileliğimde hiç belirti olmadı çok rahattım mide bulantısı nedir bilmedim
Şu an 2.bebeğime 6.haftaya girdim ve benim mide bulantılarım berbat bi şekillde başladı
Yemek yerken bişey yok ama yemediğim zamanlar çok kötüyüm
umarım en erken zamanda geçer
çok üzüldüm canım5 hafta mıııı? hiç belirti vermemesi ilginç.kaç haftalıkken durdu kalbi?Bocegim yok kiz kotu davranmiyor daha yeni soz kesildi dugun yapilcak
Ama hani gelin kelimesi biraz soguk kelime oldugundan gelin demek istemedim yani ben gorumcesi olarak kotu soylemek istememistim o yuzden
Niye yoksa bafralilar kotumu. Isi nerden nereye getirdim bak gordunmu
Laplace canim miden bulanmiyorsa keyfini cikar ama sunu soyleyeyim beimde hep bulanirdi sabah aksam hele 3saatde bir acikirdim yemek yemesem acaip bulanirdi ama insan buna ragmen cok mutlu oluyor bebeginin varligini ve saglikli oldugunu hissediyorsun
Benim nezaman mide bulantim kesildi zaten ozamanda kalbi durmus 5hafta olu karnimda gezmisim hicte kanamam olmamisti yadece siddetli gene alt bolgeme bicak saplantisi geldi ve gogus boslugumdan sirtima kadarda ayni sekilde agrilar
Bocegim yok kiz kotu davranmiyor daha yeni soz kesildi dugun yapilcak
Ama hani gelin kelimesi biraz soguk kelime oldugundan gelin demek istemedim yani ben gorumcesi olarak kotu soylemek istememistim o yuzden
Niye yoksa bafralilar kotumu. Isi nerden nereye getirdim bak gordunmu
Laplace canim miden bulanmiyorsa keyfini cikar ama sunu soyleyeyim beimde hep bulanirdi sabah aksam hele 3saatde bir acikirdim yemek yemesem acaip bulanirdi ama insan buna ragmen cok mutlu oluyor bebeginin varligini ve saglikli oldugunu hissediyorsun
Benim nezaman mide bulantim kesildi zaten ozamanda kalbi durmus 5hafta olu karnimda gezmisim hicte kanamam olmamisti yadece siddetli gene alt bolgeme bicak saplantisi geldi ve gogus boslugumdan sirtima kadarda ayni sekilde agrilar