- 6 Mart 2024
- 9.145
- 7.800
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
biz prego moise karar verdik, onu aldık.Yaa ben de yana döne bebek arabası önerisi ararken postuna denk geldim bana da yardım lütfen ben de pusetli istiyorum çünkü erken doğum yaptım bebeğim küvezde ve çıkınca da daha çok hastaneye gidip gelicez o yüzden puset takılan travellerden istiyordum ama travel hiç önerilmiyor bana şimdi hem ekonomik hem pusetli hem kabin boy bi araba önerir misiniz yaa
Travel sadece ağır kabine göre, ben de ilk başta asla travel istemem diyordum da o kadar asla denecek bi şey yokmuş kullanan her arkadaşım da memnun travel'dan. Sadece sık seyahat ediyorsanız uçakla vs bagaja verdiğiniz için işinizi uzatıyor, hasar alıyor vs. Onun dışında kabinden çok daha kullanışlı ve sağlam benceYaa ben de yana döne bebek arabası önerisi ararken postuna denk geldim bana da yardım lütfen ben de pusetli istiyorum çünkü erken doğum yaptım bebeğim küvezde ve çıkınca da daha çok hastaneye gidip gelicez o yüzden puset takılan travellerden istiyordum ama travel hiç önerilmiyor bana şimdi hem ekonomik hem pusetli hem kabin boy bi araba önerir misiniz yaa
Aynen katılıyorum. Çok çok ağır hantal bir model olmadıktan sonra küçükken daha güvenli oluyor. Biz 1,5 yaştan sonra bebek arabasını bıraktık bu arada. Bisiklete geçtik ya da çoğu zaman yürüyor. Öyle de değerlendirmek lazım.Travel sadece ağır kabine göre, ben de ilk başta asla travel istemem diyordum da o kadar asla denecek bi şey yokmuş kullanan her arkadaşım da memnun travel'dan. Sadece sık seyahat ediyorsanız uçakla vs bagaja verdiğiniz için işinizi uzatıyor, hasar alıyor vs. Onun dışında kabinden çok daha kullanışlı ve sağlam bence
Ben kabinlere gidip baktım, birincisi cybex'e o kadar bütçe ayırmayacaksak pusetin ana ünite üzerine takılması hem çok çirkin hem güvensiz duruyor.Aynen katılıyorum. Çok çok ağır hantal bir model olmadıktan sonra küçükken daha güvenli oluyor. Biz 1,5 yaştan sonra bebek arabasını bıraktık bu arada. Bisiklete geçtik ya da çoğu zaman yürüyor. Öyle de değerlendirmek lazım.
Evet çok saçma bir görüntü oluyor gerçektenBen kabinlere gidip baktım, birincisi cybex'e o kadar bütçe ayırmayacaksak pusetin ana ünite üzerine takılması hem çok çirkin hem güvensiz duruyor.
Şu ne yani çocuğu bile göremezsinçoğunun tek yönlü olması da bi dezavantaj.
Benim tanıdığım kullanıyordu da bana çok ağır gelmişti ya, yoksa epey tuzlu bi marka güle güle kullan anamMamas papas aldım tekerlekleri sağlam diye niye kimse bu markayı söylememiş bir tek ben mi aldım
ben chicco beğendim kuş gibi hafifti benim koca sanayilerde sürttüğü için dedi ki kızım bu ağır ama bu daha sağlam pazara gidersin kaldırımda iner çıkarsın ama tekerlek için verdi o kadar parayı iki tane araba alırdıkBenim tanıdığım kullanıyordu da bana çok ağır gelmişti ya, yoksa epey tuzlu bi marka güle güle kullan anam
Alırdınızben chicco beğendim kuş gibi hafifti benim koca sanayilerde sürttüğü için dedi ki kızım bu ağır ama bu daha sağlam pazara gidersin kaldırımda iner çıkarsın ama tekerlek için verdi o kadar parayı iki tane araba alırdık
Ben bu markaya bayıldım ama arabamız Polo sığmazdı ve çok büyüktü. Yoksa Ocarro gayet şık bir araba, Armadillo Flip Xt2 de öyle.Mamas papas aldım tekerlekleri sağlam diye niye kimse bu markayı söylememiş bir tek ben mi aldım
Puset maxi cosi diye bir şey iyi mi beybi ben seçtim çocuk iri olacak dedim bunu önerdilerAlırdınızolsun amaaan çok hafifler bana da güven vermiyo
Çok büyük evet mesela tek başıma nasıl katlayacağım acaba bir elimde çocukBen bu markaya bayıldım ama arabamız Polo sığmazdı ve çok büyüktü. Yoksa Ocarro gayet şık bir araba, Armadillo Flip Xt2 de öyle.
Yess güzel marka en bilindiklerinden biri zatiPuset maxi cosi diye bir şey iyi mi beybi ben seçtim çocuk iri olacak dedim bunu önerdiler
İyi bari becermişiz kimselere sormadan aslanlar gibiYess güzel marka en bilindiklerinden biri zati
Cybex ile p.mios arasında kaç tl fark var da ikisi de 20 k değil miAynen ben de öyleyim o yüzden hiç uğraşamadımdüşünüyorsan Cybex de iyi, daha tuzlu tabii dediğin markalara göre. Ben hep Prego ürünlerini beğenmiştim, ilk başta Smartfold ve Solo vardı aklımda ama tek yönlü oldukları için eledim
Napıyosun seeeenKızlaaaar iyi günler
Bebişin cinsiyetini bir türlü öğrenip de alışveriş yapamadığımız için bari cinsiyetten bağımsız ve görece olarak daha maliyetli eşyaları aradan çıkaralım diyip bebek arabası arayışına girdik son bir haftadır. Ama farkettik ki ne esim ne de ben bu işten anlamıyoruz
Bizim için dış görünüsü güzelse okayizHiç özelliklerinden falan anlamıyorum. Etrafımda da bebek arabası kullanan kimse yok maalesef. Eltim almis fakat cocugu hiç durmamış arabada bu yüzden o da yorum yapamıyor. “Yeni alma bizim cocuk kullanmadı, onu alırsın” yorumundan başka bir yorumu yok en azından neyse bu ayrı bir konu. Siniirleenmiiceeem
Almanyadaki kuzenlerimin önerdiği 2 araba ve Türkiyedeki influencerların genel olarak önerdiği bir araba var. yani su an seceneklerimiz üçe düstüAma fiyat farkı çok var hepsinde. Değerse tabii ki verelim ama sadece markaya yüksek miktar vermek saçma geliyor su an O yüzden sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Bu arada bizim için su an bebek puseti daha ön sırada. Yani bebek arabası bizim için aman aman bir kurtarıcı değil. Cünkü bilenler bilir, bebeğimi ailemin yanında doğurucam ve 2-3.aylarında tekrar evime dönüp 5.ayda tekrar bir taşınma telaşına girişeceğiz.
Bizim düsündüğümüz arabalar sunlar;
1. Doona - Nitro Black. 2-15 kg arası tasiyabiliyor. Fiyatı en yüksek olan bu.
2. Kraft - Napoli PR Travel Sistem - bu 25 kg kadar tasiyor diye hatırlıyorum.
3. Joie - Litetrax 4 Travel Sistem - bunu influencerlar önerdi. ve aralarında fiyat olarak en uygun olan bu.
(konuyu inşallah doğru yere açtım. en uygun burası göründü)
30 küsür Cybex şu an bi de puseti ayrı almak lazım, set halinde satıldığını görmedim pek. Mios'ta puset dahil 19'a aldımCybex ile p.mios arasında kaç tl fark var da ikisi de 20 k değil mi