Bebek arabası yerine bebeğini sebze kasasında sürükledi

dikkat çekmeye çalışmış aklınca acıtasyon yapcak
para yardımı yapılsın diyerek niyeti de belli zaten :ssz:
olan günahsız yavrucuklara oluyor yazık :31:

üstündeki elbisesi, kolundaki bilekliği, elindeki cep telefonu maşallah baya yardıma muhtaç ... Millet açlıktan ölüyor be...

Bebek arabası ne zamandan beri hayati bir ihtiyaç oldu ki? Çok istiyorsa bulur zaten, çocuğu büyüyüp de ihtiyaç sahibine veren çok. Hem ben hiç öyle gariban bi hal göremedim bu kadında. Zamanında biri bebek iki çocukla bir başına kalmış annemden daha iyi görünüyor.
Çok ihtiyacı varsa gitsin evlere temizliğe, çocuğunu da götürür yanında. Gururu olan insan çalışır ekmeğini taştan çıkarır.
Yaşadığı evliliklere ve ortada kalan çocuklara hele hiç girmiyorum.

hiç 23 yaşında gibi de görünmüyor 10 yaş daha yaşlı sanki, elinde kalan çocuğa sahip çıksa baksa bari adam gibi

23 yaşında 5 evlilik:53: ve 5 çocuk korunma yöntemlerini bilmemesi imkansız ve haberde geçen konu iş değil bakım parası istiyor bakım parası her isteyene veriliyormu ki ayrıca her bebeğin bebek arabası olacak diye birşey yok kasaya katıncaya kadar kucağında taşıyabilirdi.

yeşil fistanını nerden almış acaba tipe bak tam dolandırıcı sokaklarda dolu bunlardan .. aptal kadın bari alışveriş arabasına bindir çocuğa işkence yapıoo

Yani demeyim dedim ama yaşım 25 1 evlilik 1 çocuk yapamadım daha :27: :1:

hayat herkese aynı davranmıyor malesef kimse 5 çocuk yaptı diye yargılayamaz yargılarsa sürüyle çocuğu olup köprü altında yatan suriyeliye acımıyacak

Çocuklara yazık.

Diyorum işte, insanlara çocuk limiti koyulsun ve çocuk sahibi olabilme ehliyeti verilsin. Yuvada çocukların varken çocuk yapmak neyine ya... Tam sopalık hatta tedavilik.

Back