Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek arabası yerine bebeğini sebze kasasında sürükledi
Bebek arabası ne zamandan beri hayati bir ihtiyaç oldu ki? Çok istiyorsa bulur zaten, çocuğu büyüyüp de ihtiyaç sahibine veren çok. Hem ben hiç öyle gariban bi hal göremedim bu kadında. Zamanında biri bebek iki çocukla bir başına kalmış annemden daha iyi görünüyor.
Çok ihtiyacı varsa gitsin evlere temizliğe, çocuğunu da götürür yanında. Gururu olan insan çalışır ekmeğini taştan çıkarır.
Yaşadığı evliliklere ve ortada kalan çocuklara hele hiç girmiyorum.
23 yaşında 5 evlilik ve 5 çocuk korunma yöntemlerini bilmemesi imkansız ve haberde geçen konu iş değil bakım parası istiyor bakım parası her isteyene veriliyormu ki ayrıca her bebeğin bebek arabası olacak diye birşey yok kasaya katıncaya kadar kucağında taşıyabilirdi.
yeşil fistanını nerden almış acaba tipe bak tam dolandırıcı sokaklarda dolu bunlardan .. aptal kadın bari alışveriş arabasına bindir çocuğa işkence yapıoo
Diyorum işte, insanlara çocuk limiti koyulsun ve çocuk sahibi olabilme ehliyeti verilsin. Yuvada çocukların varken çocuk yapmak neyine ya... Tam sopalık hatta tedavilik.