casual cadillac aldinmi memnunmusun ben nunayi hic begenmedim bariyeri yokk anneye dönük olmuyor cadillac olani beğendim ama cok kararsizim bende maxi cosi ana kucagi var o yuzdende almakta tereddutluyum
Canim almadik daha ama karar verdik insallah esin supriz osun diye krafttin liliyi almis geri nasil vercegimizi sasirdik cok iyi saglam araba ama cok hantal kocaman yani tek badimsyken hayatta kullanmazdim sonra kesin karar verdik cadillac aire gidip baktikta hem hantal degil hemde tek basima cok rahat surebiliyorum foyat dusunduruyo beni 922 her yerde esime kalsa hemen alicak biraz daha erteliyorum bakalim
bende bugun mamas papasin bir modelini gordum 899 yaziyordu cok pahali karsida uygun olan yerler nereler var yada siz nereden aldiniz bakmak istiyorum
aldıklarınızın fotoğraflarını da ekleseniz fena olmaz
Yazdigim gibi ebebekte 900 tlydi sarachane yani bisikletciler carsisindan aldim 700 tlye
bide sen anakucagi falan icinde aparat aldinmi aparata da 100 istiyorlar siyircam kafayi
bide sen anakucagi falan icinde aparat aldinmi aparata da 100 istiyorlar siyircam kafayi
eger cadillac modeli dusunuyorsan hala ebebekte 700tlli birseydi sanki oraya bak istersen ben mamas papasin indirime girmesini bekliyorum bende cunku anakucagi var maxinin cok arada kaldim krafta da baktim ama kapaninca cok yer kapliyor du ama hayırlısı olsun
Selam kızlar daha erken ama biz eşimle bebek arabasına bakamaya başladık . Sonradan sıkışmayalım diye. ama okadar cok bebek arabasına baktık ki karar vermedik sadece krıterlerimiz ortaya çıktı oda ayaklarda süspansiyon olması, şişme teker olması gibi.. begendiğimiz arabalardan biri casual cadillac air travel sistemi. ondada pusetin üs örtüsü pek hoşumuza gitmedi. çok kararsız kaldık sizin önereceğiniz bebek arabası var mı? şimdiden sağolunn
Bakiyim canim saolben chicco lite way plus aldım uzunca araştırmalar sonucu hantal değil ,baston puset ve anakucağı katlanınca fazla yer kaplamıyor sürmesi kolay ilgilenirsen bir araştır derim kendi mağazasıda dahil tüm bebek mağazalarında 750-800 arası fiyatı
Yazdigim gibi ebebekte 900 tlydi sarachane yani bisikletciler carsisindan aldim 700 tlye
merhaba en sonunda bende aldim mamas papas soladan iyiki hatirlattin karsiyi Allah hayırlısıyla herkese guzel guzel kullanmak nasip etsin
Ooo super dogru tercih yapmissin sonunda beni dinledin:) memnun kalacagimiza inaniyorum dogun yptim ben bebegim 9 gunluk oldu kirkimiz ciksin kullanmaya baslarim ben
Ranbim gule gule kullandirsin insallahOoo super dogru tercih yapmissin sonunda beni dinledin:) memnun kalacagimiza inaniyorum dogun yptim ben bebegim 9 gunluk oldu kirkimiz ciksin kullanmaya baslarim ben
Saolasin arkadasim bizde travel sistem dusunuyoruz port beb olan.sidme teker rahatligina dikkat ediyorum yumusakligina darligina galiba karar verdik cadillac air almayi dusunuyoruz cok saolasinarkadaşım ne marka ne alırsın bilmiyorumda aman iyi düşün ben tecrübesiz davrandım normal bi bebek arabası aldım sonra onda rahat edemedi vs derken yine aldım bana baya pahalıya maal oldu şunları düşün bence bebek ilk doğduğunda ek pusetide oluyo zaten neyse kolay taşınıyoda bebek büyüdükçe arabasında uyuması vs rahat etmesi sorun oluyo nerelerde ne şekilde kulanacağında önemli ama iyice bak dene sür oturma yerine bak vs ben mesela ilk arabada normal suny bayb mi ne almışdım sonra bebek büyüdükçe ayakalrının rahat edemediğini içine sığmadığını tam yatmadığını gördüm birde emniyet kemerinde sorun çok yaşadım koptu kaç kere haa birde tekerleklere dikkat et şişme ötekiler hepsinde sorun olabiliyor kırılıyor yolun ortasında kalıyorsun ikinci arabayı travel sistem aldım yaşadığım yer kumsal çakıl olduğu için zor sürülüyo ama kızım çok rahat port bebe olma özelliği var dümdüz oluyo içinde yatıp uyuyabiliyor yatakda gibi ben çok daraldım bu bebek arabası konusundada yardımcı oluyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?