Selam kızlar daha erken ama biz eşimle bebek arabasına bakamaya başladık . Sonradan sıkışmayalım diye. ama okadar cok bebek arabasına baktık ki karar vermedik sadece krıterlerimiz ortaya çıktı oda ayaklarda süspansiyon olması, şişme teker olması gibi.. begendiğimiz arabalardan biri casual cadillac air travel sistemi. ondada pusetin üs örtüsü pek hoşumuza gitmedi. çok kararsız kaldık sizin önereceğiniz bebek arabası var mı? şimdiden sağolunn
Bende ilk casual travel bakmıştım beğenmiştim ama daha sonra kraft ürünlerini görünce daha kaliteli ve iç hacimlerinin falan daha geniş olduğunu görünce kraft almaya karar verdim ve kraftın cross ve elite modelleri arasında kalmıştım, cumartesi günü gidip kraftın elite modelini aldık. Benim dikkat ettiğim şeyler çift yönlü olması, tekerleklerin arkanın büyük ön tarafların küçük ve çift teker diğil tek teker olmalarıydı bunuda okuduğum yorumlardan çıkarmıştım, tentesinin tam kapanır olması ve biraz büyük bir araba olmasına rağmen tek elle rahatça kapanıp açılması,alt sepetinin geniş olması, ayak koyma yerinin uzun ve kademeli olması,bu arada pusetininde 3 kademesi var normalde pusetlerde bu kademe olmuyo bunların hepsini Elite de buldum, tabi kullanmak için 3 ayımız var umarım ozamanda kullanımı kolay olur ve verdiğim paraya ve bu kadar zamandır kafa yormamada değer umarım
http://www.picabo.com.tr/images/products/01/24/16/12416_buyuk_zoom.jpgburdanda modele bakabilirsin
bişey sorucam bu arabanın yönünü değiştirince arka tekerler öne geliyor ya, işte o arka tekerlerde 360derece dönme yetisi olmadıgında sağ sol yapmak dönmek fln cok zor oluyo. bence cok onemlı bu durum sız dıkkat etmedınızmı? yoksa bu modelde böyle bı sorun yokmu?:44:
evet sanırım öyle bir zorluğu olucak ama çift yönlü olmayıp bu özellikleri taşımayan bir çok araçtada zaten bu sorun var, kullanan çok arkım varda çift yönlü olmayan onlarınkini kullanınca gördüm, benim aldığım o anda çok zorlamadı arka tekerler önde olunca ama içinde bebek ve eşya yoktu belki ondanda olabilir :))) bu arada sanırım aynı tarihlerde doğum yapıcaz
anladım cnm ... evet 15 temmuz beklenen tarıhım ama genelde 1 2 hafta erken gelıyo bebekler temmuz başı gibi olabılır diye dusunuyorum.hayırlısı hıc önemli değil sağlıklı sıhhatli kucagımıza alalımda bebişlerimizi
Amin evet benimde o tarihler işte, peki cnm sen bebek arabası aldınmı ?
cnm bende o modelden almayı dusunuyorum.cadillac modelini gördum ama air modelini nette gordum sadece.üst örtusu dedıgın nedır cnm anlayamadım? nesını begenmedın? siparişle alıcam buyuk ıhtımalle gorme sansım olmayabılır benım..
Canim almadik amma nasipse ondan alcaz tentenesi tam kapnmiyo ama arkadaslarin anlattigi gibi bunun puseti donuyo ole arka tekerlek on kisma gecmis olmuyo ama canli olrak gordum gusel canim cok hafif rengine karar veremedik
Himm iyi bakalim rabbim hayirli.bi sekkilde kullanmayi.nasip.etsin insallah.kaca aldiniz.bizimde.beyazi cok hosumuza gitti ama beni dusunduruyo kir cok tutarmi acababen aldım bileeee
bız esımle gördugumuz gibi vvurulduk arabaya. kuması kesınlıkle cok kalıtelı dier modeline gore. dedıgın gıbı pusetı dönuyo o yuzden tekerlek sorunu yok , hafif, cok ıhtısamlı ve kalıtelı duruyo.oğlumun ferrarisi diyorum benkırmızısına bayıldıkkkkk ve onu aldık bence tonu cok guzel bordoya bakan kırmızı cırtlak deıl. herseyıyle cok memnunuz biz. umarım kullanıncada memnun kalırız.
Himm iyi bakalim rabbim hayirli.bi sekkilde kullanmayi.nasip.etsin insallah.kaca aldiniz.bizimde.beyazi cok hosumuza gitti ama beni dusunduruyo kir cok tutarmi acaba
bız pazarlkla 800tlye aldık. beyazı ve sıyahı vardı dımı, ıkısıde sıyah beyaz ama beyazın beyazı cok agırlıklı , o yuzden bence cbk kırlenır.bebekken kırlenmez ama ayakkabı giyip yurumeye başlayınca tabıkıde kırlenır. sıyah rengının beyazı daha azdı sankı onu tercıh edebılırsınız ?
Canım aldığınız arabanın markasını da yazar mısın geçmişe baktım ama göremedim???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Banada ole geliyo ama.esime.bi anlatabilsem iyi fiyata almissin ama 922 heryerde.hayirlibugurlu ilsun simdiden bide yatagi naptinbız pazarlkla 800tlye aldık. beyazı ve sıyahı vardı dımı, ıkısıde sıyah beyaz ama beyazın beyazı cok agırlıklı , o yuzden bence cbk kırlenır.bebekken kırlenmez ama ayakkabı giyip yurumeye başlayınca tabıkıde kırlenır. sıyah rengının beyazı daha azdı sankı onu tercıh edebılırsınız ?
casual cadillac air travel sistem. bız cok begendık valla. fıyatına göre bence daha kaliteli,gösterişli
Banada ole geliyo ama.esime.bi anlatabilsem iyi fiyata almissin ama 922 heryerde.hayirlibugurlu ilsun simdiden bide yatagi naptin
Bizde ona baktik ama bana biraz pahali geldi ic yatagini ne aldinsaol cnm. aynen gercekten ıyı fıyata aldık. yatagıda kraft calipso park yatak aldım. onuda cok arastırdım ettim bana en uygunu bu geldi.
Bizde ona baktik ama bana biraz pahali geldi ic yatagini ne aldin
Masllah cok iyi almissin rabb8m hayirli sekilde kullanmayo nasip etsin canimıc yatagını moje marka organık pamuk yatak aldım. vısco fln önermıolar hıc , bende zaten pamuk ıstyodum, bıde organık pamuk olunca atladım hemen.99tlye aldım. calipso park yatak 333 her yerde ben 279a aldm pazarlıkla , bıde arabayıda aynı yerden alınca bu kdr ındıler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?