• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek arabası yardım???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
casual cadillac aldinmi memnunmusun ben nunayi hic begenmedim bariyeri yokk anneye dönük olmuyor cadillac olani beğendim ama cok kararsizim bende maxi cosi ana kucagi var o yuzdende almakta tereddutluyum

Canim almadik daha ama karar verdik insallah esin supriz osun diye krafttin liliyi almis geri nasil vercegimizi sasirdik cok iyi saglam araba ama cok hantal kocaman yani tek badimsyken hayatta kullanmazdim sonra kesin karar verdik cadillac aire gidip baktikta hem hantal degil hemde tek basima cok rahat surebiliyorum foyat dusunduruyo beni 922 her yerde esime kalsa hemen alicak biraz daha erteliyorum bakalim

Canim almadik daha ama karar verdik insallah esin supriz osun diye krafttin liliyi almis geri nasil vercegimizi sasirdik cok iyi saglam araba ama cok hantal kocaman yani tek badimsyken hayatta kullanmazdim sonra kesin karar verdik cadillac aire gidip baktikta hem hantal degil hemde tek basima cok rahat surebiliyorum foyat dusunduruyo beni 922 her yerde esime kalsa hemen alicak biraz daha erteliyorum bakalim

eger cadillac modeli dusunuyorsan hala ebebekte 700tlli birseydi sanki oraya bak istersen ben mamas papasin indirime girmesini bekliyorum bende cunku anakucagi var maxinin cok arada kaldim krafta da baktim ama kapaninca cok yer kapliyor du ama hayırlısı olsun

arkadaşlar ikinci el düşünürseniz bende bebe confort elea travel sistem var kırmızı renk, oto koltuğunu iki kez kullandık, puseti de hafta sonları 1 gün dışarı çıktığımızda 3-4 saat kullandık,
oto koltuğu da kırmızı renk
tek elle katlanma, iskeletin ayakta desteksiz dik durma özelliği var
alt sepeti kocaman, her şeyi dolduruyorduk içine
yağmurluğu ve şemsiye takma aparatı var ama şemsiyesi ayrı satılıyordu ben almadımEki Görüntüle 1120149 Eki Görüntüle 1120150
arabaya zaten oğlumu örtüsüz bindirmedim, araba tertemiz duruyor
ben oğlum büyüdüğü için baston almak istiyorum o yüzden satıyorum arabamızı, sıfıra o kadar para vermeyin, ben geçen sene düşünemedim, yoksa ikinci el alırdım, çok pahalı çünkü arabalar

bide sen anakucagi falan icinde aparat aldinmi aparata da 100 istiyorlar siyircam kafayi:(

canım benim ilanımı da değerlendirebilirsin
seni çok iyi anlıyorum geçen sene bende senin gibiydim hangisini alayım derken kafayı yicektim bide fiyatlar uçuk olunca
bizim oto koltuğunu arabaya koymak için ekstra bi aparata ihtiyaç yok, emniyet kemeri ile bağlanıyor ayrıca ana kucağı olarak kullanılıyor, ilk altı ay içinde ayrıca bel desteği var içinde isteidiğini gibi yerleştirebildiğin

eger cadillac modeli dusunuyorsan hala ebebekte 700tlli birseydi sanki oraya bak istersen ben mamas papasin indirime girmesini bekliyorum bende cunku anakucagi var maxinin cok arada kaldim krafta da baktim ama kapaninca cok yer kapliyor du ama hayırlısı olsun

Onu biliyorum canimda benim dusundugum air modeli tekerlekleri sisme olandan

Selam kızlar daha erken ama biz eşimle bebek arabasına bakamaya başladık . Sonradan sıkışmayalım diye. ama okadar cok bebek arabasına baktık ki karar vermedik sadece krıterlerimiz ortaya çıktı oda ayaklarda süspansiyon olması, şişme teker olması gibi.. begendiğimiz arabalardan biri casual cadillac air travel sistemi. ondada pusetin üs örtüsü pek hoşumuza gitmedi. çok kararsız kaldık sizin önereceğiniz bebek arabası var mı? şimdiden sağ:42:olunn

ben chicco lite way plus aldım uzunca araştırmalar sonucu hantal değil ,baston puset ve anakucağı katlanınca fazla yer kaplamıyor sürmesi kolay ilgilenirsen bir araştır derim kendi mağazasıda dahil tüm bebek mağazalarında 750-800 arası fiyatı

ben chicco lite way plus aldım uzunca araştırmalar sonucu hantal değil ,baston puset ve anakucağı katlanınca fazla yer kaplamıyor sürmesi kolay ilgilenirsen bir araştır derim kendi mağazasıda dahil tüm bebek mağazalarında 750-800 arası fiyatı
Bakiyim canim saol

arkadaslar merhaba engin arastirmalarimdan sonra mamas papas sola mavi renk aldimmm çok mutluyum karsidan aldim baya uyguna geldi on bariyeri var tam yatiyor katlaninca da ust puset cikip sadece demirleri kaliyor katlayabiliyorsunuz cok yer kaplamiyor arka tekerlekleri buyuk sarsmaz bebisleri ve 4 tekerlekte cikabiliyor ben cok begenerek aldim sizede tavsiye ederim bazi bebek arabalari kat kat duruyor bu oyle degil bide altindaki sepet buyuk bebek icinde yaniniza canta alirsaniz kulpu katlaniyor takabiliyorsunuz 3 yasa kadar kullaniliyormus simdi baska ihtiyaclari tamamlama zamaniii :)))

merhaba en sonunda bende aldim mamas papas soladan iyiki hatirlattin karsiyi Allah hayırlısıyla herkese guzel guzel kullanmak nasip etsin

Ooo super dogru tercih yapmissin sonunda beni dinledin:) memnun kalacagimiza inaniyorum dogun yptim ben bebegim 9 gunluk oldu kirkimiz ciksin kullanmaya baslarim ben;)

arkadaşım ne marka ne alırsın bilmiyorumda aman iyi düşün ben tecrübesiz davrandım normal bi bebek arabası aldım sonra onda rahat edemedi vs derken yine aldım bana baya pahalıya maal oldu şunları düşün bence bebek ilk doğduğunda ek pusetide oluyo zaten neyse kolay taşınıyoda bebek büyüdükçe arabasında uyuması vs rahat etmesi sorun oluyo nerelerde ne şekilde kulanacağında önemli ama iyice bak dene sür oturma yerine bak vs ben mesela ilk arabada normal suny bayb mi ne almışdım sonra bebek büyüdükçe ayakalrının rahat edemediğini içine sığmadığını tam yatmadığını gördüm birde emniyet kemerinde sorun çok yaşadım koptu kaç kere haa birde tekerleklere dikkat et şişme ötekiler hepsinde sorun olabiliyor kırılıyor yolun ortasında kalıyorsun ikinci arabayı travel sistem aldım yaşadığım yer kumsal çakıl olduğu için zor sürülüyo ama kızım çok rahat port bebe olma özelliği var dümdüz oluyo içinde yatıp uyuyabiliyor yatakda gibi ben çok daraldım bu bebek arabası konusundada yardımcı oluyim dedim :1:

arkadaşım ne marka ne alırsın bilmiyorumda aman iyi düşün ben tecrübesiz davrandım normal bi bebek arabası aldım sonra onda rahat edemedi vs derken yine aldım bana baya pahalıya maal oldu şunları düşün bence bebek ilk doğduğunda ek pusetide oluyo zaten neyse kolay taşınıyoda bebek büyüdükçe arabasında uyuması vs rahat etmesi sorun oluyo nerelerde ne şekilde kulanacağında önemli ama iyice bak dene sür oturma yerine bak vs ben mesela ilk arabada normal suny bayb mi ne almışdım sonra bebek büyüdükçe ayakalrının rahat edemediğini içine sığmadığını tam yatmadığını gördüm birde emniyet kemerinde sorun çok yaşadım koptu kaç kere haa birde tekerleklere dikkat et şişme ötekiler hepsinde sorun olabiliyor kırılıyor yolun ortasında kalıyorsun ikinci arabayı travel sistem aldım yaşadığım yer kumsal çakıl olduğu için zor sürülüyo ama kızım çok rahat port bebe olma özelliği var dümdüz oluyo içinde yatıp uyuyabiliyor yatakda gibi ben çok daraldım bu bebek arabası konusundada yardımcı oluyim dedim :1:
Saolasin arkadasim bizde travel sistem dusunuyoruz port beb olan.sidme teker rahatligina dikkat ediyorum yumusakligina darligina galiba karar verdik cadillac air almayi dusunuyoruz cok saolasin

Back