• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Travel sistem Bebek arabası öneriler

Merhaba benim bebeğim 4 aylık olmak üzere hemen deneyimlerimi aktarayım.
Bende wellgro var hafif kullanımı rahat sürüşü harika kayıp gidiyor yolda,emniyeti güzel,ana kucağı ayni zamanda araba koltuğu monte oluyor vs. Vs
Ama ben hangi marka olursa olsun genel olarak travel sistemlerin ne kadar gereksiz olduğunu bizzat görmüş oldum.
Toplu taşımada kullanımları zor. Çünkü puseti uzerindeyken katlanmıyorlar
Oto koltukları 1 yaşa kadar zaten. Ve inanın bebekler dış dünyaya alışık olmadığı için ilk aylarda çoğu pusete de ana kucagınada yatarak dışarıda gezmiyor. Korkuyorlar çünkü
Hangi marka olursa olsun pusetin ve ana kucağı nın ağırlığina birde çocugunki eklenince çok ağırlaşıyor.
Özetle şimdiki aklım olsa almazdım. Yerine tam yatar ve oldukça hafif takma çıkarma olmadan kapanabilen bir bebek arabası ve ergonomik bir kanguru alırdım ve inanın yarı fiyatına mal olurdu. Birde ilave ana kucaği (taşimak değilde araç içinde kullanmak için) çok daha kullanıslı olurdu. Acele etmeyin hiç. Etrafınızı gözlemleyin özellikle ilk aylarda bebek arabaları bos bebekler kucakta geziyor genelde biraz büyüdükçe de meraktan yatmiyorlar etrafa bakınıyorlar. Yani normal bir araba isimizi fazlasiyla görürmüş. Ben fikrimi soyledim tabi her bebek ayni olmaz ama genel gözlemim coğu bebek benimki gibi:) :)

Merhaba benim bebeğim 4 aylık olmak üzere hemen deneyimlerimi aktarayım.
Bende wellgro var hafif kullanımı rahat sürüşü harika kayıp gidiyor yolda,emniyeti güzel,ana kucağı ayni zamanda araba koltuğu monte oluyor vs. Vs
Ama ben hangi marka olursa olsun genel olarak travel sistemlerin ne kadar gereksiz olduğunu bizzat görmüş oldum.
Toplu taşımada kullanımları zor. Çünkü puseti uzerindeyken katlanmıyorlar
Oto koltukları 1 yaşa kadar zaten. Ve inanın bebekler dış dünyaya alışık olmadığı için ilk aylarda çoğu pusete de ana kucagınada yatarak dışarıda gezmiyor. Korkuyorlar çünkü
Hangi marka olursa olsun pusetin ve ana kucağı nın ağırlığina birde çocugunki eklenince çok ağırlaşıyor.
Özetle şimdiki aklım olsa almazdım. Yerine tam yatar ve oldukça hafif takma çıkarma olmadan kapanabilen bir bebek arabası ve ergonomik bir kanguru alırdım ve inanın yarı fiyatına mal olurdu. Birde ilave ana kucaği (taşimak değilde araç içinde kullanmak için) çok daha kullanıslı olurdu. Acele etmeyin hiç. Etrafınızı gözlemleyin özellikle ilk aylarda bebek arabaları bos bebekler kucakta geziyor genelde biraz büyüdükçe de meraktan yatmiyorlar etrafa bakınıyorlar. Yani normal bir araba isimizi fazlasiyla görürmüş. Ben fikrimi soyledim tabi her bebek ayni olmaz ama genel gözlemim coğu bebek benimki gibi:) :)

bende bunu çok gözlemledim etrafta canım, quinny gibi baston a yakın bir model almak istiyorum o hafif oluyormuş ne düşünüyorsun? ya da direk maclaren baston puset alabilirim

bende bunu çok gözlemledim etrafta canım, quinny gibi baston a yakın bir model almak istiyorum o hafif oluyormuş ne düşünüyorsun? ya da direk maclaren baston puset alabilirim
Kesinlikle baston pusetler cok hafif ben almadıgima pismanim birde kanguru arastir yeni dogan aparatı ile birlikte ergobaby yada momfortbaby olabilir. Ilk ay bebeğin gaz vs olursa anneye yakın olmak sakinlestirir hemde arabayla gezmeltdn çok daha pratik

Ben Tutti Bambini/Riviera Plus travel system'den siparis verdim, daha gelmedi :) Arastirdim ve kullananlara sordum cook memnunlar ve diger travel systemlere gore daha uygun fiyati. Yurtdisindayim, ve burda sadece internetden siparis veriliyor o yuzden turkiyeye siparis edilir mi bilmiyorum ama bakmanizi oneririm. youtube'de videosu var, cok guzel bakin derim :)

Merhaba size deneyimimi anlatayım cleo alman markası 3ü1 arada kocaman bi travel sistem yaylı sitem çok mükemmel bi araba almısyık doğmadan oğlum şuan 6 aylık ama baya büyük oldgndan dsarı her cıktgmzda eşimle sorun yasadm travel sistemler ilk zamanlar hafif geliyor ama zaman geçtikçe agırkasıyo türk parasıyla 3000 tlye geldi bize ama şuan kullanmıyorm anneme gönderdim bi tane tam yatarlı spor görünğmlü baston bir araba aldık kğcğck çok hafif mükemmel ve okadar para çöp oldu insan çok hevesleniyo almak için can atıyo ama çok gereksiz :)

ben hafif bir travel sistem aldım dün eşimle kurduk evin içinde sürdük ilk hevesle :))) çok güzel çok memnunum gerçi daha bebiş doğmadı

ben hafif bir travel sistem aldım dün eşimle kurduk evin içinde sürdük ilk hevesle :))) çok güzel çok memnunum gerçi daha bebiş doğmadı

benim de yeğenim olcak hediye amaçlı olabilir diye takip ediyodum konuyu;imzadaki tahmini doğum süresi dikkatimi çekti , yılbaşı bebeği mi olcak acaba :)

benim de yeğenim olcak hediye amaçlı olabilir diye takip ediyodum konuyu;imzadaki tahmini doğum süresi dikkatimi çekti , yılbaşı bebeği mi olcak acaba :)
öyle görünüyor ama ben sağlık nedeni ile mecburi sezeryan olcam o nedenle biraz daha erken olacak sanırım:) ben kendi arabamı tavsiye edebilirim canım çok ünlü bir marka değil ama çok araştırdık en çok bunu beğendim. prego baby 2077 Rover. en beğendiğim özelliği hem travel sistem hem de araba sadece 6.6 kilo. concord neo, quinny, maxi cosi, inglesina fln çok araştırdım hem o kdr para vermek istemedim hem de afilli arabaları alıp 1 sene sonra baston pusete dönmek istemedim.

Merhaba Bende cybex Priam almak istiyorum kullandınız mı?

Merhaba,

Henüz bebek sahibi değilim ama öncesinde bazı araştırmalar yaptım. Etrafımda bebek sahibi olan pek çok arkadaşım var ve onlarda gözlemlediğim kadarı ile düşünecek olursam Cybex Priam gereğinden fazla büyük boyutlarda kalıyor. Arabaya sığması zor, özellikle bebek büyüdükten sonra ağırlık ve pratiklik bakımından biraz zorlayabilecek potansiyelde. Kalitesine asla lafım yok ama o kadar para verip, bebek büyümeye başladıktan sonra benim için pratikliğini yitirecek olması düşüncesi beni Cybex Priam'dan vazgeçirdi.

Muadil olarak yaptığım araştırmalar sonucu hem fiyat olarak daha avantajlı olan hem de kullanım özellikleri bakımından XXXL tente vs. gibi daha kullanışlı özellikleri olan Mamas&Papas Armadillo Flip XT modelini daha çok beğenmeye başladım. Kuvvetli muhtemel bebek sahibi olduğum vakit bu arabayı alacağım. :)

Merhaba,
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine nuna pepp lux aldım. Aldığım sırada ana kucağına (oto koltuğu) ihtiyacım yoktu o yüzden yalnızca arabayı aldım. Bence kalitesine göre fiyatı oldukça uygun. Çok hafif tek elle kolayca kaldırabiliyorum. İnanılmaz rahat bir sürüşü var, manevraları çok iyi. Kolay katlanıyor ve bagaja rahatlıkla sığıyor. Tekerlekleri biraz alçakta olduğu için kaldırımları çıkmak belki zor olabilir ama henüz bir sorun yaşamadım. bebeğim normalde bebek arabasında çok ağlardı, bu aracın içinde hiç ağlamadı. Sanırım önceki arabamızdan daha konforlu. Zaten ödüllü ve kaliteli bir ürün. Bence araba almak isteyenler mutlaka incelesin.

öyle görünüyor ama ben sağlık nedeni ile mecburi sezeryan olcam o nedenle biraz daha erken olacak sanırım:) ben kendi arabamı tavsiye edebilirim canım çok ünlü bir marka değil ama çok araştırdık en çok bunu beğendim. prego baby 2077 Rover. en beğendiğim özelliği hem travel sistem hem de araba sadece 6.6 kilo. concord neo, quinny, maxi cosi, inglesina fln çok araştırdım hem o kdr para vermek istemedim hem de afilli arabaları alıp 1 sene sonra baston pusete dönmek istemedim.
İncelediğime gore cok hafıf ıc pedleri rahat görünüyor fıyatıda avantajlı geldı siz kullanmaya basladınız mı tecrube edınce yorumlarınızı beklıyorum güle güle kullanın minnoş rahat etsin içinde:KK55:

Ben de bu aralar çok araştırıyorum Maclaren Quest en beğendiğim araba oldu. Neden derseniz çok hafif 5,6 kg. Travel sistem düşünmüyorum ana kucağını sadece 6 ay kullanabileceğim alsam da

Back