Doğuma Hazırlık bebek arabası yardım???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
955
20
118
Selam kızlar daha erken ama biz eşimle bebek arabasına bakamaya başladık . Sonradan sıkışmayalım diye. ama okadar cok bebek arabasına baktık ki karar vermedik sadece krıterlerimiz ortaya çıktı oda ayaklarda süspansiyon olması, şişme teker olması gibi.. begendiğimiz arabalardan biri casual cadillac air travel sistemi. ondada pusetin üs örtüsü pek hoşumuza gitmedi. çok kararsız kaldık sizin önereceğiniz bebek arabası var mı? şimdiden sağolunn

Bende o arabayi begenmistim.esim onun yerine casual storm baston travel aldı. Ama biraz ağır gibi geldi bana. 400 tl ye aldık. ..

Bende o arabayi begenmistim.esim onun yerine casual storm baston travel aldı. Ama biraz ağır gibi geldi bana. 400 tl ye aldık. ..
Snladim canim ama baston modelleri.hic dusunmedik acikcasi ne kadar zormus ya

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bende ilk casual travel bakmıştım beğenmiştim ama daha sonra kraft ürünlerini görünce daha kaliteli ve iç hacimlerinin falan daha geniş olduğunu görünce kraft almaya karar verdim ve kraftın cross ve elite modelleri arasında kalmıştım, cumartesi günü gidip kraftın elite modelini aldık. Benim dikkat ettiğim şeyler çift yönlü olması, tekerleklerin arkanın büyük ön tarafların küçük ve çift teker diğil tek teker olmalarıydı bunuda okuduğum yorumlardan çıkarmıştım, tentesinin tam kapanır olması ve biraz büyük bir araba olmasına rağmen tek elle rahatça kapanıp açılması,alt sepetinin geniş olması, ayak koyma yerinin uzun ve kademeli olması,bu arada pusetininde 3 kademesi var normalde pusetlerde bu kademe olmuyo bunların hepsini Elite de buldum, tabi kullanmak için 3 ayımız var umarım ozamanda kullanımı kolay olur ve verdiğim paraya ve bu kadar zamandır kafa yormamada değer umarım

http://www.picabo.com.tr/images/products/01/24/16/12416_buyuk_zoom.jpg burdanda modele bakabilirsin

Cok saol canim ayni seyleri bizde dusunuyoruz senin dedigin modeli esimde begendi suan kraftla woleks arasindayiz cok saol

Cok saol canim ayni seyleri bizde dusunuyoruz senin dedigin modeli esimde begendi suan kraftla woleks arasindayiz cok saol

Bişe diğil cnm eğerki yardımcı olabildiysem ama sanırım en zor iş bu bebek arabası okadar çok farklı fikir veren varki kafayı yiycektim bi ara :-D şükür aldımda kurtuldum darısı başına

Ben gecen hafta aldim bebek arabamizi mamas and papas sola modelini aldim e bebekte baktim 900 tlydi sarachaneden 700tlye aldim hem cift tarafli kullanilabiliyo netten bakin modeline begeneceksiniz

Ben gecen hafta aldim bebek arabamizi mamas and papas sola modelini aldim e bebekte baktim 900 tlydi sarachaneden 700tlye aldim hem cift tarafli kullanilabiliyo netten bakin modeline begeneceksiniz
Gule gule.kullan canim baktim.simdi renkleri fslan.cok.gusel ama biz travel sistem istiyoruz aslinda fiyatida uygun artik sikildim birakrim esime senin begendigini alalim.dedim

Gule gule.kullan canim baktim.simdi renkleri fslan.cok.gusel ama biz travel sistem istiyoruz aslinda fiyatida uygun artik sikildim birakrim esime senin begendigini alalim.dedim

Canim bu travel sistende olabiliyor maxicosi,römer ve bir kac markaninda ana kucagi uyumlu bu arac icin ben denim rengini aldim cok guzel ama esine goster mutlaka araci

Bebek arabası araştırmalarımda hafif ve kullanışlı olarak baby2go nun proton 8899 beğendim fiyatı 450 lira sizce o kadar paraya değermi? yoksa daha kullanışlı uygun bişi bulabilirmiyim?

Gusel de biz tek tekerlekli dusunuyiruz bakalim galina casual cadillac air alicaz saol canim
casual cadillac aldinmi memnunmusun ben nunayi hic begenmedim bariyeri yokk anneye dönük olmuyor cadillac olani beğendim ama cok kararsizim bende maxi cosi ana kucagi var o yuzdende almakta tereddutluyum

bende bugun mamas papasin bir modelini gordum 899 yaziyordu cok pahali karsida uygun olan yerler nereler var yada siz nereden aldiniz bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…