Aslında travel sistem düşündüm bu zamana kadar graco hangi model symbio da düşündüm bi araBen graco travel sistem kullandim 1 yasa kadar, 1 yasindan beri de mclaren candy bar kullaniyorum ikisinden de cok memnun kaldim ama mclaren olan 1 yastan once kullanilamiyor yatis pozisyonu olmadigi icin.
eger travel sistem dusunmuyorsaniz chicco liteway kullanan herkes cok memnun.
Aslında travel sistem düşündüm bu zamana kadar graco hangi model symbio da düşündüm bi ara
Bende çok para verme taraftarı değilim bu marka ve model ne acabaAlt tarafı bebek arabası ya. 1000 lirada vermem sahsen. Gecen aldim 2 yil garantisi var çift yon ayarli kilit sistemi var tekerlek ve koltuk kismi ayarlamada, yumuşak inişli 200 verdim nedir yani.
Ayyildiz diye bir marka türk mali. Esimle carsida gezerken gördük . Bebek esyalari satan yerlerde bulabilirsiniz .Bende çok para verme taraftarı değilim bu marka ve model ne acaba
Böyle bir şey işinizi görür heralde. İnternettekiler pahali tanidik markalar olduğu icinBende çok para verme taraftarı değilim bu marka ve model ne acaba
tam yatabilen baston puset al ısrarla söylüyorum, tam yattıktan sonra bebekken de kullanılır
şu an ben bebek arabasını pazar arabası yaptım hiçbir faydası yok başka
Evet onu düşündüm bebek arabaları belli bir kilodan sonra bebekle çok ağır oluyormuş o yüzden sonunda bostan arabaya geçiliyormuş mantıklı olan baştan geçmek olabilir evet teşekkür ediyorum bende sonradan pişman olmak için araştırmak istedim akıl akıldan üstündür