Bebek arabası almak istiyorum çok kararsız kaldım yardım edin lütfen :((

mukaddir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
12
0
34
Arkadaşlar 3 aylık kızım var hale bebek arabası bakıyorum kafam iyice karıştı hafif ve yanlız başıma da rahatlıkla kullanabileceğim bi model biliyormusunuz tecrübeli anneler lütfen yardım edermisiniz

3 aylık bebeğin daha bebek arabası yok mu
pierre cardininkiler güzel oluyor

Evet malesef şu ana kadar ihtiyacım olmadı portbebe ile idare ettim ama artık tatile gideceğiz bir an önce almam lazım

Tavsiye olarak ilk basta: 4 tekerlekliler yerine 3( buyuk) tekerlekli arabalara daha kolay kullanilir.

Bide "buggy' diye adlandirilan arabalarin hem kilosu daha hafifdir sizi yormaz hemde surmesi daha rahattir.

Konunuz taşınır yanlış yere açmışsınız, ancak ben de cevaplıyayım. Biz katlanıp ufalan arabaya sığabilen bişey oldık, bir haylide diğer arabalardan fiyat farkı vardı ama çok iyi yapmışısz onu almakla, diğer arabalar bağajı doldurudu muhtemelen. bizimkinin tek sıkıntısı diğerleri kadar bebek büyüyünce kullanamadık ama zaten çocuklar büyüyünce ona binmek istermi bilemiyorum. biz oturabiliyordu büyüyünce ama uzanınca biraz dar geliyordu sanki 2 yaş civarından bahsediyorum. buna rağmen iyi yapmışısz diyorum onu almakla.

Ben yeni aldim ama sen hafif iatiyormussun benimkinin modeli uygun olmaz sana. Joie'nin modellerine bak canim hem cok hafif hem de bir elinle bebegi tutarken tek elinle arabayi kapatip tasiyabiliyorsun. E bebek magazasinda sık sık da indirime giriyor bi bak istersen.

Ben chicco liteway kullaniyorum ve cevremdeki herkes kullanim kolayligini gorunce ondan aldi.Dogumdan itibaren kullanilan cok hafif bir baston araba.Diger hantal arabalar gibi itmekle ugrasmiyorsunuz cok kolay yön degistiriyor.Katlamasi da kolay.Kisacasi ben cok memnunum ve tavsiye ederim.Bebeginize rabbim saglik ve güzellikler versin..

Baston modelleri daha kullanışlı ve az yer kaplar. .

Ben internetten indirimleri takip edip ebebekten 800 liralik joie extaoura (harfleri yanlis yazmis olabilirim) yı 460 a almistim.ben memnunum tavsiye ederim. Joie nin 3 tekerlileri var onu da dusunebilirsin.cok kolay kapaniyo ve az yer kapliyo.tekerleride benimki gibi büyük. Süspansiyonlu.

Joie'yi kesinlikle tavsiye ederim.kızım 5 aylık tek başıma çok rahatlıkla kullanıyorum.hafif olması ve kolay açılıp kapatılabilmesi beni cezbetmişti.kullandıkça çok memnun kaldım.sezaryenle doğum yaptım ağır kaldırmak istemiyordum.nerdeyse hergün minimum 2 saatdışarıdayız kızımla.hiç sıkıntı çekmedim.

Kraft twist eco aldık travel seti 1.000 tl . Acaip pratik bir model burdan izleyebilirsin. 360 derece etrafında dönebiliyor. Tek elinle tüm puseti kontrol edebiliyorsun

canim ekimde gelicek bebegim icin sanirim 2. ayimdan beri stroller arastiriyorum. amerikada yasiyorum ve buranin standartlarina gore karar vermem gerekti. tabi turkiye yolculuklari icin saglam ve pratikte olmaliydi.ornegin toplu tasima kavrami olmadigi icin aracimin bagajina sigmasi ve hafif olmasi gerekiyodu, oto koltugu olmadan bebegi hastaneden teslim etmedikleri icin bu apartla beraber kullanilabilen bi araba olmaliydi, sonuc olarak quinny serisine kararverdim. once quinny modd aldim ama bagaja siga konusu ve agirligi sikinti olunca gonderip quinny zapp extra aldim cnm. keisnlikle 4 tekerleklisine baktim onun cunki 3 tekerleklilerde denge sorunu olabiliyo. maxi cosi carseatiyle beraber 700$a maloldu. fiyat sinirlamasi yoksa kesinlikle bak derim. ozellikle pembe rengi tam bi prenses arabasi. zor karar. kolay gelsin

maclaren onerıyorum en hafıf ve manevraları kolay araba bu

Chicco liteway baston puset almadığıma çok pişmanım.

Teşekkür ederim dediğiniz
te

Teşekkür ederim canım joie bende baktım beğeniyorumda tek tereddütlerim tekerlekleri küçük ben tekerleği büyük olsun istiyorum ama bu tekerlekte rahat mı acaba

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepsini araştırıyorum baston puset öneren arkadaşlar bebeğim 3 aylık henüz şu an kullanabilir miyim baston arabaları daha sonra dan alınıyor büyüyünce kullanılıyor diye biliyom ama siz me düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…