- 6 Mart 2024
- 8.889
- 7.578
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
ya ben rüyamda bile bebek görüyorum ve orda bile tek düsüncem “oh be doğurdum kurtuldum”Umarım en sağlıklı şekilde alırsın miniğini kucağına
Benimkiler 11 ve 8 oldu. Gerçekten yıllar öyle hızlı geçiyor ki. Daha dün gibi. Çok duygulandım. O zaman ki heyecanımı hatırladım
YaaaUmarım en sağlıklı şekilde alırsın miniğini kucağına
Benimkiler 11 ve 8 oldu. Gerçekten yıllar öyle hızlı geçiyor ki. Daha dün gibi. Çok duygulandım. O zaman ki heyecanımı hatırladım
ama emin ol ki doktorlar da çok uğraşmak istemiyor. sende o potansiyeli görmese söylemezdi. epidural vereceğine söz verdirt doktoraBana da diyor ki sen doğurursun yaparsın, ben kendimden bu kadar emin değilim hocam diyorum bak diyor annen rahat doğurmuş seni
Bende onu anlamadım sezeryan ihtimalini bile konuşmadıama emin ol ki doktorlar da çok uğraşmak istemiyor. sende o potansiyeli görmese söylemezdi. epidural vereceğine söz verdirt doktora
çatı muayenesinden sonra daha net bir sey söyler. benimki de şu an vajinal doğum diye düsünelim, ileride aksi bir durum olmazsa öyle devam ederiz diyor. ama anneme göre kalçam geniş olduğu için kesin vajinal doğururmusumBende onu anlamadım sezeryan ihtimalini bile konuşmadıne potansiyeli ayol daha çatı muayenesine girmedim iki parmak sokunca attığım çığlığı görünce fikri değişir herhalde zaten yarın gidince onu konuşmam epidural ver diyeceğim şimdiden
Analar aynı mı olur be banada annem iyisin kalçan geniş rahat olur dediçatı muayenesinden sonra daha net bir sey söyler. benimki de şu an vajinal doğum diye düsünelim, ileride aksi bir durum olmazsa öyle devam ederiz diyor. ama anneme göre kalçam geniş olduğu için kesin vajinal doğururmusum
tecrübeliler sonuctaAnalar aynı mı olur be banada annem iyisin kalçan geniş rahat olur dedi
Şimdi en kolayı doğum. Sen asıl çıkınca gör. Zaman zaman geri sokasın geliyor deyip korkutmayım o zaman ben seniya ben rüyamda bile bebek görüyorum ve orda bile tek düsüncem “oh be doğurdum kurtuldum”doğum su an gözümü çok korkutuyor
ya hahshdjdj çok sabırlı bir insan olarak biliniyorum. inşallah delirmemŞimdi en kolayı doğum. Sen asıl çıkınca gör. Zaman zaman geri sokasın geliyor deyip korkutmayım o zaman ben seni
2 katlısı da 4 katlısı da var. Aldım ben. Baya kalınlarya ben kışın doğuracağım için sanki müslin örtü çok işime yaramaz gibi geliyor. doğru mudur bilmiyorum tabi
evet ya öyleymis2 katlısı da 4 katlısı da var. Aldım ben. Baya kalınlar