Bebek aldırmada yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah sizin de basiniza boyle bir sey gelmez bikbik bedduacilarina cok gicik oluyorum.

Durumunuza 'sadece kızım için' yazmışsınız.. bir çocuğunuz daha var sanırım bu adamdan

ne denir ki... kelimeler kifayetsiz.. bir yanda evlat hasretiyle yanip tutusan ciftler, diger yanda da boyle bir babanin tek bir spermiyle dunyaya gelmeye hazirlanan bir bebek... cok uzucu...
en çokta buna yanıyorum. biz olsun diye neler yapıyoruz. babalığı zerre haketmeyen, kıymet bilmeyen herif baba oluyo. bu nasıl bi sınav
önce korunmadım diyosun, sonrada kazayla kalınca düzelir belki. kaza değil bile isteye yapmışsın bu çocuğu. aldırsanda aldırmasanda yazık olcak. kendi yaşadıklarını ona yaşatmaya ne hakkın var. kaza kelimesini okumasaydım bu çıldırmazdım

sert ve ters tepki veren sizsiniz bekara karı boşamak kolay olduğu gibi ordan ahkam kesmekte kolay tabi
Yüz yüze olmadıgmiz için oradan size sert geliyordur... Yorumların altına gülücük koymuş olsaydım bu sefer de alaya mı alıyorsunuz beni derdiniz ... Bekara karı boşamak kolay lafı sizin durumunuza hiç uygun değil... Şahsen ben bu dünyaya dayak yemek için gelmedim, babamdan anneme karşı bir kere bile şiddet ya da ses yükseltme duymadım, bunları yaşamadığım için de şahsen bana iki katı katlanılmaz gibi görünüyor... Çok net söylüyorum ben öyle adamı boşardim ve en başından beri hamile kalmamak için her türlü önlemi alırdım hatta dayak atan kocanın koynuna bile girmezdim.. benim sizi eleştirdigm tek nokta bebeğin her yeri şekillenirken kalbi atarken bu haftaya kadar beklemeniz... Hakkınızda hayırlısı olsun

Durumunuza 'sadece kızım için' yazmışsınız.. bir çocuğunuz daha var sanırım bu adamdan

bu adamdan değil ilk eşimden bir kızım var oda babasında çk şükür içim rahat onun için 12 yaşında istediğimde görebiliyorum bu ortamada getirmek istemedim onu orda rahat

babasında onun için içim rahat istediğimde görüyorum yanıma almak istemiyorum bu şartlarda
Kızınızı yanına alamıyorsanız bır tane cocuga daha ne gerek var? sız zaten annelık yapmamıssınız
baktım ben konularınıza 2009 dan berı ayrısınız 8 senedır annelık yapmamıssınız
evlılıgınız yolunda bıle olsa baska bır cocuk sıze lazım degıl

konu sahibi anlıyorum durumun çok zor da
burada konu açarken sana ters gelen tepkileri de göze alacaksın
herkes el birliğiyle sana yardım etmeye, en azından destek olmaya çalışıyor
tam beddua olmasa da beddua imaları yapacaksanız açmayın şu konuları
ne haddinize tanımadığınız insanlara beddua etmek

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ne olursa olsun konu açıp olayı bedduaya getirenlerin konuları kapatılmalı bence
bu konu için demiyorum, genel olarak diyorum

hamileyken kovuyo işte sorunda bu ondan önce olsaydı zaten arkama bakmazdım

Insallah sizin de basiniza boyle bir sey gelmez bikbik bedduacilarina cok gicik oluyorum.
İstediğini söylesin, canı yanıyordur. Ama dediğim gibi yüzyuze olmadigimiz için kendisine cemkiriyorum zannediyor... Tam tersi biz kadınların, bir erkek tarafından bu kadar aşağılanmasına, bu kadar hor görülmesine tahammül edemiyorum ...

darp raporu alıp bi gün kadın sığınma evinde kaldım zaten ama herşey yasak ordada ve 3 ay kalabiliosun sonra çıkmak zorundasın yada dilekçe verip bi 3 ay daha kalabiliosun .

e ne istiyorsunuz?
6 ay uzun bir süre, iş bulabilirsiniz
ömür boyu size bakacak bir kurum mu olsun?

ya Allah aşıkına bakamayacaksanız doğurmayın yazık etmeyin şu çocuklara daha geçen anne babadan ayrı bir çocuğun ne şeklide öldürüldüğünü gördü bu gözler ağlaya ağlaya helak oldum ,kimisi havalandırma boşluğuna atar,kimisi bırakır babayı yada anneye tek başına büyütücem diye mücadele eder ,say say bitmez bu ,konu sahibi bakabileceğine inanıyorsan doğur lütfen

Bence haklısınız bakın ben hak verıyorum bu adam sızı bırakırsa karnınızdakı cocuk ıcın korkuyorsunuz cunku oburunu esınıze bırakmıssınız, bunuda bırakamazsınız henuz hamılesınız cunku beterın beterı cıkmıs
Ben olsam aldırırım dıyorum

kocanın isteği ne doğması mı onun da imzası gerekecek mi bu adam düzelmez çocuk la teerkeder eşinden mal düşerse boşanma da doğur yoksa ailen istemiyor çocuk için de zor hayat boyu boşa işe gir yurda ver yeniden evlen al kıyamıyorsan

Boşverin keşke etiketlememis olsaydınız.. o da benden çıkarıyor sinirini... Ben kötü bişey demedim ama işte karşımda olmadığı için aksi algılıyor...

arkadaşım şaka mı
valla sinirlerim bozuldu

sen yani bebeği aldırayım kocam beni istemeye devam etsin mi istiyorsun anlamadım ki

bence sen buraya içini boşaltmaya gelmişsin yardım istemeye değil
senin ne yapmak istediğin kafanda net bence

babanın evine git -yok
sığınma evine git -orda her şey yasak gidemem
183 ü ara -yok
boşanmayı düşünün -bekara karı boşamak kolay
eşin evden kovmuş fırsat bu fırsat değerlendir -ama hamileyim düzelir diye düşündüm
keşke daha dikkatli olsaydınız -inşallah senin de başına gelir
ee siz bizden ne istiyorsunuz
amacınız çözüm mü yoksa sadece ah vah edip eşinize beddua mı edelim

Sinavlar hep zor maalesef canim. Dun haberde gordum 15 sene sonra ilk defa ve tek cocuga sahip aile ve odasinda oynarken baska bir cocugun minibusle eve dalmasi sonucu ölüyor. O aile simdi nasil avunsun. Dogmus da olsa dogmamis da olsa evlat acisi cok zor gercekten. Sen de kavusursun insallah 15 seneden sonra cocuk sahibi olmus tanidigim var da acisini gostermesin Allah.

bu adamdan değil ilk eşimden bir kızım var oda babasında çk şükür içim rahat onun için 12 yaşında istediğimde görebiliyorum bu ortamada getirmek istemedim onu orda rahat

Zor bir hayatınız var.. sebep neydi yada olaylar sizin için nasıl bu raddeye geldi bilemiyorum fakat şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez! Yarın öbür gün o minicik sabiyi de döver bu adam. Direk aldır diyemem ama böyle bir ortamda büyümesi o çocuk için daha kötü olur bence. Peki yaşınız kaç ve eğer boşanırsanız çalışma ve yeni bir hayat kurma imkanınız var mı? Allah yardımcınız olsun.

Boşverin keşke etiketlememis olsaydınız.. o da benden çıkarıyor sinirini... Ben kötü bişey demedim ama işte karşımda olmadığı için aksi algılıyor...

bunun sizin yazışmalarınızla ilgisi yok
ben çok kızıyorum konu açıp işi bedduaya getiren üyelere
ayrıca bu konu sahibi de bana hiç güven telkin etmedi
ne desek bir bahanesi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…