Bebek aldırmada yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ordan yorum yapmak o kadar kolay inşallah benim durumuma düşmezsin de siz güçlü kadın olursunuz .
ayrıca düzelir die çocuk yaptığımı sölemedim ! kazayla kalınca belki düzelir dedim bilerek kasıtlı bişey yok burda.

Ya çok zor bir karar. Peki o aldırmak istiyor mu ? Baba izni de olmadan yapmiyorlar biliyorsunuz herhalde.

Benımde 2. evlılıgım

Arkadaşım ben 5 seneyı gecıyor evlenelı
Oglum 7 yasını gecıyor .
Evlenmeden hemen evvel hamıle kaldım bende , ve aldırdım.
Zaten bır tane bebeyle kaldım , bır dahasına tahammul edemezdım duygusal olarak. Velhasıl sımdı hamıleyım gonul rızasıyla.
Yanı ben olsam bır dakıka durmam aldırırım o bebegı . Bugunun yarınları var , sen kendını bır yana koyacaksın o cocukların bunu yasamasına ben olsam ıkıncı defa ızın vermezdım.
Vıcdan azabı duyup duymamam ıse benım ıle Yaradan arasında.

aldır diyemem çünkü Allahın verdiği can ekonomik bağımsızlığın yoksa yoluna nasıl devam edersin onu da bilemiyorum.
Allah yardımcın olsun

Merhaba geçmiş ler olsun kardeşim ...başka evladiniz var mı onu bilmiyorum ve bu mübarek günde aldır da diyemiyorum ama bu evlilik devam etmeyecek diye düşünüp kararınızı verin zira eliniz kolunuz bağlanacak bebek ile. ..ne ailenize ne baskasina değil kendinize güvenip dogurun. ..istiyorsaniz. ..sevgiler

bebek konusunda yorum yapmak istemiyorum
ama öte yandan
yahu adam kovmuş işte ne güzel!
daha ne istiyorsun
git babanın evine kovdu beni de, istemiyor de
dönersem öldürecek de
sığıntı gibi yaşayacaksan ailenin yanında sığıntı ol
böyle bir canavarın değil!!!

Düşündüm düşündüm bişey diyemedim. Allah'ın uygun gördüğüne karşı gelemezdim sanırım. 1 kez kazara hamile kaldım, 4. Çocuk olacaktı , hiç istemedim ama kıymadım da . İstemediğimi anlamış gibi karnımda kalbi durdu 12. Haftada .

Sizin için de hayırlısı olsun, Allah'tan geleni kabul ederdim ben sizin yerinizde olsam

git bi darp raporu al sonra da madem baban istemiyor sığınma elerine git. prosedürler nedir bilmyiorum tabi

hamile olduğumu biliyo ama düzelmiyo merhametsiz

Bu kadar sert ve ters tepkiye gerek yok eşinizin acısını benden almaya çalışmayın.. gerçekler her zaman insanlara acı geliyor..

Dayak atan bir adam varken 11 haftaya kadar beklemeniz doğru muydu? Siz bilirsiniz ... Ayrıca inşallah şöyle böyle olmaz deyip alttan alttan beddua etmenize gerek yok... Ben öyle adamın ağzına bile s*****

git bi darp raporu al sonra da madem baban istemiyor sığınma elerine git. prosedürler nedir bilmyiorum tabi

darp raporu alıp bi gün kadın sığınma evinde kaldım zaten ama herşey yasak ordada ve 3 ay kalabiliosun sonra çıkmak zorundasın yada dilekçe verip bi 3 ay daha kalabiliosun .

sert ve ters tepki veren sizsiniz bekara karı boşamak kolay olduğu gibi ordan ahkam kesmekte kolay tabi

Bu çocuk olur da sen evliliği sürdürürsen bebek demez çocuk demez o bebeyi de döver.
Doğurmak isteyip boşanırsan da seni bebeğinle tehdit eder.
Çok zor. Aileni ikna etmelisin ve boşanmalısın acilen.
Çocuk ise senin kararın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…