bizde gerekmedigi halde uyku seti almış dedemiz yatagımız park yatak oldugu icin haliyle büyük geliyor uyku setleri bugün anneme gittigmde bir baktım ki annemde uyku seti almış napıcam ben bunları dedim napıyım artık yorganını yastıgını kulanırım kışında soguk oldugunda uyku setlerinin yanlarını koyarım yatagın icin biri gecen gün yıkadım bu yeni alınanıda yarın yıkarım bu hafta ici sürekli makina acıcam anca biter kuzumun eşyaları annanesi bir sürü örmüş kıyafetlerinden cok örgüleri yelekleri oldu kızımın valla :dance:
canım park yataklara görede uyku setleri var.. köşelikleri yok ve park yatak ölçülerine göree... değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsinde..
canım yıkadım artık ve annem babam bilmiyorlardır varmı yokmu diye bende bilmiyodum vallahi neyse artık yoganını yastıgı falan kulanırım
Merhaba Arkadaşlar Ben Henüz Yikamadim Bebişimin Kiyafetlerini Ama Omo Baby Ve Dalin Yumuşatici Aldim Siz Hastane çikişinidami Deterjanla Yikayacaksiniz?kararsiz Kaldim Biras Tenine Ilk Deyicek Giysileridemi Deterjanla Yikicaz
OMO BABY BEBEKLER İÇİN ÜRETİLMİŞ DETERJAN ONU TAVSİYE ETTLİKLER ALDIM AMA HENÜZ YIKAMADIMBen de sabun tozuyla yıkarım demistim ama bu omo baby nasıl ki deterjan mı?Bugun alayım bakayım bi sabun tozu bide omo bi de dalin..Sabun tozları makinede de kullanılabiliyo sanırım..Deterjan kullanmamak daha iyi olsa gerek..Amaan hepsini bi denerim olmazsa :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?