Bende bu konu cok geride kalmis diye dusunrken sizin mesajinizi gordum iyi oldu. Benimde 2.5 yasindaki oglum gecen haftaatesli havale gecirdi altust oldum 10 yas yaslandigimi hissediyorum. Uykularim bozuldu resmen boslukta ggibiyim oyle korkuyorumki tekrar onu oyle gorucem diye.
3-4 dakika icinde bilinci acildi tekrar bu iyiymis zaten doktorumuz atesli havalede birde 15 dakikadan az surduyse beyinde hasar falan kalmaz o an cok korkutucudur ama aslinda onemli degildir hicbisey yapmaniza gerwk yok 5 dakika icinde kendine gelecektir dedi
Bir de biz ilik suyun altina tuttuk 112 yi aradigimizda oyle soylemislerdi ama doktor yapmayin oyle dedi.
Acile gittigimizde serum verdiler icinde ates dusurucu ve antibyotik vardi cunku bizim bademcik iltihabi vardi. Sonra o gece hastanede kaldik serum vardi surekli. Atesi dustu zaten hemen. Sonra da bademcik iltihabi icin antibyotik igne yaptirdik 5 tane.
Diazem falan dedi acildeki doktor ama cocuk doktorumuz solunum baskilamasi yapabilir diye istemedi.
Birde fitil onerdi icinde havaleyi engellemeye yarayan bir madde varmis 38 I beklemeyin 37.5 ta verin fitili dedi. Havaleye yatkinlik varmis bizde malesef.
Sizde durumlar nasil?
Evet canim paranox ve paranox S var S olanda o havaleyi onleyen neyse artik o yokmus. Yaziyo zaten ustunde. Surup adi vermedi ama donusumlu olarak calpol ve dolven. Fitilde calpolle ayni maddeyi icerdiginden dolvenle donusumlu verilebilirmis.
Off cok zor isler inan cok korkuyorum birde yanimda esim olmazsa naparim diyorum cunku benim eljm ayagim tutmuyo o esnada.
Hepinize geçmiş olsun arkadaslar. .kızım oniki aylik boyle bir durum yasamadik simdiye kadar cok sukur ins bundan sonrada olmaz...atesle ilgili biraz fikrim olsun diye okumak istedim inanin carpinti basladi suan bende cok zor allahim butun bebekleri korusun...bir yas aşısını vurdurdugum gunun ertesi gunu ateslendi ilkkez ben asidandir derken kayinvalidmin israriyla dra goturmeye karar verdik hazirlarken 38.9 oldu ates cok panikledim o ara kizim yere yatti tek gozunden yas geldi ama aglamiyordu..
acaba hafif havale durumu mu oldu hafifi oldur mu onuda bilmiyorumda...bogaz enf.geciriyormys igne yapildi antibiyotik verildi donduk eve ertesi gune biseyi kalmamıştı...simdi acaba ben mi anlamadim diye huylandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?