Bebek Beslenmesi Bebeğm 1,5 aydan beri kilo almıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canan2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
4
0
86
İstanbul
Merhaba,
Sizden bebeğim için yardım istiyorum ( 7 aylık bir bir oğlum var.
Gündüzleri ne beni emiyor,ne de biberon maması yiyor.Kaşık maması ve çorba veriyorum.Geceleri beni 2 yada 3 dakika emiyor.Doktorlar ve internetten okuduğum yazılarda da günde en az 500 ml anne sütü yada biberon maması içmesi lazımmış.
5 aylık iken 7.400gr. 6,5 aylık iken de 7.400 gram.kilo almamış.Bu arada 5 aylık iken 2 tane dişi çıktı.6 aylık oluncada 2 tane dişi çıktı.
Ben nerde yanlış yapır olabilirim.
Tecrübeli anneler duyun sesimi yardım edin şu acemi anneye
sevgiler.

Canım kilosu çok iyi ama maşallah
Çorbalarına ekmek içi katabilirsin ekmek içi çok yarıyor.
Bu arada konun içeriği nedeniyle taşınmıştır,bilgine.

Teşekkür ederim :)
''Bu arada konun içeriği nedeniyle taşınmıştır'' Ne yapmam lazım şimdi.Yardım edebilirmisin??

bebeğin diş çıkardığı için kilo almamıştır..onun içinde emmiyor mama yemiyordur..bizde aynı sizin gibiydik 1.5 aydır kilo almadı mama yemedi 12 saat aç kaldığını bilrim en sonunda kaşıkla beslemek zorudna kaldık ama bunlarrn peşinden yavrum 1 hafta arayla iki diş çıkardı....şimid iyi.
vitamin kullanıyormusun birde mamasını değişssen yada biberonun emziği küçük olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…