bir de eskiler tutturmuş beraber yatarsan anne kokusuna alışır diyeherkes akıl verdi, aman yanında yatırma diye. annem, kayınvalidem....sanki kötü bir şeye alışıyor. anne demek huzur demek, öz güven demek ; varsın bunlara alışsın bebeğim.
ilk zamanlar geceleri ağlayarak uyanırdı. beraber yattığımızdan beri gece ağlamalarımız olmuyor, gece gözünü açıyor. yanında beni görünce gülümseyip tekrar uykuya dalıyorçok ama çok güler yüzlü, uykudan kahkahalar atarak uyanıyor. herkes bu nasıl bebek diyor. beraber uyumamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. sürekli beraberiz bu yüzden huzurlu ve neşeli. atanmama rağmen çalışmaya da başlamadım. biraz büyüsün sonra çalışacağım.
kızım 9 aylık ve beraber yatıyoruz. 2 yaşına kadar aynı yatakta yatacağız. pedagog Adem Güneş'in tavsiyesi, araştırmanı öneririm. ablamın 3 çocuğu var. en küçüğüyle uzun süre beraber yattılar. öz güveni diğer iki kardeşinden çok çok farklı, bu seferde fazla öz güvenli olduneyse fazlası zarar etmez.
biz de kızımla 2 yaşına kadar aynı yatakta,4 yaşına kadar aynı odada yatıcaz. 4 yaşından sonra kendi odasına geçiçek.
kızım 9 aylık ve beraber yatıyoruz. 2 yaşına kadar aynı yatakta yatacağız. pedagog Adem Güneş'in tavsiyesi, araştırmanı öneririm. ablamın 3 çocuğu var. en küçüğüyle uzun süre beraber yattılar. öz güveni diğer iki kardeşinden çok çok farklı, bu seferde fazla öz güvenli olduneyse fazlası zarar etmez.
biz de kızımla 2 yaşına kadar aynı yatakta,4 yaşına kadar aynı odada yatıcaz. 4 yaşından sonra kendi odasına geçiçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?