Ben Pedagog Adem Gunes'in tavsiyesiyle 2 yasindaki kizimla hala ayni yatakta yatiyorum
kismetse 4 yasina kadar da ayni odada yatacagiz...
kesinlikle hemfikirim.... biz daha 3,5 yaşındayız... 6 ay sonrasında odasını yaşına göre ayarlayıp odasına almayı düşünüyorum...
hayatım sallamadan uyutmayı denedin mi. ben bi deneyeyim dedim. doğduğundan beri sallıyordum. hatta böyle olmaz dedim. o kadar para verip dondolino aldım. son 3 gündür maaşallah mırın kırın ediyo ama uykuya dalmayı başarıyor. bazen emzirip uykusu gelince yatağına bırakıyorum. elimle pışpışlayıp ninni söylüyorum. dalınca da odasından usulca çıkıyorum. daha önce niye yapmadım diye kızıyorum kendime.. denemekte fayda var..zamanla değişiyorlar..
Ben Pedagog Adem Gunes'in tavsiyesiyle 2 yasindaki kizimla hala ayni yatakta yatiyorum
kismetse 4 yasina kadar da ayni odada yatacagiz...
kızım 1 yaşında. 15 gün önce odasını ayırdım. hiç sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür. alıştı odasına tek düşüncem üstünü açtığı için üşütmesi idi ona da çare buldum.
arkadaşlar bişey sorcam?
neden bebeklerinizi bu kadar 3-5 aylıkkan odadan ayırıyorsunuz ben anlamadım.
benim kızım 6,5 aylık park beşikte yatıyor, zaten uyuyunca yatırıyorum yatağına, sabah uyanınca da beşik yüksek olduğundan bizi görmüyor biraz dönencesiyle falan oynuyor sıkılınca ağlıyor zaten. öyle alıyorum kuzağıma.
aynı yatakda yatsak tamam alışır ama yatağı ayrı olunca alışmaz herhalde diye düşünüyorum.
benmi yanlış düşünüyorum acaba.:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?