- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
Hadi bakalım tahminler geldikçe daha çok heyecan yaptimOzaman irkekkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım tahminler geldikçe daha çok heyecan yaptimOzaman irkekkkk
ne zaman öğreneceksinHadi bakalım tahminler geldikçe daha çok heyecan yaptim
Salı günü ikili test var doktor bakarım cinsiyete demiştine zaman öğreneceksin
ayhh hadi inşallah sen ne istiyorsun pekiSalı günü ikili test var doktor bakarım cinsiyete demişti
Valla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun hiç farketmez ilk çocuk zaten. Ama kıza daha yatkinim sadece yalnız olduğum için genellikle bana arkadaş olacakmış gibi geliyorayhh hadi inşallah sen ne istiyorsun peki
nasıl yalnız kuzucum?Valla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun hiç farketmez ilk çocuk zaten. Ama kıza daha yatkinim sadece yalnız olduğum için genellikle bana arkadaş olacakmış gibi geliyor
Eşim askeri personel görev falan derken yalnız kalıyorum kaç ay, memlekette çok uzak gitmediğim zaman da oldu evde tek kaldığım zamanlar yani. O yüzden dedimnasıl yalnız kuzucum?
Allah sizlere de eşlerinize de sabır güç kuvvet versin zor gerçekten.. Kendine yalnızken çok dikkat etEşim askeri personel görev falan derken yalnız kalıyorum kaç ay, memlekette çok uzak gitmediğim zaman da oldu evde tek kaldığım zamanlar yani. O yüzden dedim
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimAllah sizlere de eşlerinize de sabır güç kuvvet versin zor gerçekten.. Kendine yalnızken çok dikkat et
yok canım söylediğini çürüten o kadar örnek var kiBişi sorcam neye göre tahmin ediyorsunuz kesenin şekli fasulye gbiyse erkek yuvarlaksa kız gbi bişi okumuştum oyle mi
kuzucum nub un yatay bak bir prenses geliyor
Yaa hadi bakalım hayırlısıyla inşallah doktor erkek olabilir ama net değil kızlarda da bu çıkıntı olabiliyor dedi öğrenince haber veririmkuzucum nub un yatay bak bir prenses geliyor
gönlünden geçen olsun lütfen haber verYaa hadi bakalım hayırlısıyla inşallah doktor erkek olabilir ama net değil kızlarda da bu çıkıntı olabiliyor dedi öğrenince haber veririm
karından mı? kaç haftalık?Benim için de tahminde bulunur musunuz?