Banada bakabilirmisin canım tekrarcanım özellikle senin öğrenmeni sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka haber ver 3 defa sorduğuna göre sen erkek hissediyordun sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada bakabilirmisin canım tekrarcanım özellikle senin öğrenmeni sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka haber ver 3 defa sorduğuna göre sen erkek hissediyordun sanırım
prenses gibi12+6 karından ultrason
karındansa prenses gibi8 haftalık burda güzel teyzeleri çok merak ediyorum bana da yorum yapın annem 3 sene tüp bebek deneyip bana hamile kaldı şimdi cinsiyetimi öğrenip hasırlık yapmak istiyor
Bana bakarmisiniz rica etsem9 hafta 2 günlük karından bakildi
Kiz nursu nerdesinkarındansa prenses gibi
Bana da bakarmisiniz 9+2 karindankarındansa prenses gibi
paşa gibi duruyor7+0 karından ultrason bizimde cinsiyetimizi tahmin edermisiniz?
ters durmuş prenses
prensesin geliyor
kuzu diğer gruptan yazmışsın gördüm de orası çok kalablık cevap verince mesaj kutum çok doluyır.Kiz nursu nerdesin
Teşekkürler benim içimden de o geçiyor 1 oğlum 1 kızım var hayırlısı bakalım öğrenince söylerimters durmuş prenses
seninki yeni görüntü benim bebişime benziyor net değil ama prenses gibi sankiKiz nursu nerdesin
Ihihi tamam burdan atayımkuzu diğer gruptan yazmışsın gördüm de orası çok kalablık cevap verince mesaj kutum çok doluyır.
Doktor da cok erken dedi cinsiyet içinseninki yeni görüntü benim bebişime benziyor net değil ama prenses gibi sanki
Kuzu nasil yani yeni gonruntu ne demek oluyorseninki yeni görüntü benim bebişime benziyor net değil ama prenses gibi sanki