- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
7. haftalık görüntüsünü at karşılaştıralımKuzu nasil yani yeni gonruntu ne demek oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. haftalık görüntüsünü at karşılaştıralımKuzu nasil yani yeni gonruntu ne demek oluyor
6. Hafta7. haftalık görüntüsünü at karşılaştıralım
Merhabalar 5+3 karından usgSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Bana yorum yapmadın yapablirmisn 7+4 karındanters durmuş prenses
Eğer sağlıklı bir gebelik olursa öğrenince yazacagim mutlakaprensesin geliyor
senin bebek daha yok o yuvarlak yolk sacMerhabalar 5+3 karından usg
prenses gibi ama tam ortada emin olamadımBana yorum yapmadın yapablirmisn 7+4 karından
teoriye göre erkek kuzu ama niye bilmiyorum kız diyesim geliyor6. Hafta
9. Hafta
12. Hafta
Hepsi karindan
Ya ahaha nurssuteoriye göre erkek kuzu ama niye bilmiyorum kız diyesim geliyor
dr kontrolün ne zamanYa ahaha nurssu
Bakalim teori mi içinden gecen mi
Bende erkek hissediyorum ama ne bilim kiz da olabilir gibi geliyor
3 hafta sonra canimdr kontrolün ne zaman
2 prensesim var buda prens olsa iyi olurdu hyırlısıprenses gibi ama tam ortada emin olamadım
Benim de iki prensesim var2 prensesim var buda prens olsa iyi olurdu hyırlısı
2 prensesim var buda prens olsa iyi olurdu hyırlısı
Kızlar ikinizde de emin olamadım inşallah prenseslernizden sonra birde sağlıcakla paşa gelir inşallah haberlerinizi bekliyorumBenim de iki prensesim var
Amin hayırlısı İnşallahKızlar ikinizde de emin olamadım inşallah prenseslernizden sonra birde sağlıcakla paşa gelir inşallah haberlerinizi bekliyorum
Prenseslerin kaç yaşındaBenim de iki prensesim var
13 ve 5Prenseslerin kaç yaşında
Büyükmüş sennkler 6 ve 2 yaşınd benimkiler.Spriz hamilelik benmki plansız13 ve 5
Ya senin?
Cinsiyetini öğrenince benide etiketlermisn13 ve 5
Ya senin?
Hmm benim tam aksine ikisi arasında cok yas farki olduğu için 3. Yu istedimBüyükmüş sennkler 6 ve 2 yaşınd benimkiler.Spriz hamilelik benmki plansız