- 15 Şubat 2018
- 313
- 2.929
- 30
bu tek vardıbaşka foto yok mu burda göbekten aşağı görünmüyor, ayrıca renkli değil de siyah beyaz varsa? 7-8 haftalık hali de varsa onu da yüklerseniz yorum yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tek vardıbaşka foto yok mu burda göbekten aşağı görünmüyor, ayrıca renkli değil de siyah beyaz varsa? 7-8 haftalık hali de varsa onu da yüklerseniz yorum yapabilirim
birde en son 19 haftalık olan var bizimde cinsiyet net değil daha ondan merak ettimbaşka foto yok mu burda göbekten aşağı görünmüyor, ayrıca renkli değil de siyah beyaz varsa? 7-8 haftalık hali de varsa onu da yüklerseniz yorum yapabilirim
bu karından mı? karından ise prenses sizi bekliyorbu tek vardı
evet hepsi karından bakalım hayırlısı olsun inşallah 19 haftayı da atayım bi bakınbu karından mı? karından ise prenses sizi bekliyor
merahaba 11+3 karnımdan bakıldı aşırı merak içeriyorSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba :) bana 6.haftada erkek demiştiniz. Doktor da 12+3te erkek gibi dedi, tekrar bakabilir misiniz :)Hala kız gibi duruyor hadi bakalım inşallah kalbinden ne geçiyorsa o olur
O pipi gibi ama altındaki paralel olan şey neterzi söküğünü dikemez hesabı ben bir şey diyemiyorum bakın sizce bu yatay duran pipimi
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Pasha22 erkek diye mi düşünüyorsunuz bu fotolara göre de?Merhaba :) bana 6.haftada erkek demiştiniz. Doktor da 12+3te erkek gibi dedi, tekrar bakabilir misiniz :)
Yanlış yazmışım vajinalden 6+3Merhaba 6 hafta 3 gün karından, bir tahmininiz var mı
prenses gibi canımYanlış yazmışım vajinalden 6+3
erkek gibiCanım selam 11+1 karından
Eki Görüntüle 3065750
prenses gibi, 7 haftalık görüntüsü de var mımerahaba 11+3 karnımdan bakıldı aşırı merak içeriyor
erkek gibiEki Görüntüle 3065726 8+4 karından görüntü cinsiyet tahmini alabilirmiyim
Buldumprenses gibi, 7 haftalık görüntüsü de var mı
Yine tutmadı desene dördüncü bebişerkek gibi
vajinal mı?Buldum