- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
kız mı dedi doktorYine tutmadı desene dördüncü bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız mı dedi doktorYine tutmadı desene dördüncü bebiş
erkek gibiBizede yorum yaparmisinoz karından ultrasyon ile 6+2 haftalik
Yok bişey dememişti 3 tane oğlum vardı bu süpriz olunca gebelik belki kızdır diye Ümit etmiştikkız mı dedi doktor
Insallaherkek gibi
inşallah kalbinizden geçen olır muhakkak öğrenince haber verinYok bişey dememişti 3 tane oğlum vardı bu süpriz olunca gebelik belki kızdır diye Ümit etmiştik
Ya bu tükürük nedir cidden. Ne zaman geçti. Midemi bulandırıyor ağzım tükürük dolumyaYaaa evet oyle diyolar benim mide sikintilarim vardı reflü de var bende tükürük sorunum cok fazla idi yutkunamiyordum ama cok sukur son bi haftada azalma var hala devam ediyor ama ilk günler ki gibi degilim
Ne zamandır var. Umarım devam etmiyordur.iyi midinizİnşallah büyür çok kanamam var
Evetvajinal mı?
Evetvajinal mı?
Prenses canım öğrenince haber verirsin
8 haftalık burda güzel teyzeleri çok merak ediyorum bana da yorum yapın annem 3 sene tüp bebek deneyip bana hamile kaldı şimdi cinsiyetimi öğrenip hasırlık yapmak istiyorSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
karından sanırım? prenses gibi8 haftalık burda güzel teyzeleri çok merak ediyorum bana da yorum yapın annem 3 sene tüp bebek deneyip bana hamile kaldı şimdi cinsiyetimi öğrenip hasırlık yapmak istiyor
Evet canım karından kızmı Hadi inşallah öyledir bugün tütü eteklere baktım içim gitti hatta dayanamadım 1 tane aldımkarından sanırım? prenses gibi
kanama durdu mu? siz ve bebeğiniz iyi misinizİnşallah büyür çok kanamam var
Banada yorum yapabilirmisin?7+4 normal muayene