2 seferdir farklı haftalarda sordum aynı şeyi söyledin kuzum hayırlısı olsun inşallahpaşa gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 seferdir farklı haftalarda sordum aynı şeyi söyledin kuzum hayırlısı olsun inşallahpaşa gibi
güzel haberlerini bekliyorum2 seferdir farklı haftalarda sordum aynı şeyi söyledin kuzum hayırlısı olsun inşallah
ıkısındende kalp atısı aldık ..birinde bebek henüz yok diğerinde ise yolk sac çok büyük tahmin yapılamaz
TSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
ben göremedim maalesef görüntüdeıkısındende kalp atısı aldık ..
paşa mı sankiMerhaba 6+4 vajinal ultrason görüntüsüne yorum yaparmısınız çok merak ediyorumm Eki Görüntüle 3069814
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kızlar karından sağda kız solda ise erkek ileriki haftaları birlikte yorumlayalımEki Görüntüle 3069851
Canım benim fotoğrafımı da yorumlar mısın 7 hafta karından ben kız olarak yorumladım ama bu de sen bak
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Ben de merak ediyorum:) karından 6 haftalıkSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
prenses gibiBen de merak ediyorum:) karından 6 haftalık
Geç oldu ama 7+1 buna da bakar mısınız
Kimse yok mu ya uygulamayı kullanmayı bilmiyorum ilk defa giriyorum çıksam girememGeç oldu ama 7+1 buna da bakar mısınız
Bana tahminin doğru çıktı canım kızmış bebisprenses gibi
karından mı bakıldı?Kimse yok mu ya uygulamayı kullanmayı bilmiyorum ilk defa giriyorum çıksam giremem
gözümüz aydın. Ne mutlu sana bir yol arkadaşın olacak, çok sevindim Kız evlat gerçekten öz evlat oluyor (erkek annelerimiz kızmasın), tahminin tutmasına da ayrı sevindim tabiBana tahminin doğru çıktı canım kızmış bebis
Evet karından bakildikarından mı bakıldı?