- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
Olur etiketlerimCinsiyetini öğrenince benide etiketlermisn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur etiketlerimCinsiyetini öğrenince benide etiketlermisn
Aralarının çok olması sıkıntı mı oldu bana öyle dedlerde hepHmm benim tam aksine ikisi arasında cok yas farki olduğu için 3. Yu istedim
Saglikla gelsinler
Cok sorun olmadı aslında tek cocuk büyütüyor gibiyimAralarının çok olması sıkıntı mı oldu bana öyle dedlerde hep
Dha süprz bide spriz olmsa ne zamana kalırdı Allah blirCok sorun olmadı aslında tek cocuk büyütüyor gibiyim
Sma hoşuma gitmeyen kismi paylaşımlarının az olması yas açıldıkça aradaki paylaştıkları şeyler farklilasiyor bence
Suan ki aklim olsa ikisi arasında cok zaman bırakmazdım ki 2. Surprizdi bizde
Hazir hissetmeyi bekliyordum ki bu hic olmuyordu sonra bir baktik çıkagelmis hatta baya korunurken iyi ki gelmis aklımıza bakmamışDha süprz bide spriz olmsa ne zamana kalırdı Allah blir
paşacık geliyorCinsiyet tahmin eder misiniz bu konuda tecrübeli bilen arkadaşlar yardımınızı rica ediyorım 10+6 yız bu resimlerde
Tahmin dogru cikti doktorum 13. Haftada erkek dedi. Tesekkur ederimmmpaşa gibi
bir annemize yapılan yorum daha tuttu hayırlı olsun bebişin Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsınTahmin dogru cikti doktorum 13. Haftada erkek dedi. Tesekkur ederimmm
birinde bebek henüz yok diğerinde ise yolk sac çok büyük tahmin yapılamazmerhabalar 7 haftalık vajınadan ikiz bebek
paşa gibi7+1 karından usg canım
2 seferdir farklı haftalarda sordum aynı şeyi söyledin kuzum hayırlısı olsun inşallahpaşa gibi
güzel haberlerini bekliyorum2 seferdir farklı haftalarda sordum aynı şeyi söyledin kuzum hayırlısı olsun inşallah
ıkısındende kalp atısı aldık ..birinde bebek henüz yok diğerinde ise yolk sac çok büyük tahmin yapılamaz
TSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
ben göremedim maalesef görüntüdeıkısındende kalp atısı aldık ..
paşa mı sankiMerhaba 6+4 vajinal ultrason görüntüsüne yorum yaparmısınız çok merak ediyorumm Eki Görüntüle 3069814