- 16 Şubat 2022
- 208
- 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük diye hemen düşünmeyin, birçok kadın kan veya kahverengi akıntıları hep yaşadık hatta bazılarımız hala yaşıyor önemli olan akıntıların uzun sürmemesi ve pıhtılı gelmemesi, doktorunuz düşük ilacı iğne vs i verip önlem alır, siz sakın stres yapmayınBakalım sağlıklı ilerleyip cinsiyetini öğrenebilirsem yatıcam mutlaka Düşük riskim var kan geldi Bugün
prenses gibi duruyor canım 11 haftalık olınca yine at bakalımPasha22 gözünüzden kaçtı herhalde bir daha yollayayım en iyisi karından ultrason
Lütfen yorum yapabilir misiniz11+2 karından tahmin alabilir miyim Eki Görüntüle 3064849
Merhaba neye göre kıza benzettiniz doktorumuz tahminde bulunamamıştı çünküo prenses gülümsüyor mu bana mı öyle geliyor
yine bir tutan tahmin çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallahCanm cinsiyetimiz belli oldu tahminin çıktı bebişim 13 haftalik bugun dr erkek dedi
paşa gibi sanki11+2 karından tahmin alabilir miyim Eki Görüntüle 3064849
Amin canim rabbim herkese gonlune gore saglikli bi sekilde nasip etsinyine bir tutan tahmin çok sevindim Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah
Sağ ol canım atarım tabi bakalım sonuç ne olacakprenses gibi duruyor canım 11 haftalık olınca yine at bakalım
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
prenses gibi
paşa gibi sanki bir iki haftaya ogrencem inşallah haber veririm
Hala kız gibi duruyor hadi bakalım inşallah kalbinden ne geçiyorsa o olur13 haftalık göstermedi bugün kendini daha önce kız dedin hadi bakalım :)
karından 13 haftalık burdaSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
başka foto yok mu burda göbekten aşağı görünmüyor, ayrıca renkli değil de siyah beyaz varsa? 7-8 haftalık hali de varsa onu da yüklerseniz yorum yapabilirimkarından 13 haftalık burda