- 16 Şubat 2022
- 208
- 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prenses gibiPasha22 merhaba;
Rica etsem benim bebişiminde cinsiyet tahminini yapabilir misiniz?
9+1 karından ultrason ile çekildi. Çok teşekkür ederim. Sevgiler.
paşa gibi 7 haftalık görüntüsü var mı?Merhaba Nur hanım rica etsem bana da bakar mısınız 9+0 karından
bu görüntü 7-8 haftalık civarı mı pazar attığın görüntü peki?Selam Pasha22 pazar göndermiştim erkek gibi demiştin. Dün tekrar gittim yeni görüntü var hala erkek mi
Teşekkür ederim 6+1 karından var hatta atmıştım prenses gibi demiştiniz tekrar atayım :)paşa gibi 7 haftalık görüntüsü var mı?
Karışıklık olmasın diye tekrar atayım, ilk görüntü 6+1 pazar günü olan, 2. Görüntü 6+3 salı günü olan ikisi de karından;bu görüntü 7-8 haftalık civarı mı pazar attığın görüntü peki?
Teşekkür ederimprenses gibi
seninki prenses canımKarışıklık olmasın diye tekrar atayım, ilk görüntü 6+1 pazar günü olan, 2. Görüntü 6+3 salı günü olan ikisi de karından;
o zaman kese içinde bebek yoktu o yüzden yorum yapmamıştım. Şimdi erkek gibiPasha22 6+2 karından usg canım 5+6 olunca da atmıştım ama yanıtlamadın bunda daha emin olursun belki
o prenses gülümsüyor mu bana mı öyle geliyorEki Görüntüle 3064639 Merhaba benim içinde cinsiyet tahmininde buluna bilirmisiniz 13 haftalık görüntü
yanıldığım 3. anne oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim3 kere sormuştum size, hepsinde yanıldınız malesef
Bakalım sağlıklı ilerleyip cinsiyetini öğrenebilirsem yatıcam mutlaka Düşük riskim var kan geldi Bugüno zaman kese içinde bebek yoktu o yüzden yorum yapmamıştım. Şimdi erkek gibi