Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebiş bacakları sıkı sıkı kapamış erkek gibi duruyor ama 7-8 haftalık görüntüsü de var mıCanım bana da tahmin yapabilirmisin çok merak ediyoruum :) 11+4 lükten resmimiz .ama tahminin hangi teoriye göre yaptığını söylersen çok mutlu olurum :)
erkek gibi9+1 karından merak ettim sen ne diyeceksin
paşa gibi7 hafta ve 10. Hafta bakar misiniz
emin olamadım ama Prenses gibi8+1 karından
prenses gibi duruyor 7 haftaşık görüntüsü var mı?9 haftalık acaba buda benden tahminlerinizi bekliyorum Pasha22
Bu da tam 8 haftalık görüntüsüemin olamadım ama Prenses gibi
prenses gibi, büyüdükçe yine bakarız 11 12 haftaya doğruBu da tam 8 haftalık görüntüsü
Karından
İnşallah büyür çok kanamam varprenses gibi, büyüdükçe yine bakarız 11 12 haftaya doğru
2 hafta sonra yazicamerkek gibi
Bu var Pasha22 6.3 haftalık birtane oğlum var 10 yaşında bakalım hayırlısı olsunprenses gibi duruyor 7 haftaşık görüntüsü var mı?
karından mı? karından ise erkek gibiPasha22 hanım Buda benim meleğim tahmininizi bekliyorum 7 haftalık görüntüsü.
kızlar ah bi de kaç haftalık ve karından mı bakıldığını yazsanızSelam Pasha22 pazar göndermiştim erkek gibi demiştin. Dün tekrar gittim yeni görüntü var hala erkek mi
karından ise buda evet prenses gibiBu var Pasha22 6.3 haftalık birtane oğlum var 10 yaşında bakalım hayırlısı olsun
Evet karından hepsi hayırlısı olsun sevindim bakalım ne çıkacak yazicam sizekarından ise buda evet prenses gibi
Ay kusura bakma bir öncekinde yazdım ya kafam uçmuş. 6+3 karından. Tekrar ekliyorum fotoyukızlar ah bi de kaç haftalık ve karından mı bakıldığını yazsanız
Evet karından.ileriki haftalarda yine atıcam resmini bakalım tahmininiz ne olcakkarından mı? karından ise erkek gibi