- 26 Temmuz 2021
- 14
- 14
- 43
canım erkek gibiRica etsem benim bebeğime de bakar mısınız 6+2 karından ultrason
Ayy bende kesin olarak inanmam ama 9+3 um haftaya gidimde ultrasona bi tahminde ben alırımHanımefendi bu size saçma gelebilir inanmayabilirsiniz ama bu benim sayfama gelip hakaret etme hakkını size vermez. Benim sayfam dileyen gelir merak eder sorar merak etmeyen inanmayan sormaz görüp geçer herşeye maydonoz olmaz yani Anlayabiliyor musunuz ? Size kimse zorla bir istekte bulunmuyor sonuçta değil mi ?
kuzum iki görüntüde sana ait olmasına rağmen bebeğin pozisyon duruşu ikisinde de farklı ilk fotoda erkek ikincisinde kız pozisyonu var ama rahmin şeklide paralel duruyor bence kız öğrenince haber verirsen sevinirimRica etsem banada bakarmısınız karından bakıldıPasha22
Allah bilir tabiki biz sadece tahminde bulunuruzAyy bende kesin olarak inanmam ama 9+3 um haftaya gidimde ultrasona bi tahminde ben alırımne var bunda insanlar tahminden bile mutlu olabilir doğru veya yanlış herşeye saldırmayın
Ozaman bundan öncekini atıyım belki farklı bir şey görürsünkuzum iki görüntüde sana ait olmasına rağmen bebeğin pozisyon duruşu ikisinde de farklı ilk fotoda erkek ikincisinde kız pozisyonu var ama rahmin şeklide paralel duruyor bence kız öğrenince haber verirsen sevinirim
bu tospik de erkek maşallah
bak mesela bunlar erkek diyorOzaman bundan öncekini atıyım belki farklı bir şey görürsünalttan bakıldı ama burda
Teşekkür ederim eşimin tarafında çocuklar hep erkek zaten belki farklı olur diye umudumu yitirmiyorum.bu tospik de erkek maşallah
hayırlı bir evlat gelsin diyelim o zamanTeşekkür ederim eşimin tarafında çocuklar hep erkek zaten belki farklı olur diye umudumu yitirmiyorum.Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olması erkek kız fark etmiyor. Tüm çocuklar candır
Ozaman erkek diyoruz ben daha hamile kalmadan erkek gördüm pazartesi gidince tahmin ederse söylerim canım çok teşekkür ederimbak mesela bunlar erkek diyor
Tabiki canım şuan 10+3 haftalık öğrenince yazarımhayırlı bir evlat gelsin diyelim o zamanhaber verirsen çok sevinirim
Merhabalar vajinal ultrasondan 7+5 de cekildi cinsiyeti sizce nedir tahminde bulunur musunuzSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
erkek gibi kuzumMerhabalar vajinal ultrasondan 7+5 de cekildi cinsiyeti sizce nedir tahminde bulunur musunuz