Aynen canım hatta bana dedi ki şimdi güzel görüntü alırsam şimdi de bakarım demişti. 11+4cikmisti bebek, 11 ile 14. Hafta arası yapılıyor diyor ama çoğu kişiyi 12de çağırıyorlar sanirim11. Haftada gel dedi canım 3 haftam var. Senin hesap olur tahmini 1 hafta sonra tekrar çağırır sanırım test filan için
Bizde öyle hissediyoruzvajinal yazmışsın pardon canım seninki de erkek bebek
Allah kalbinize göre. sağlıcakla nasip etsin inşallah, haber vermeyi unutmayın lütfenBizde öyle hissediyoruz
İşimize gelir heem üst üste görmüş oluruzAynen canım hatta bana dedi ki şimdi güzel görüntü alırsam şimdi de bakarım demişti. 11+4cikmisti bebek, 11 ile 14. Hafta arası yapılıyor diyor ama çoğu kişiyi 12de çağırıyorlar sanirim
Yok ben kız hissediyorum çevrem erkek diyorkuzum alttan olduğunu atlamışım pardon prensesin geliyor sonra bana sen erkek demiştin deme
Aynen valla 1 hafta beklemesi daha kolay geliyorİşimize gelir heem üst üste görmüş oluruzbundan sonrada zaten sabitler kendini ayda 1 görücez
hesap pasif olmus, muhtemelen şikayet aldıMerhaba benimde 6+2 goruntum var tahmin edermisinizzz :)
kuzucum erkek bebiş gibi görünüyor hakkında hayırlısı :) geri dönüş yapmayı unutma5+6 vajinal ultrason çok merak ettim
canım bu çok net prensesSelam 6/2 karından bakıldı tahmin edebilir misiniz ?
Bir erkek selam veriyor sizeMerhaba benimde 6+2 goruntum var tahmin edermisinizzz :)
o kadar kararsız kaldım ki ama kız gibi duruyor canım başka fotosu var mı?Ya bende haftaya öğrenecem ama bana sa bi yorum yapabilir mısınız. 7. Hafta da vajinal bakıldı alttan
Maalesef başka yok. 2 kızım var 3. Olabilir yanio kadar kararsız kaldım ki ama kız gibi duruyor canım başka fotosu var mı?
Allah gönlünüzden geçeni sağlıklı hayırlı bir şekilde size nasip etsin. Cinsiyeti öğrendiğinde bana da söylersen çok mutlu olurumMaalesef başka yok. 2 kızım var 3. Olabilir yani
Tamam inşallah söylicemAllah gönlünüzden geçeni sağlıklı hayırlı bir şekilde size nasip etsin. Cinsiyeti öğrendiğinde bana da söylersen çok mutlu olurum
Yaaa çok merak ediyorum kesin yazarım daha çok var teyzesi :)canım bu çok net prensesöğrendiğinde yazarsan çok sevinirim