11+2 de olan görüntümüz karından bakıldı bana da bi tahminde bulunur musunuzSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Vallahi siz daha çok maydanoz a benziyorsunuzHanımefendi bu size saçma gelebilir inanmayabilirsiniz ama bu benim sayfama gelip hakaret etme hakkını size vermez. Benim sayfam dileyen gelir merak eder sorar merak etmeyen inanmayan sormaz görüp geçer herşeye maydonoz olmaz yani Anlayabiliyor musunuz ? Size kimse zorla bir istekte bulunmuyor sonuçta değil mi ?
canım senin prensesi geliyor11+2 de olan görüntümüz karından bakıldı bana da bi tahminde bulunur musunuz
Yaa gerçekten micanım senin prensesi geliyor
mutlaka haberini bekliyorumYaa gerçekten mibende bu zamana kadar hiç hissetmemistim ilk defa kızım demek geldi doktorda
Haftaya ikili testim var doktor tahminde bulunurum demişti haber veririm
canım senin prensesi geliyor
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrasyon fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Ayy olabilir valla
Ayy olabilir vallaama çoğu kişide kız dedi biliyo musun bakalım haftaya az da olsa belli olur
Haftaya 12. Hafta da yani ikili test dedi canım tahminde bulunurum dedi bakalımAynen öyle belli olur senin ki inşallah sonraki kontrolünde yada ikili taramada da belli oluyormus ya onda da olur
oyşş buda erkek tosun6+3 alttan muayane tek düzgün görüntümüz bu
Haftaya 12. Hafta da yani ikili test dedi canım tahminde bulunurum dedi bakalımyalnız senin bebiste havada duruyor ne güzel çıkmış yaa benimkine benziyor 7. Haftadaki goruntusune
oyşş buda erkek tosun
mutlaka dönüş bekliyorum kuzumÇevremde herkes erkek diyorda ben niyeyse kızım diye seviyorum istemsizce1 aya belli olur o zaman yazarıım sana
Şimdiki bebeler artist tam hahahaAynen sende atmıstın senin ki de havadaydı hatırladım
kuzucum bu karından mı?
vajinal yazmışsın pardon canım seninki de erkek bebek
kuzum alttan olduğunu atlamışım pardon prensesin geliyor sonra bana sen erkek demiştin deme6+3 alttan muayane tek düzgün görüntümüz bu
Şimdiki bebeler artist tam hahaha
Hadi sana da oğlan mi geliyor yoksa kontrol ne zaman büyümüş haliyle daha belli olur