Şuan tansiyon sorunum var sadece. 7. Haftaya kadar sürekli düşük duruyordu, şimdide arada yükseliyor baş dönmesi falan yapıyor ama çok şükür başka bir sorunum yok. A bide çok yemek yemem dışındainşallah canım ama öğrenince mutlaka yaz, şuan hangi belirtilerin var neler yaşıyorsun
Ay sormayın eşimin teyzesi, benim yeğenimde kız hissediyodu ama ben erkek olucak dedim ve öyle oldu diyor. İyi dedim içimdem başın göğe ermiştir.benim çevremdede herkes aynıydı erkek kesin erkek ben çyle hissediyorum hatta doktor kız deyince halama dedim halam hala bence erkek ben öyle hissediyorum yinede diyo tövbe estağfurullah
bende hep dedimki sağlıklı olsunda önrmli değil ama dediğin gibi ısrarla erkek denilince bende inadına kız olsa dedim kendi kendime erkek olsa bak ben bildim derdi iyi olduAy sormayın eşimin teyzesi, benim yeğenimde kız hissediyodu ama ben erkek olucak dedim ve öyle oldu diyor. İyi dedim içimdem başın göğe ermiştir.Banada tutturdu erkek diye. Hayır farketmez zaten Allah sağlık versin en önemlisi o ama insan biraz annenin huyuna gider dimi ama. Sırf onlara inat kız istiyorum şuan.
Çok teşekkür ederim inşallah belli olunca haber vereceğim mutlaka
erkek canım
kız gibi duruyor canım sen ne hissediyorsunSelam kızlar, vajinal USG ile bakıldı sizce cinsiyet nedir 6+3.
kız gibi duruyor kuzum kendisi ne hissediyorAlttan bakılmış 6 haftalık
Bişey hissetmiyorum diyor ama erkek gördü ilk rüyasında sonrasında kız görmüş hayırlısı ile gelsinkız gibi duruyor kuzum kendisi ne hissediyor
Teşekkürler sağolunerkek canım
Öğrenmiş canım kızmıştam bir paşane hissediyor
ilginç üstelik görüntü çok net erkek diyorÖğrenmiş canım kızmış
kuzum 5 haftalıkken bebek olmazCanım bugün ilk kez karından ultrasonla bakıldı ilk de idrarım dolu olmadığı için gözükmedi 15 dk sonra bol su içince bu şekilde gözüktü 5 haftalık dedi doktor cinsiyeti nedir sence